سلام به همه ی اعضای تالار همدردی .خوشحالم که جایی رو پیدا کردم که میتونم فارغ از خیلی دغدغه ها مشکلم رو بیان کنم و از شما دوستان آگاه کمک بخوام.
می خواستم بدونم آیا این کار درستیه یا نه که فرد برای انتخاب همسرش تاکید زیادی روی یک نژاد یا قومیت داشته باشه ؟
دلیل این که این قدر کلی سوال میکنم اینه که میترسم اگه وارد جزئیات بشم منو یک آدم احمق یا رویایی فرض کنید.
اما برای این که این پست حذف نشه اون رو جزئی میگم.
به نظر من هر فردی کمی به خاطر وراثت وبیشتر به خاطر محیط و شرایطی که توش زندگی کرده تا مرحله ی انتخاب همسر شخصیتش به طریقی شکل گرفته. و خب بهترین شیوه ی انتخاب همسر اونه که خود فرد اشراف زیادی رو شخصیت خودش داشته باشه.
ومن تو کنکاش شخصیت خودم و علاقه مندیم یرای انتخاب همسر به این پی بردم که ترجیحا میخوام که همسرم دین دومش اسلام باشه و قبل از اون هم کلیمی بوده باشه. یعنی فکر میکنم مناسب ترین حالت برای من این باشه
برای این تصمیمم دلایلی دارم که شاید از دید خودم منطقی باشه و خب بیشترش هم به پیشینه و زندگیم برمیگرده و شرحش طولانیه.
من شک دارم تو درستی این تصمیم و این که من هم چنین موردی نداشتم اما رویایی هم نیستم اما معتقد به یکسری قوانینم که میدونم اگه بر طبق اونا باشیم شرایط به سمت مورد نظر پیش میره.
لطفا منو راهنمایی کنید.