-
اختلاف در قد
با سلام.
من پسري 29 ساله هستم كه در انتخابم نياز به كمك دارم.
قد من 173 و وزنم 75
قد دختر مورد علاقه ي من 154 و وزنش 52 و سنش هم 26 ساله.
در هيچ موردي شك ندارم و واقعا اون چيزيه كه هميشه دنبالش بودم! فقط مساله ي من اختلافمون در قد هست. به نظر شما بايد چكار كنم؟ من اين دختر رو دوست دارم ولي قدش 19 سانت از من كمتره! لطفا به من كمك كنين!
-
RE: اختلاف در قد
اګر همه چیز درست است و تنها مشکل شما این است، به نظر من که اصلا مشکل نیست و مهم نیست.
ولی همین که خودتان مطرح کردید لابد برایتان مهم است. چرا؟؟
-
19 سانت که مشکل نداره،به هیج وجه
یه کفش 6و7 سانتی بپوشه اختلاف میشه 13 :310:
خیالتون راحت باشه وزیاد به این موضوع فکر نکنید،تا واستون کمرنگ شه.
-
مشکلت اینه که چون اختلافتون زیاده انگشت نما بشید؟یا خودت از این اختلاف راضی نیستی؟دوست داری اختلاف چقدر باشه؟
-
من با نامزدم 30 سانت اختلاف قدی داریم، اصلا بهش اهمیت نمیدم!!!!!!
قد فکتور مهمی نیست (یه نظر من!!!!!!!) مخصوصا اگه پسر بلند تر باشه
-
جناب یاس1388 با سلام
برای شروع یک زندگی مشترک باید یکسری اصول و فروع مشخص بشه،باید دید قد دختر مورد علاقه شما در کدوم طبقه قرار میگیره و چقدر براتون اهمیت داره اما اجازه میخوام نظر شخصی ام رو بگم که قد نمیتونه جزو اصول باشه!فاکتور های دیگه ای وجود دارن که شیرینی و خوشی های زندگی مشترک رو دو صد چندان میکنه و البته مشکلات دیگه ای که میتونه زندگی رو سخت کنه اما قد...!!اگر معیارهاتون رو در این خانم میبینید حساسیتتون رو راجع به این مساله کم کنید و به محاسن زیاد این خانم عزیز توجه کنید که شما رو به سمت خودشون جذب کردن:)و البته به این نکته هم توجه کنید که خود شما هم کاملا عاری از عیب نیستید مثل تمام مردم.زندگی مشترک سرشار از عشق رو قد آدم ها نمی سازه!
درایت،مهارت و گذشت میسازه...
موفق باشید:72:
-
از همه دوستانم ممنونم. به طور كلي بايد بگم نظرم در مورد قد همسر با توجه به قد خودم عددي در حدوداي 160 تا 165 بوده و همينطور مي ترسم كه اختلافمون باعث بشه به قول "فرهنگ 27" انگشت نما شيم! به نظر شما 154 براي قد خانما نرماله؟
:325:
-
بین دخترا متوسطه برای شما کوتاهه.
-
این بستگی به معیارهای خودتون داره. اما به نظر من که اصلاً این اختلاف قد زیاد نیست. من خودم زوج هایی رو با این اختلاف قد می شناسم که زندگی خوبی هم دارن.
-
سلام دوست گرامی:
جواب سوال شما کاملا وابسته به نظرات شماست و اینکه دقیقا چه چیز آن شما را می ترساند و به شک انداخته است..
این شما هستید که باید تصمیم بگیرید آیا قد یک فرد..یا ظاهر اون بر اخلاق و منش اون براتون ارجحیت داره یا نه ..خود من با اینکه مقدار زیادی از همسر مورد نظر شما بلندتر هستم ولی چون همسرم خیلی بلنده ( حدود 190 سانت..بزنم به تخته!!:311:) اختلاف قد ما زیاده ..ولی نه تنها ناراحت نیستیم خیلی هم عالیه و همسرم هم خیلی راضیه ....این کاملا به خود شما مربوط میشه دوست عزیز...
آقای فرهنگ مشکلاتی که مد نظر شماست در عمل واقعیت ندارند مگر در اختلافات بسیار فاحش در حد خیلی زیاد و بیشتر این صحبت ها البته اگر درست منظور شما رو درک کرده باشم در واقعیت رخ نمی دهند..دوست عزیز بنشین و یک بار این قضیه را برای همیشه برای خودت حل کن و تصمیم بگیر و روی حرفی که زدی تا آخر بایست...
موفق باشی..:72: