سلام
من 24 سالمه و فوق دیپلم دارم.دختر مورد علاقم 23 سالشه و لیسانس داره.میخواستم ببینم اصلا مناسب هم هستیم یا خیر؟
متشکرم[/quote]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من 24 سالمه و فوق دیپلم دارم.دختر مورد علاقم 23 سالشه و لیسانس داره.میخواستم ببینم اصلا مناسب هم هستیم یا خیر؟
متشکرم[/quote]
سلام آقا محسن
اولا شما خودت شرایط ازدواجو داری؟ ...... کار و درآمد مسکن کلهم سوت ساز زندگی ...... اگه نداری که شماخودت باید عقب بکشی ......
در غیر این صورت اگه شما خودت مشکلی نداشته باشی با این مسئله مشکل ساز نیست اما برادر عزیز بهتره بقیه معیارهای مهم در زندگی رو بیشتر بهش اهمیت بدی ومد نظر قرار بدی...
از شرایطت خودت اول باید بگی.......
بنظرم سنتون نامتناسب نیست ولی باید شرایط دیگه رو بررسی کنید . شرایط شخص خودت و معیاهات و ...
درمورد سن ازدواج نمیشه قانون درست کرد بستگی به شرایط اون 2 نفر داره!
اگه تفاهم داشته باشید هیچ مشکلی نیست! من پسر عمم داره با دختری ازدواج میکنه که 20 روز ازش کوچیکتره!
بیشتر کسایی که میگن بهتره دختر 3-4 سال (یا بیشتر) کوچکتر باشه بخاطر اینه که یه تابعیتی از شوهرش داشته باشه! ولی به نظر من این درست نیست که حتما اگه 3-4 سال بزرگتر باشه از دختر اینجوری بشه!
یه موقع میبینی طرفت ازت 6 ماه کوچکتره ولی خیلی همه چی خوبه و تابع شوهرشه ولی یه وقتی هم میبینی طرفت ازت 6-7 سال کوچیکتره ولی تو بحثا و مشکلات میخواد یه لقمت کنه!
همه چی بستگیه به شرایط خودت داره! اگه دختر نرم و انعطاف پذیری باشه تو مشکلات همه چی حله!
اینکه شما فوق دیپلم داری ولی ایشون لیسانس هم بستگی به ایشون داره! اگه دختر باظرفیتی باشه و این قضیه بعدا مشکل ساز نشه (چه از طرف ایشون چه از طرف خانوادش) مشکلی پیش نمیاد! انشالله که مشکلی نیست دوست عزیز!
[/quote]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsenaskari
ببین دوست عزیز
به نظر من ابتدا ببین واقعا همدیگر رو دوست دارید یا نه
بعدش با توجه به اطلاعات کمی که دادید چطوری بگیم مناسب هستید یا نیستید
اگه منظورتون تحصیلاته باید بگم خانمها وقتی کوچکترند و یه سرپا از آدم پایین ترند همیشه احساس فخر و بزرگی دارند چه برسه که حالا واقعیت هم همین باشه
ببین می تونی کنار بیای و براتون مهم نیست؟ برو جلو وگرنه صبر کن