خانم های شاغل به راهنماییتون احتیاج دارم
سلام . قبلا در تایپیک دیگه ای تقریبا بامن آشنا شدید ولی خواستم اینجا منحصرا در مورد موضوع مورد نظرم منو راهنمایی کنین.
من پریماه-23ساله-کارشناس برق و شاغل در یه شرکت مهندسی که بعد از اتمام درسم در دانشگاه حدود 5/1 ساله شاغلم
حدود 23روزه نامزد کردم و بعد از ماه صفر به امید خدا عقد میکنیم. وفعلا داریم بیشتر باهم آشنا میشیم. نامزدم هم مهندس برقه و شغل دوم هم داره و میدونم خیلی اهل کارو تلاشه و آینده نگره وواقعا کارشو دوست داره.
و اما مشکل یا موردی که مدنظرم هست:
خیلی راحت بگم من نمیدونم از حالا چطوری باید حقوقمو خرج کنم.یعنی نمیدونم آیا حتی برای خرید مایحتاج خودم یا حتی هزینه کلاس ورزش و....هم بعد از عقد باید از همسرم درخواست پول کنم؟این بی انصافی نیست که من خودم داشته باشمو باز از اون بگیرم؟ این در حالیه که دوست دارم اون بیشتر پولشو پس انداز کنه تا بتونیم خیلی زود خونه بخریم.....خواهش میکنم ریز و واضح بگین بهترین عکس العمل از من چیه؟ باکمال تشکر
RE: خانم های شاغل به راهنماییتون احتیاج دارم
سلام پريماه جان
نامزديتو تبريك مي گم :72:
منم شاغلم ، شوهرم از وقتي عقد كرديم كارت عابر بانكشو داده به من كه هر وقت حقوق گرفت من اونو به حساب مشتركمون بريزم منم حقوقمو به اون حساب ميريزم تمام هديه هاي ازدواجمون هم توي اون حساب به اندازه خرجمون هم توي يه حساب ديگه ميريزم ، الان هم كه مي خواييم خونه بگيريم پس انداز هر دومونه (حتي طلاهايي كه تا حالا يه بار هم ازشون استفاده نكردمو فروختم )، البته من هنوز وارد زندگيه مشترك نشدم ولي تمام سعيمو مي كنم كه كمك حال شوهرم باشه ، هر چند كه بعد از عقد خرج زن را مرد به عهده مي گيره كه همون نفقه هست
شما همراه و شريك زندگي هم هستيد و در خيلي مسائل بايد با هم مشاركت داشته باشيد
پریماه،ازت یه سوال دارم.برای چی می ری سرکار؟که بتونی خرج خودتو در بیاری.اگر قرار باشه یه نفر دیگه خرج شما رو
بده دیگه سرکار رفتنت معنی نداره.شما خانما می خواید هم مزایای سنتی بودن رو داشته باشید هم مزایای مدرنیسم.
هم نفقه می خواید هم درآمد جداگانه به قول خودت این بی انصافیه که درآمد داشته باشی ولی مخارج شخصیتو یه نفر
دیگه بده.شما حقوقتو خرج خودت بکن عوضش از شویت چیزی نخواه.بذار درآمدش خرج پس انداز و خونه بشه که کیفیت
مادی زندگیتون بالا بره.راهیم که آزاده گفت خوبه ولی خطر نارو زدنم داره.البته اگر یه طرف بتونه بدون اطلاع اون یکی
پولا رو بالا بکشه.
سلام پریماه عزیزم:
خب منم نظرم با آزاده جام مشابه هست..
بعد از عقد زندگی مشترک هست ولی باید حواست هم باشه..
من و همسرم هم همین کارو کردیم تمام پول های پس اندازمونو تو یک حساب گذاشتیم مشترک که حق برداشت پول با هردو نفر هست یعنی در صورتی کسی پول بر می داره که امضا هردو ما باشه ..البته این پیشنهاد نه من بود نه همسرم ما هی باهم تعارف می کردیم موقع باز کردن حساب تا بانکی بمون پیشنهاد داد این طور بهتره..ما هم این کارو کردیم و الان راضی هستیم..:43:
یک حساب هم باز کردیم برای سود اون پول که البته اینم مشترکه و هردومون می تونیم برداریم ازش ولی پول هنگفتی توش نیست و برای مخارج جاری هست.. ..هم حقوق من هم همسرم میریزیم توش بعد جمع می کنیم می ذاریم تو اون حساب دو امضا ...
