با عرض سلام
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب. من متأهل هستم. همسرم رو برای مدت تقریباً ۳ سال دورادور میشناختم قبل از ازدواج و ایشون تقریباً ۳ تا ۴ بار از من خواستگاری کردن تا من جواب مثبت دادم.
به تازگی متوجه شدم ایشون قبلا با چندین دختر به صورت چت در ارتباط بودن.که مکتوبات یکی از این خانومها نشان دهنده ارتباط جنسی هستش. به هر ترتیب همسرم متوجه شدن که من این مکتوبت رو دیدم و با کلی آیه و قسم گفتن که در حد حرف بود همه چیز. ایشون نسبتا! آدم مذهبی هستن و با توجه به اینکه ما در خارج از ایران هستیم و من رفتار ایشون روی اینجا دیدم در یک نو برزخ گیر کردم. ارتباطات قبلی ظاهراً در این حد نبود ولی ایشون همیشه درگیره ارتباط عاطفی با یک دختر بودن! قابل توجه اینکه یک مورد ازدواج ناموفق هم داشتن.
در حال حاضر من در یک وضعیت بسیار بد قرار گرفتم که باعث شده کاملا اعتمادم رو به ایشون از دست بدم. هیچ راهی هم جلوم نمیبینم. زمانی که من این مکتوبات رو بهشون نشون دادم کم مونده بود یه بالایی سر خودش بیاره که اصلا من ترسیدام جلوتر برم و بیشتر حرف بزنم.
به شدت از تصمیمم ناراضیم، با توجه به خواستگارهایی که داشتم به خاطره موقعیت خوبی که دارم، الان خیلی پشیمونم. نمیتونم این حرفا رو به همسرم بگم چون عقلانی نیست و در ضمن به خاطره تجربه قبلیش که نامزدش ولش کرده به شدت از هر بیمهری از طرف من میترسه.
من چون قبلا با پسرها رابطهٔ جنسی و عاطفی نداشتم نمیدونم چقدر شیطنت برا یک پسر قبل از ازدواج طبیعی؟
خواهش میکنم به من کمک کنید از این برزخ بیرون بیام و تصمیم درستی بگیرم. ایشون ظاهراًبه شدت به من علاقه دارن و تنها دلیل من برای جواب مثبت به ایشون علاقه و همینطور شخصیتی بود که در ایشون دیدم.
با تشکر
تنها،