تشكر از اعضا و مديران سايت
تاپيك من بدليل به نتيجه رسيدن قفل شد
لذا اينو جهت تشكر از همه عزيزان:72: (پريوش،gh.sana،wintersun77،1farakav،harfe del،محمدصالح
kourosh12345،سریتا
مدیرهمدردی،wintersun77،elina،gole maryam،kamran2007،بی دل،ویونا،mamfred،یاریم کن/یاریت کنم،m60،همون شادزی،mahsa_mhmh،del،m.mouod،elina،mosta fun،عاطي
،مي مي،BABY،rooholah،سارا بانو،digitalman،مهسان-م،blue sky،بالهای صداقت،nastaran58،دختر مهربون،کوروش اول،)
كه لطف كردن نظر دادن ، راهنمايي كردن نوشتم و همچنين از مديران محترم سايت تشكر و قدر داني مي كنم
RE: تشكر از اعضا و مديران سايت
آقای ایمان الهی
من مشکل شما رو خوندنم ، خیلی متاسف شدم
هرچند خیلی سختی کشیدید اما باز هم خدا رو شکر کنید که بیشتر از این ادامه پیدا نکرد و پای یه طفل معصوم به زندگیتون باز نشد!
چنین زنی حق شما نبوده و نیست.امیدوارم خداوند یه همسر لایق و پاک نصیبتون کنه و یه روز به زودی بیاید همینجا از خوشبختی زندگیتون حرف بزنید:323:
من موندم واقعا چرا بعضیها قدر نعمات خداوند رو نمیدونن و با آبرو و حیثیت خودشون و عزیزانشون اینطوری باز میکنن ؟
حالا باید از نو شروع کنید، غصه خوردن نه تنها فایده نداره بلکه آینده رو برات سیاه نشون میده و انگیزه شروع دوباره رو ازت می گیره.
گذشته رو تنها در صورتی به یاد بیار که بخوای ازش درس بگیری نه برای حرست خوردن چون اتفاقات گذشته مثل چراغی روشن برای راه نامعلوم اینده ست که میشه ازش استفاده کرد
از خداوند روزهایی پر از خوشبختی و آرامش براتون آرزو میکنم و یه همسر پاک و لایق و عاشق همسر:72: