RE: تعبيير خواب در ازدواج
با سلام به دوست عزیز
من هم مثل شما در گذشته خیلی این خوابو میدیدم دنبال تعبیرش گشتم تعبیرش جداییه. اگر متاهل هستی از همسر خود و در غیر این صورت جدایی از نزدیکترین دوستت.
متاسفانه واسه من تعبیرش همون شد .:302: امیدوارم واسه شما همچین تعبیری نداشته باشه
هر خوابی که دیدی صدقه یادت نره
و تعبیر خواب اگه درست تعبیر بشه هیچ وقت دروغ نبوده و نیست
سلام ممنون كه جواب دادين
مي تونم بپرسم شما دقيا چه خوابي مي ديديد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ايمان الهي
سلام ممنون كه جواب دادين
مي تونم بپرسم شما دقيا چه خوابي مي ديديد؟
خواب دیدیم رفتم مشهد بعد از زیارت حرم که اومدم بیرون هرچی دنبال کفش هام گشتم پیداشون نکردم .....
خدا اینقدر مهربون هست که بنده هاشو با دیدن خوابهای صادقانه اونا رو از اتفاق هایی که قراره در آینده براش اتفاق بی افته چه خوب چه بد آگاه میکنه .... چه بسا خواندن یه سوره از قران و دادن یه صدقه بواسطه آن هزار و یک اتفاق رفع میشه !!!! افسوس ساده از کنارشون میگذریم
سلام دوست خوبم. از اونجايي كه شما بارها اين خواب رو ديديد، ميتونه روياي صادقه باشه. چون تكرار يكي از نشانه هاي روياي صادقه است.
همونطور كه دوست خوبم پريسا گفتن بيشترين تعبيري كه براي گم شدن كفش شده، جدايي هستش! اما چند تا نكته در مورد روياي صادقه:
1. روياي صادقه دو پيام به ما داره: 1. اتفاق حتمي و 2. اتفاق غير حتمي!
توضيح 1.اتفاق حتمي،اتفاقيه كه از اون گريزي نيست. يعني صرفا يك خبره. نشان اين خواب ها اينه كه شما چيزي رو يك مرتبه، به وضوح خواب ميبينيد و اون چيزي كه خواب ديدين غير معموله و شما اصلا بهش (در روزهاي قبل) فكر نكرديد.
توضيح 2.اما اتفاق غير حتمي، اتفاقيه كه به عملكرد شخص بستگي داره و خصوصياتش مثل اتفاق حتميه با اين تفاوت كه چندين بار يا چندين شب تكرار ميشه، مثل خواب شما! اين گونه خواب ها يه تذكرند و پيامشون اينه كه: اگر با اين روش ادامه بدين، اين اتفاق ميوفته و شما بايد آگاه باشين و از راهي كه رفتين برگردين.
بنابرين بريد شرايط خودتونو بررسي كنيد و ببينيد كجاي كارتون ايراد داره و اون شخص چه كسي ميتونه باشه! شايد نياز باشه روش و مسيري رو كه در پيش گرفتين عوض كنيد. سعي كنيد حتما صدقه بدين و براي دريافت اشتباهتون از خداوند كمك بخواين.
پيروز باشين.
با سلام و ضمن عرض ادب
مراجع گرامي، سئوال شما و تعبير خوابتان در حوزه فعاليتهاي تالار همدردي نيست.
با تشكر:72: