نميدونم چکار کنم.شما ميدونيد؟
[/font][/color][/size]سلام.من نگين هستم و 26 سالمه.تحصيلاتم فوق ليسانسه.حدودا" 4 ساله پيش با يک پسر بسيار پاک و خانواده دار با وضعيت مالي مطلوب آشنا شدم.از ابتداي امر اون اصرار به نامزدي و ازدواج ميکرد.اما من تمايلي به ازدواج نشون نميدادم.با خودم گفتم بزار بيشتر بشناسمش.حالا با گذشته 4 سال که خوب شناختمش نه ميتونم باهاش ازدواج کنم نه ولش کنم.چند بار تصميم گرفتم تموم بشه اما هربار نتونستم.حالا توي يه مرحله سخت از زندگيم هستم که نميدونم چکار کنم.شما چي فکر ميکنيد.
RE: نميدونم چکار کنم.شما ميدونيد؟
باسلام
نگين خانم به تالار همدردي جايي كه در اون دوستاني صميمي كه داراي قلبهاي مالامال از عشق و دوستي و عاطفه هستند خوش آمدي .
نگين بهتر نيست بيشتر در مورد خودتون ، نحوه آشنايتون ، چگونه سپري كردن مدت اين چهار سال ، ميزان دوستي و ارتباطاتتون ، و نحوه رفتار شما و ايشون در اين مدت واسمون توضيح بدي ، تا دوستانمون بهتر بتونن با تو همدردي كنند.
و اينكه اون مرحله سختي كه ميگي چه مرحله اي چرا نمي توني باهاش حرف ازدواج رو بزني چرا به نظرت نمي توني رهاش كني تمام اينا رو مفصل واسمون بنويس ما هم با كمال ميل مي خونيم . و جناب مدير هم انشاءالله به زودي با خوندن مطالبتون جواب مي دن ما و ديگر دوستان هم در حد توانمون اينكارو مي كنيم .
موفق و پيروز و شاد باشيد به قول يكي از دوستان ....
RE: نميدونم چکار کنم.شما ميدونيد؟
سلام نگین خانم
منم با عرفان موافقم بیشتر توضیح بدهید؟
چرا نمیتونید؟