RE: پس عشق كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. دوست گلم ياسا جان دور و زمونشه ديگه...
آخه از يه طرف ميرن باعشق ازدواج ميكنن و.... بعد ميبينن زندگي فقط عشق هم نيست. آخه عشق هم مثل عشق هاي قبل نيست. اينه كه همه ي ما به يك اندازه مقصريم و هيچ كدوم هم در حقيقت مقصر نيستيم.... عشق و عقل دو چيز متضاد هستند كه با وجود تضادشون مكمل همند. هر كدوم نباشند، موفقيت محاله!
:302: اينجوري نگام نكنيد. بازم ميخواين مؤاخذه ام كنيد. باور كنيد من با هيشكي دشمني ندارم.:316:
البته خوب همه جور سلیقه ای توی جامعه وجود داره و یکی میره سراغ فردی مانند دوستتون و یکی هم میره سراغ یکی که حالا ظاهر و خانواده ی باحجابی داره. در کل اگه تمام ویژگی های مثبت یه نفر را بشه لیست کرد، حالا هر کسی بالاخره چند تا ویژگی مثبت داره. من به شخصه اگه حتی از ایمان زیاد این خانوم باخبر هم باشم و بدونم از یه دختر باحجاب قانع تره، باز هم به سلیقه ی خودم جلو میرم و اون دختر باحجاب را انتخاب می کنم. چرا؟ بدلیل این که حجاب برای من خیلی مهمه و البته یه سری از پسرها هم "ن" را انتخاب می کنند، چرا؟ چون بساز بودن را به حجاب ترجیح میدن. مهم اینه که واسه هر دو خواستگار هست. در هر صورت یکی مثل من دنبال خانوم "ن" نمیرم، چون ایمان داشتن برام بدون حجاب ناقصه. یه زن اگه از نظر اخلاق فرشته هم باشه، وقتی حجاب درست نداشته باشه و من بخوام تو خیابون باهاش برم و ملت دیدش بزنن، برام قابل قبول نیست. حالا شاید خانوم "ن" فکر کنه که من دارم ضرر می کنم، اما من ترجیح میدم کسی به زنم چشم ندوزه تا این که نماز شب بخونه. اما ای کاش این دختری که میگین این قدر خوبه، حجاب هم میداشت تا من آدرسش را گیر میاوردم و خواستگاری و ... .
اما در مورد سوال دوم، به نظر من بهتره عاقلانه انتخاب کنیم تا عاشقانه زندگی کنیم. من به شخصه زنی با معیارهام می خوام، نه به این دلیل که پزش را بدم. به خاطر این که با یه همچین زنی بهتر میشه عاشقانه زندگی کرد. شما هم با مردی که به معیارهات نزدیک تره، بهتر می تونی عاشقانه زندگی کنی.
بالاخره ما چند راه داریم:
1) عاشقانه بریم جلو و به معیارهای مادی توجه نکنیم.
2) عاقلانه بریم جلو و بعدا عاشقانه زندگی کنیم.
3) شرمنده 3 نداشت.:160:
اما میان این 3 راه حل، راه حل 3 که قطعا مردوده.:311: می مونه 1 و 2. حالا هر کدوم که بشه بیشتر باهاش راحت بود درسته.
دوست عزيز
اصلا نمي خواستم در مورد اينكه حجاب بهتره يا قناعت يا نمازشب و ... صحبت بشه
لطفا تاپيك رو منحرف نكنيد:81:
متوجه منظورم نشديد؟!
وقتي عاشق نيستيد و قراره بين دختر شماره ي يك و دخترشماره ي دو يكي رو انتخاب كنيد و دختر شماره ي دو خوشگل تره كدوم يك رو انتخاب مي كنيد؟
وقتي عاشق نيستيد و قراره بين پسر شماره ي يك و پسر شماره ي دو يكي رو انتخاب كنيد وپسر شماره ي يك حقوقش بيشتره كدوم يك رو انتخاب ميكنيد؟
حالا اگر عاشق باشيد چي؟
عاقلانه ازدواج كن تا ...
منطقي ازدواج كن تا ...
من هم اينارو شنيدم اما واقعا منظور از اينها چيه؟كدوم عقل؟ عقلي كه فقط در مورد چيزي كه قابل لمس و شهود هست ميتونه درست نظر بده؟ كدوم منطق؟ منطق "سودمحور"؟ منطق "منفعت محور"؟
شما ميگين ممكنه پسري قناعت "ن" رو دوست داشته باشه و باهاش ازدواج كنه و...
من ميگم مگه ميشه بدون آشنايي طولاني مدت و ارتباط نزديك با "ن" پي به قناعت اون برد؟
اگر قرار به عاقلانه ازدواج كردنه پس اگر پسري حقوقش 700 تومانه و ديگري 1 ميليون با يك ميليونيه ازدواج ميكنم چون در ظاهر جفتشون پسرهاي خوبين منم كه به هيچ كدوم علاقه اي ندارم، هيچ كدوم رو هم زياد نميشناسم، فقط يك شناخت كلي دارم و ...
خوب مگه خلم؟ عقل حكم ميكنه كه اونكه پولش بيشتره بهتره ديگه!
خوب پس حالا كه عاقلانه انتخاب كردم عاشقانه هم زندگي خواهم كرد درسته؟!
درددل من (كه گفتم حتي در انتخاب همسر به دنبال پزدادن هستيم) اين بود كه ما وقتي كسي رو عميقا نمي شناسيم و فقط يك شناخت كلي از اون داريم اگر هم بهش دل ببنديم و علاقه اي در ما شكل بگيره اون علاقه صرفا علاقه به موقعيت و جايگاه و تحصيلات و... طرف هست نه خودش!
چگونه ميشه عاشق خودش شد؟ عاشق روحش؟
روحي كه با گذشت زمان و با نزديك شدن به اون بهش پي ميبري!
واقعا چه طور مي شه؟
اصلا ميشه؟
حالا چه طور؟ بازهم ميگيد عقل! وعشق هيچ ارزشي نداره!
پاورقي: چرا شما حجاب و قناعت رو باهم مقايسه كرديد كه كدوم بهتره؟ من گفتم ن خيلي قانعه ولي من كه ديگه ...! فقط مثال زدم! وگرنه ... آخيش بذار يه ذره براخودم نوشابه باز كنم :72: زيادي خودمو كوبوندم! :227:
من جواب این سوال شما را نمی دونم. اما اگه مثلا من یه خواهر داشتم، اون خیلی بهتر می تونست بفهمه که این دختر چقدر بااخلاقه. حیف که ندارم.:302: مثلا هم اتاقی من، یه دختری دقیقا شبیه همین دختری که شما میگین را خواهرش توی کلاسش دیده و به اون پیشنهاد داده. منم این قده غصه خوردم که خواهر ندارم.
كاش يه نفر واقعا مي دونست چي جوري ميشه هم آلوده به روابط خارج از عرف (دوستي) نشيم هم بتونه عاشق باشيم و با عشق ازدواج كنيم. :303:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
نمي دونم اين مطالب رو بايد به عنوان دل نوشته در اينجا نوشت يا سؤال ، ابهام يا هر چيز ديگه!
با سلام
- در انجمن مقالات بر اساس عناوين ، صرفا مقالات ارسال مي گردد.
- سئوالات شخصي هم در بخش ارتباط مراجعان و مشاوران مراجعان در مورد مشكلاتشان مطرح مي كنند.
- محل موضوعات مباحثه اي و نظر خواهي و ... در انجمن آزاد مي باشد.
اين تاپيك به زودي به انجمن آزاد منتقل مي گردد.