RE: من دیوانه هستم یا نه؟
اولن هردوتو شدیدن درگیر احساسات شدید.دومنمعیارهاتو برای ازدواج مشخص کن.سومن شما اگر بخواید ازدواج کنی،
به خواهرات کاری نداشته باش،شاید تا 5 6 سال دیگه ازدواج نکردن.چهارمن به دوستت بگو با خانوادش بیاد خاسگاری.
تا زیر نظر خانواده به یه شناخت کامل تر از هم برسید.پنجمن،دوستت تو سنی هست که تصمیماتش بیشتر از روی احساسه.
سلام
با نظر خواهرتون موافقم . حتما برید روانپزشک . احتمالا در آینده شما زندگی این آقا رو بهم بزنید و خراب کنید .
سلام خانم کژال
ورودتون رو به تالار همدردی تبریک می گم.
امیدوارم که اینجا بتونید مهارت هایی رو یاد بگیرید که هم سعی کنید مشکلات زندگیتون کمتر بشه و هم برای حل کردنشون تلاش کنید.
اول از همه باید بگم که دیوانه اصلاً کلمه ای در شأن شما نیست، همین که اومدین اینجا و مشکلتون رو مطرح کردین یعنی منطقتون شمارو به اینجا آورده. در صورتی که احتیاج به روانپزشک هم باشه به معنی دیوانه بودن نیست.
فکر می کردم این تفکر دیگه منسوخ شده که هر کی میره پیش روانپزشک دیوونست، الان بعد از مدتها دوباره از شما می شنوم.:163:
شما میگید خیلی اذیتش می کنید، به نظر خودتون چرا با اینکه خودتون این فکرو دارید ولی بازم اذیتش می کنید؟
در ضمن با توضیحاتی که دادین تقریباً با اطمینان می تونم بگم که اون آقا بیشتر از اینکه شمارو دوست داشته باشه بهتون وابسته شده.
عزيزم
به نظرم اين پسري كه شما داري تعريف مي كنيد يه خرده خله نه خداي نكرده شما:311:
شوخي كردم خل نيست پسر مردم ولي زيادي احساساتيه و اين مضره! در ضمن اگر شما دختر مستقل و آزادي هستي به نظرم از اين ازدواج صرف نظر كن گلم:72:
آدماي اينجوري پس فردا تو زندگيت اجازه نميدن بدون وجود اونا آب بخوري جدي ميگم محبت بيش از حد و خارج از عقلانيت يكي از آثارش همينه! اينقدر بهت وابسته است كه ديگه تو رو به ستوه مياره!
به قول آقاي مدير:
"تعداد زناني كه به خاطر كنترل بيش از حد همسرشون طلاق ميگيرن بيش از زناني هست كه به خاطر اعتياد همسر طلاق ميگيرند!"
کژال خانم
خوش آمــــــــــدی به تالار همدردی
این آقا احساساتی دارند عمل می کنند .
خانمی ، پیداست تردید شما برای اینکه مباد بعداً پشیمان از این ازدواج شوید ، جدی هست و نشونه اینه که شناخت کافی از او ندارید و البته روحیه شما با اطمینان ناشی از شناخت کافی سازگاره .
لذا کار عاقلانه همان تمایل شما به قطع ارتباطه ، پس خیلی منطقی و جدی و مصمم به این آقا که کاملاً احساسی و ناپخته دارند عمل می کنند ، بگو شما تا چند سال دیگر شرایط ازدواج ندارید ، منم ندارم ، این ارتباط کاملاً قطع باشه ، تا وقتی شما شرایطت آماده شد ، اگر در این فاصله من شرایط ازدواج پیدا نکردم و به خواستگاری جواب بله ندادم ، شما رسماً بیایید خواستگاری اما در اون وقت هم من نیاز دارم که شناخت دقیقتری به کمک یک مشاور متخصص از هم پیدا کنیم که مطمئن شوم ما مناسب هم بوده و در کنار یکدیگر خوشبخت خواهیم بود .
فی الحال هر گونه ارتباط را کات کنید ، اینجوری اون آقا هم فرصت پیدا می کنه از احساسات بیرون بیاد . بهش هم توصیه کنید به مشاور مراجعه کنه .
موفق باشی
سلام خانم کژال
به تالار همدردی خوش اومدی
همین که این تالار رو پیدا کردی اومدی داری اینجا مشورت میگیری یعنی اینکه دیونه نیستی
کژال عزیز قاطعانه بایست و تسلیم احساساتت نشو
این اقا الان در اوج احساساتش هست همین که گفته " تو اولین عشقشی" این یعنی خیلی داغه و احساساتش چشمانش رو بسته
چیزهایی هم که گفتی بهانه گیری نیست و ادا و اصول هم نیست
شما وقتی می تونی درست انتخاب کنی که هم بتونی بگی آری و هم بتونی بگی خیر :72:
دو لینک زیر رو حتما بخون
مشاوره برای همه - پست دوم
و خصوصا لینک زیر
همراه کردن احساس و منطق در ازدواج