تو دوران عقد به نظر من نه اونقدر قاطی بشه که ندونید چی به چیه نه اونقدر دور که ایجاد شک کنه..یک چیز حد وسط...درضمن آقایون دوست دارن حس کنن خرج یک زن رو میدن..یا حداقل همسر من که این طوریه و می گه لذت می برم وقتی تو از پول من خرج خرید کردن و ورزشت می کنی....
در ضمن قبل از هر تصمیمی اول با پدر و مادرت مشورت کن و حتما نظر اونها رو در مورد پولهات جویا شو...تنهایی کاری نکن و تصمیمی نگیر..
موفق باشی...
سلام پريماه جان
اين مسئله به اين بستگي داره كه چقدر نسبت به همسرمون شناخت داريم گاهي مواقع مردا از زنهاي شاغل سوء استفاده مي كنن و اصلاً فقط به اين دليل كه شاغل بوده با اون ازدواج مي كنن.
اگر كاملاً حقوقمونو در اختيار مرد قرار بديم يا حساب مشترك داشته باشيم اين مسئله در گاهي مواقع باعث
مي شه كه مرد بي مسئوليت شده و به زن تكيه مي كنه و اون احساس قدرت و مردانگي از اون گرفته مي شه
به نظر من بايد ما طوري برنامه ريزي كنيم كه هم بتونيم به همسرمون كمك كنيم و هم از اون خرجي بگيريم كه نشون بديم من به تو نياز دارم .و با اينكه من كار مي كنم تو بزرگتر خانواده اي و تو بايد خرج خانه را بدي .
نه اينكه به دليل اينكه من كارمي كنم و مدرنم تمام مايحتاج خودمو تامين مي كنم و هيچ احتياجي به تو ندارم و تو هم مايحتاج خودت را تامين كن .
البته اين طور هم نباشه كه تمام خرجمان به دوش مرد باشه و ما پولمان را براي خودمان پسنداز كنيم اگر اينطور باشه مرد از ما خسته شده و زود نسبت به ما سرد مي شود و احساس تنهايي مي كند .:43:
متشکرم از راهنماییهاتون. قراره انشاا.. در مورد خیلی از مسائل بطور کامل با نامزدم صحبت کنیم ولی اینجوری که من استباط کردم حواسش هست و وقتی صحبت مسائل مالی میشه همیشه از خودش میگه که چه هدفهایی داره و چطوری میخاد پس انداز کنه و از این جور حرفا ولی منم بهش دلگرمی دادم که کنارشم .به قول پدر گلم: پله پله...
راستش من با اینکه از وقتی سرکار رفتم تجربه خرج کردن تو خونه رو دارم(البته خونه پدریم چون مجردم) اما با حساب مشترک موافق نستم!
البته منظورم اصلا این نیست که پولهامو تنها مال خودم بدونم و ازش خرج نکنم چون اینکارو بلد نیستم:311:
و اینکه کار درستی نیست تو خونه ای باشم و از وقتی که باید به همسر و فرزندم اختصاص بدم بزنم و برم سرکار اما حقوقم تنها مال خودم باشه!
اصلا وجدانم قبول نمیکنه
اما با سوء استفاده مالی هم ابدا موافق نیستم و نمیخوام همسرم وابسته و متکی به من بشه چون چوبشو خودم میخورم .
به مرور زمان ممکنه براش عادت بشه که حقوق من هست و ممکنه گاهی بدون مشورت با من یه تصمیم
مهم مالی و اقتصادی بگیره به این امید که درامد منم هست و میتونه کامل برداره در حالیکه این درست نیست.
فکر میکنم درستش اینه که درآمد و پس اندازم تو همون حسابی که حقوق میگیرم بمونه(البته اگه موند:311:) شوهرمم همینطور .اما هردو خرج کنیم ...
البته مهمترین قسمت مخارج رو همیشه مرد باید بده مگه اینکه تو مقطعی از زمان نتونه و نیاز به کمک زن داشته باشه که در اون صورت زن باید به کمک شوهرش بره و مال من مال تو نکنه!
هر کسی خودش بهتر میدونه چه موقع به کمکش نیاز هست و بهتره خرج کنه و چه موقعه بهتره بذاره شوهرش به وظیفه اش عمل کنه و این حس مرد بودن ازش گرفته نشه از هر لحاظ