-
معنی این رفتارها؟؟؟
سلام
یه سوالی هست که ذهن منو به خودش مشغول کرده....
همونطور که تو تاپیک قبلیم گفتم من عاشق یکی از همکلاسی هام شدم ولی نمی دونستم نظر اون نسبت بهم چیه!!!! توی اون تاپیک مشکلم این بود که آیا برم بهش بگم یا نه؟؟؟!!
البته در آخر به این نتیجه رسیدم که فعلا زوده و باید از زبان رفتار استفاده کنم و بهش بفهمونم که نسبت بهش چه احساسی دارم...... خوشبختانه نتیجه بخش بود و از کانال هایی متوجه شدم که ایشون هم از نیت من کاملا آگاه هستن...اول ها فکر میکردم وقتی میرم طرفش و باهاش صحبت می کنم ناراحت میشه چون زیاد تحویل نمیگرفت پس تصمیم گرفتم دیگه نرم یا خیلی خیلی کمتر برم تا مزاحمش نباشم ولی همین چند وقت پیش از طریق یکی از دوستان فهمیدم که از کم محلی من ناراحته....!!!
با خودم گفتم باشه حالا سعی میکنم هرچی بیشتر بهونه جور کنم تا باهاش هم صحبت بشم!! و همین کار رو هم کردم ولی یه چیزی که خیلی برام عجیبه اینه که هر وقت می رم باهاش صحبت بکنم خیلی سرد باهام برخورد می کنه مثلا دارم باهاش حرف میزنم براش اس ام اس میاد میخونه و جوابش رو میده یا وسط حرف زدنمون یه دفعه زنگ می زنه به دوستش و به من میگه یه لحظه میبخشید میره حرفش رو می زنه بعد میاد دوباره ادامه میده خوب این رفتارا به نظرم بی احترامیه به نظر شما نیست؟؟؟؟!!
حالا من معنی این کارا رو نمیفهمم!!!
البته این رو هم بگم که من هنوز هیچ پیشنهادی به ایشون ندادم
-
| خیلیتنها
شما چه انتظاری دارید؟
(باید در نظر بگیریم که در هر صورت ایشون دختر ِ مردم و شما هم پسر ِ مردم هستید)
-
RE: معنی این رفتارها؟؟؟
آقا میلاد
میخواید پیشنهاد چی بدید؟ دوستی یا ازدواج ؟
اون دوستی که ازش شنیدید خانم از بی محلی شما ناراحته، دختره یا پسر ؟؟ ( در هر دو صورت اشتباهه!)
اون عادی برخورد میکنه ، شما انتظار غیر عادی دارید!
خواهش میکنم اگه قصد ازدواج دارید حتما تو زمان مناسب و به شکل درستش اقدام کنید و اگه قصد ازدواج ندارید اصلا با هیچ دختری رابطه برقرار نکنید و به درستون برسید که بهترین کاره:305:
-
جناب خیلی تنها من هیچ انتظاری ندارم فقط فکر میکردم وقتی دو نفر خیلی محترمانه با هم صحبت میکنن درست نیست یکیشون بره سراغ تلفنش.... حالا مگه چند دقیقه میخواد با طرف مقابل صحبت کنه خیلی بشه 3-4 دقیقه!!!
چون من خودم این کار رو بی احترامی می دونم و هیچ وقت انجام نمی دم واسه همین فکر کردم درست نباشه...!!!
خانم فرانک
تو اون تاپیک گفتم که میخوام پیشنهاد ازدواج بهشون بدم.
اون دوست هم یکی از پسرها هستش که از دختری که از دوستان ایشون هست شنیده....!
پس شما میفرمایید ایشون عادی برخورد میکنه؟؟!! پس این رفتارا از جانب خانم ها عادیه!!!! جالبه...
