میگه من جشن عروسی نمیتونم برات بگیرم نمیدون چیکا کنم؟
سلام یه سوال دارم
من چند ماهی با یه پسری آشنا شدم البته از همون اول برای ازدواج .همدیگرو تقریبا شناختیم بهم علاقه مند شدیم 2 ماه دیگه قرار بیان خواستگاری چون ایشون از یه شهر دیگه هستن (کارشون تهرانه) یه مقدار رسم و رسوما فرق میکنه .ایشون میگه شاید نتونه عروسی بگیره چون تازه درسشو تموم کرده و یه 6 ماهی میره سرکار بنابراین ترجیح میده پولی رو که پس انداز میکنه خرج زندگیمون بشه تا یه شبه همه رو خرج کنه بعد دسته خالی بمونه ..اما من عاشق جشن عروسیم تک دختر یه خانواده 6 نفره هستم و پدر و مادرم به قول خودشون برای عروسی من برنا مه ها دارن... از اون گذشته خودمم خیلی دوس دارم نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمائیم کنین
RE: میگه من جشن عروسی نمیتونم برات بگیرم نمیدون چیکا کنم؟
خوب عزيزم اين بستگي به خودت داره.خيلي ها موافق عروسي نيستن و توافق مي كنن با هم.اما اگه برات خيلي مهمه و حتما مي خواي بايد منطقي فكر كني.چون خيلي اوقات به علت علاقه و همين مسائل دختر گذشت كرده و بعدها تو زندگي اين به صورت 1 عقده در اومده و زندگيشون رو تحت الشعاع قرار داده.در ضمن اين آقا هنوز خواستگاري نيومده.حالا تا بياد و صحبت بشه و قسمتتونم بشه كلي وقت هست.بعدم اگه الان شرايط نداره لازم نيست بشمر 3 عروسي كنين .هر وقت شراط مهيا شد اون موقع .:72:ضمن اينكه ميتونيد عروسي اونچناني نگيريد.1 جشن ساده هم ميشه:72:
سلام
دیگه باید بشینید با خودتون فکر کنید، اگه این آقا خیلی مصمم هست که عروسی نمی گیرن به نظر میاد باید بین عروسی و این آقا یکی رو انتخاب کنید.
البته اگه شما به یک عروسی ساده رضایت می دید شاید بتونید راضیش کنید که عروسی بگیرن. اگه هم حتماً عروسی مفصل می خواید منم با خانم ستاره خاموش موافقم، خیلی از دخترا بودن که آرزوی عروسی داشتن و عروسی نگرفتن و براشون یه عقده شده.
سلام و خوش آمدی
می تونم بپرسم شما و ایشون چند سالتون هست ؟
دومین تذکری که براتون دارم اینه که بیشتر از اینکه تمرکزتون رو روی عروسی گرفتن بگذارید ، روی شناخت
بگذارید ، چقدر ایشون رو می شناسید و مطمئنید که در موضوعات دیگه با هم تفاهم دارین؟
برای عروسی گرفتن می تونین کم کم پول جمع کنین و بعد اقدام کنین
عزیز من شما کلا چند ماهه که فقط آشنا شدین.هنوز نه خواستگاری انجام شده نه نامزدی نه چیزی .
چرا انقد نگرانی ؟
واقعا جشن عروسی انقد برات مهمه!! ؟؟
گل من اول سعی کنید همدیگرو خوب خوب بشناسید، البته حتما زیر نظر خانواده ها تون !
بعد باید با خانوادش بیاد خواستگاری و راجع به مسائل مهم صحبت کنید و به توافق برسید
بعدش راجه به مسائل جشن و هدیه و لباس عروسی و گلکاری ماشین عروس و ... صحبت کنید.
و اگه واقعا جشن عروسی برات مهمه طوری که با شناختی که از خودت داری ممکنه تحت تاثیر دیگران نظرت عوض بشه و بعدها به همسرت ایراد بگیری، از الان بهش بگو و تکلیف هردوتون رو مشخص کن .
در ضمن فکر نمیکنم منظور اون آقا این باشه که اصلا جشنی نگیرید!
عزیزم اگه خودشو پسندیدی جشن مفصل رو بهش ببخش چون این همسرته که برات میمونه
ولی عزیز من یه توصیه خواهرانه بهت میکنم امیدورام گوش کنی :
تو ازدواج باید به شخصیت و انسانیت و اخلاق و رفتار و نجابت همسرت خیـــلی اهمیت بدی چون تو زندگی ماندگارند و تجملات و تشریفات اضافه و خرج و مخارج بیخودی که گاهی با بهترین وضع هم عده ای ناراضی هستن رو بذاری کنار. چون همون روزهای اول زندگیه و تمام ...که گاهی تا چند سال به قول اون آقا پسر باید تاوان یه شب خوشگذرانی رو بدید و چه بسا خودت اول نفری باشی که از این وضع خسته بشی!!!
