-
احساس تنهایی
با سلام.من یک پسر 26 ساله هستم که مدتی هست نیاز به ازدواج میکنم و از نظر شغل و درآمد و مدرک تحصیلی هم کاملا آماده ام اما به دلیل اینکه از نوجوانی پسری بودم که در این مسائل خجالت میکشیدم در این خصوص به دختری فکر نکردم و الان هم نمیتونم به دلیل حیا از پدر و مادرم موضوع نیازم را با آنها مطرح کنم دیگه از تنهایی و بی هم زبونی خسته شدم شما بگین چکار کنم.:203::203::203::203:
-
RE: احساس تنهایی
درود بر تو فافا1362؛اگر ناراحت شدی،مرا ببخش اما باید گفت:
برو خجالت بکش مرد گنده،اینکه خجالت ندارده،برو به مادرت بگو!!مرگ یکبار،شیون یکبار!!!
-
fafa1360عزيز سلام
به تالار همدردي خوش اومدي
اينكه شما تا اين حد ماخوذ به حيا هستيد خوبه اما هيچكس به اندازه خانوادتون نميتونه در اين زمينه به شما كمك كنه .
اگر شما فكر ميكنيد كه از هر نظر شرايط لازم وكافي رو براي ازدواج داريد و مطمئنا خانوادتون هم به اين مسئله واقفند بهتره خواستتون را با اونها مطرح كنيد و اگر مستقيما نميتونيد به واسطه يكي از كساني كه با اون صميميتريد مثل خواهر يا برادر دايي عمو ..... مسئله رو مطرح كنيد.
اميدوارم موفق باشيد
-
سلام.ازت ممنونم neda-ghazal پیشنهاد فوق العاده ای بود.نمیدونم چرا تا الان به ذهنم نرسیده بود.
-
سلام از راهنمایی بسیار مفید شما(neda-ghazal) بسیار ممنونم نمیدونم واسه چی تا به این موضوع فکر نکردم انشاا... موفق باشی و شاد.
-
با عرض سلام خدمت مدیر همدردی.نظرات و راهنمایی های ارزشمند شما رو واسه دوستانم خوندم نظر شما چیه؟یک راهنمایی کاربردی و اساسی هم شما بفرمائید.ممنونم.
-
سلام خوبید چرا این یک امر طبیعیه بالاخره هر پسر ودختری روزی به این نقطه میرسن که باید ازدواج کنن
بهتره از نحوه ازدواج پدرومادرتون اطلاعات کسب کنید اونوقت راحت تر میتونید حرفتونو بزنید
-
سلام fafa1360
شاید باور نکنی، ولی من به نکته مهمتری دارم فکر می کنم. و اون اینکه با چنین مشکلی اگر همین امشب ازدواج می کردی، چه بر سر خانمت می آوردی...
این نشان می دهد در خانواده شما در بروز احساست مشکلی وجود دارد و مرز حیا، و ابراز وجود ناپیداست.
لذا از آنجا که مسئله مهمتر شما عدم این مهارت هست، لذا اکنون فقط مسئله گفتن به خانواده ات نیست، بلکه مهمتر اینست که شما باید توانایی ابراز محبت را داشته باشید. در غیر این صورت حتی با وجود اینکه همه شرایط ازدواج را داری، ممکن است به خاطر این نقطه ضعف دچار مشکل جدی شوید.
نیاز به چندین جلسه تمرین و تکلیف بر اساس رفتار درمانی دارد، لذا پیشنهاد می کنم به طور حضوری به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید و از او بخواهید در این مسیر کمکتون کنه.
البته اینجا می شود یک نسخه خلاصه پیچید ولی تاثیر آن چون همراه با تمرین و مرحله و به مرحله نیست، نمی تواند موثر واقع شود.