-
| خیلیتنها
میلاد جان ، از دستم ناراحت شدی؟ من چنین قصدی نداشتم
چیزی که من گفتم ، فقط و فقط یه سوال بود ، که البته جوابش فقط به درد خودت میخورد ؛ خواستم با کاهش سطح توقعت ، از ناراحتیت کم بکنم. هر چیزی جز این میگفتم فقط عصبانیت میکرد!:160:
بله میلاد جان ، نظر شخصی من هم مث توئه ، من این رفتارها رو اگه اینجور که میگی باشه فقط اهانت تفسیر میکنم!
خانم فرانک درس میگن ؛ 1) واکنش ها و تفسیر ِ واکنش ها در مورد دوستی و ازدواج خیلی فرق میکنند | 2) یه توصیه ، اصلاً به این حرفهایی که آورده و برده میشه اعتنا نکن (ضمناً اصلاً این کار درست و سنجیده ای نیس)
من فقط با این یه جمله ی ایشون مخالفم: "اون عادی برخورد میکنه ، شما انتظار غیر عادی دارید!" ایشون عادی رفتار میکنه؟؟!!!:163: قصد ندارم آتیش بیار ِ معرکه باشم اما انصافاً اینطوری عادیه؟؟؟!!!:316:
آقا میلاد ، برادرانه بهت میگم اگه شرایط ازدواج رو نداری خیلی زود خودت و فکرت(که مهمترین چیزه) رو فعلاً از این مسائل بیرون بکش | توصیه آخر: " باور کن دادن پیشنهاد ازدواج پایان کار نیست ، تازه شروع مجموعه دردسرهاییه که الآن فکرشم نمیکنی!!!:305: "
موفق باشی :72: | خیلیتنها
-
منظور من از عادی بودن رفتار اون خانم در روابط دختر و پسر بود نه روابط با دیگران!
تو رابطه دختر پسر هیچ تعهدی وجود نداره بنابراین نمیشه انتظار داشت هر دورطرف طبق میل همدیگه رفتار کنن تو هر کاری.
اینطور که معلومه اون تمایل زیادی به ارتباط (ارتباط جدی )با شما نداره اما خب یا واسه سرگرمی یا شایدم دلسوزی اینکارو میکنه و کم توجهیش هم به این خاطر ممکنه باشه!
ببخشید این نظر شخصی من بود قصد بدی نداشتم:72:
-
سلام دوستم به نظر من كه قصدت ازدواجه يه دو دوتا با خودت بكن و بعدش از راهش وارد شو وگرنه اين طور رابطه بجز اينكه فكرت رو مشغول كنه و بعدا برات دردسر ايجاد كنه چيزه ديگه ايي نداره
-
حرف دیگران خیلی قابل حساب کردن نیست
در صورتی مه شرایط ازدواج رو داری و ایشون مورد مناسبی هستن ، پیشنهادت رو بده و جوابت رو بگیر
مسئله رو انقدر نپیچون
-
اینکه داری با یه نفر حرف می زنی مشغول یه کار دیگه ای بشه یا وسط حرفت با موبایلش زنگ بزنه کمال بی احترمایه.ربطی
به دختر و پسر و ارتباط جدی نداره.
-
خیلی تنها جان چرا ناراحت بشم؟؟!! خوب هرکسی نظری داره و محترمه... نظرات شما چه تو تاپیک من و چه جاهای دیگه برام همیشه جالب بوده... بازم ممنون از توجهتون... راستی موضوع شما به کجا رسید؟چرا تاپیک رو ادامه ندادید؟؟! با آرزوی موفقیت..
خانم فرانک اصلا با حرف شما موافق نیستم...
در مورد اینکه خیلی به حرف های اطرافیان نباید اعتنا کرد منم موافقم ولی من آدم خیلی محتاطی هستم(که اصلا خوب نیست) تا از چیزی مطمئن نشم اقدامی نمی کنم در مورد این حرف هم مطمئن هستم!!
تصمیم گرفته بودم تو این ترم بهش بگم بگم ولی هنوز دچار تردید هستم نمی دونم چیکار کنم ..!