موفق باشی عزیزم:72:
عزيزم به نظر من هم اول بايدتوي اين مرحله روي شناختتون نسبت به اون آقا متمركز شويد .اخلاقيات روحيات شناخت از خانواده او اعتقادات وساير مسايلي كه براتون مهمه بعد ازاينكه ايشون به خواستگاري شمااومد وخانوادهاتون وخودتون همديگرو انتخاب كرديد در مراحل بعدي ميتونيد راجع به اين قضيه به توافق برسيد .ويك راه ميانه را اتخاب كنيد مثلا يك برگزاري مجلس ساده
سلام
راه حلش یه جشن عقد مفصله. یعنی از این اقا و پدرتون بخواهید که به صورت مشترک براتون یه عقد مفصل بگیرن. خوبی جشن عقدم اینه که اولا بیشتر مهمونا از اقوام خودتون هستند بعدشم مجبور نیستید کلی ادم صد پشت غریبه رو دعوت کنید. لباس عروس هم می پوشی و بزن برقصم داره.
فکر نمی کنم خرجش حتی یک چهارم عروسی بشه. پدرتم که برات آرزو داره همراهی می کنه. چون توی اکثر فرهنگ ها جشن عقد به عهده خانواده عروسه.
من هم می گم کلا تصمیمتو بگیر اگر برات مهمه این که جشن داشته باشی از خیرش نگذر چون بعدا مشکل به وجود میان.
خوشبخت باشید
منم موافقم که این مسئله بستگی به میزان اهمیت عروسی برای شما داره
اگه براتون مهمه و طوریه که بعدها سر هر مسئله ای و مشکلی یادتون میافته و یا هر بار که میرید جشن یکی از آشنایان آه حسرت می کشید بهتره حداقل قانعش کنید که مثلا بعد تمون شدن دوره نامزدی وقتی میرید خونه خودتون یه جشن مختصر بگیرید ، تا اونموقع هم این آقا یک مقدار دست و پاشونو جمع کنن و پس انداز کنن
در مورد مسائل دیگه مثل خرید و غیره آیا این آقا دست و دلباز هستند و یا کلا آدم حسابگری هستند؟ جواب این سوال رو هم قبل از خواستگاری پیدا کنید
مشاوره قبل از ازدواج هم که واجبتر از نان شب هست حتما تشریف ببرید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
منم موافقم که این مسئله بستگی به میزان اهمیت عروسی برای شما داره
اگه براتون مهمه و طوریه که بعدها سر هر مسئله ای و مشکلی یادتون میافته و یا هر بار که میرید جشن یکی از آشنایان آه حسرت می کشید بهتره حداقل قانعش کنید که مثلا بعد تمون شدن دوره نامزدی وقتی میرید خونه خودتون یه جشن مختصر بگیرید ، تا اونموقع هم این آقا یک مقدار دست و پاشونو جمع کنن و پس انداز کنن
در مورد مسائل دیگه مثل خرید و غیره آیا این آقا دست و دلباز هستند و یا کلا آدم حسابگری هستند؟ جواب این سوال رو هم قبل از خواستگاری پیدا کنید
مشاوره قبل از ازدواج هم که واجبتر از نان شب هست حتما تشریف ببرید
موفق باشید
دوره نامزدی (یه خط روش) مدیر چطوری رو نوشته خط می کشه؟دوره عقد.
قبل از خاستگاری؟ینی چی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masimah
سلام یه سوال دارم
من چند ماهی با یه پسری آشنا شدم البته از همون اول برای ازدواج .همدیگرو تقریبا شناختیم بهم علاقه مند شدیم 2 ماه دیگه قرار بیان خواستگاری چون ایشون از یه شهر دیگه هستن (کارشون تهرانه) یه مقدار رسم و رسوما فرق میکنه .ایشون میگه شاید نتونه عروسی بگیره چون تازه درسشو تموم کرده و یه 6 ماهی میره سرکار بنابراین ترجیح میده پولی رو که پس انداز میکنه خرج زندگیمون بشه تا یه شبه همه رو خرج کنه بعد دسته خالی بمونه ..اما من عاشق جشن عروسیم تک دختر یه خانواده 6 نفره هستم و پدر و مادرم به قول خودشون برای عروسی من برنا مه ها دارن... از اون گذشته خودمم خیلی دوس دارم نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمائیم کنین
چرا دو ماه دیگه؟ چرا زودتر نه؟
حتی اگه این آقا در شهر دیگه ای هم باشند دلیل نداره اینقدر خواستگاری عقب بیافته.
به هر حال مراحل شناخت آقا پسر و خانواده و تحقیق در مورد ایشان و خیلی چیزهای دیگه باید بعد از خواستگاری رسمی صورت بگیره. این خواستگاری از اون لحاظ مهمه که شما مطمئن باشی که قصد این آقا واقعا ازدواج با شماست.
به نظر بنده شما به جای زوم کردن روی عروسی و خیال بافی در مورد اون بهتره اجازه بدهی مسائل در سطح خانواده ها مطرح شود. پس از آن اگر بر اساس بررسی های لازم و شناخت درست از ایشان برای ازدواج به توافق رسیدید آنوقت میتوانید برای حشن عقد یا عروسی هم یه فکری بکنید که به آقا داماد زیاد فشار مالی وارد نشود.
اگر دوماه با این آقا روابطتون عمیق تر شد و خبری از خواستگاری نشد، اونوقت پشیمانی خیلی سودی نخواهد داشت بخصوص اگر اشتباهاتی هم در رابطه مرتکب بشوید و خیلی به هم نزدیک شده باشد. امیدوارم خیلی نا امیدتون نکرده باشم قصدم فقط یک تلنگر بود.
البته منظور بنده این نیست که شما به ایشان اجبار کنی که زودتر به خواستگاری بیاید!
بهترین راه این است که حداقل تا آن زمان روابط ات را با ایشان خیلی محدود کنی.