با دوست پسر سابقم چه كنم ؟
سلام
من 26 سالمه ، 2 سال پيش با پسري آشنا شدم ، رابطمون بعد از چند ماه ( توي اين چند ماه چند بار قطع رابطه كردم كه با اصرار اون برگشتم) قطع رابطه كردم . حالا بعد از 2 سال كه ازدواج كردم دوباره تماس گرفته ، هر چي بهش ميگم ازدواج كردم ميگه چه اشكال داره شوهرت كه نمي فهمه ، كلافم كرده ، هر چي گوشيمو خاموش ميكنم فايده نداره بهش بدو بيراه ميگم بازم فايده نداره ....
RE: با دوست پسر سابقم چه كنم ؟
یکی از ایرادات دوستی های قبل ازدواج مزاحمت های بعد از ازدواجه.شوهرت می دونه دوست پسر داشتی؟
درضمن کارش به نوعی جرم محسوب می شه.
با سلام
با قطع و وصل هاي ارتباط هاتون متاسفانه اين آقا شرطي شده است. و تصور يك وصل ديگر بعد از يك قطع را انتظار مي كشه.
براي خاموشي آن بايد پاسخ بي توجهي را به صورت مستمر دريافت كند.
به اين منظور كانالهاي ارتباطي خود را قطع دائمي كن. مثلا كلا شماره ات را عوض كن. يا بي خيال گوشي همراه بشو يا ....
براي او اصلا توضيحي نده.
1 روز كامل گوشيمو قطع كردم ولي فايده نداشت ، نه به شوهرم نگفتم
شما باید برای همیشه قطع ارتباط کنی نه یک روز.اگر شوهرت ظرفیت این موضوعو داره بهش بگو.
اگر فردا مجبور به شکایت شدی،می دونی یه همراه داری.
درسته همين كارو ميكنم خطمو عوض ميكنم ، ولي ميترسم يه روز توي خيابون با شوهرم ديدمشو اومد چيزي بگه چي ؟
سلام دوست عزیز
به نظرمن بهتره همسرتون رو درجریان بذارید البته برای این کار باید ازروشی استفاده کنید که همسرتون رو نسبت به شما بدبین نکنه پس با توجه به شناختی که از همسرتون دارید روش مناسبی رو برای این کارانتخاب کنید چون حتی اگه خطتتون روهم عوض کنید باید دلیل واسه همسرتون داشته باشید
دلیل قطع رابطتون بااون آقا چی بود؟
بي خبر ميرفت بعد از مدتي سر و كلش پيدا ميشد ميگفت محل كارش آنتن نمي ده خيلي خشك بود و قصد سوء استفاده داشت . ميترسم به شوهرم بگم نظرش در مورد من عوض بشه و ديگه به من اعتماد نكنه ، البته تا حالا ازم نپرسيده كه دوست پسر داشتم يا نه
سلام دوست خوبم!فكر كنم گفتن اين مسئاله به همسرتون كار درستي نباشه! شما فعلا دست نگه داريد و گوشيتونو دائم خاموش كنيد! سعي كنيد طرف رو عصبي نكنيد و تنها با قطع ارتباطتون نااميدش كنيد!اين بهترين كاره! شما آرامش خودتونو حفظ كنيد و به هيچ عنوان احساسي و عجولانه تصميم نگيريد!
پيروز باشين!
سلام دوست عزيز
شمارتو عوض كن و خط جديدي كه مي گيري به اسم خودت نگير.خونسردي خودتو حفظ كن.حتي يك كلمه باهاش صحبت نكن.اگر از خيابون رفتن مي ترسي يه مدت برنامه بيرون رفتنتو حساب شده تنظيم كن و كمتر برو.
توكل به خدا كن و بر خواندن سوره حشر مداومت داشته باش.:323: