RE: سلامتی این موهبت الهی
سلام دوست خوبم... واقعا متاسفم... ! سلامتي نعمت بزرگيه كه ما قدرشو نميدونيم. كاش ميدونستيم لحظه لحظه هاي زندگيمون براي چيه، كاش از خواب بيدار ميشديم و دليل بهتري جز خوردن و خوابيدن واسه سلامتيمون داشتيم.... وقتي آدم فكر كنه چرا سلول به سلول بدن به وظايفشون عمل ميكنن تا اونو به كمال برسونن، بايد از خودش خجالت بكشه! چون نه قدر سلامتيمونو ميدونيم، نه ارزش هدفي كه براش آفريده شديم!... به هرحال انسان "جاهل و فراموشكاره"!.. نميدونم چرا اين حرفا رو ميزنم، معذرت ميخوام، من خودم يه مقدار پريشونم!
در هر صورت خداوند حكمت هايي داره كه جز خودش هيچكس ازش آگاه نيست! بهتره فقط دعا كنيد و توكل! سعي كنيد به حال بيشتر توجه كنيد تا آينده ي نا معلوم! اجازه نديد احساس كنن نسبت بهشون ترحم داريد، بلكه بهشون اميدواري بدين!
در ضمن! شما هم سعي كنيد زياد فكرتونو درگير نكنيد، چرا كه در حالت پريشوني جواب هاي نا مطلوبي ميگيريد و موجب افسردگيتون ميشه... از ته دل واسشون دعا كنيد كه خداوند هيچ دعايي رو بي پاسخ نميذاره، مگر صلاح شخص در اون نباشه! ما هم براشون دعا ميكنيم!
پيروز باشين!:72:
چه قدر سخته فکرهای پوچ به ذهنت برسه
چه قدر سخته افکار منفیت باعث ناراحتیت بشه
و چه قدر سخته با افکار منفی زندگی رو به سر بردن و
چه زیباست تفکرات مثبت و مثبت اندیشی و زندگی با افکار زیبا
سلام. shomila عزيز من خيلي نگران شما هستم. اين تاپيك خيلي متاثر كننده هست. كاش ميتونستم كمكتون كنم. اين افكار جالب نيست. كاش جاي نوشتن سختي ها، يك تاپيك ميزدين تا دوستان بتونن كمكتون كنن و اين حال و هوا رو عوض كنيد. چون احساس ميكنم مدت زياديه اين بغض رو نگه داشتين و تحمل ميكنيد. خواهش ميكنم اينجوري خودتونو عذاب ندين.:203:
--------------------------------------------------------------------------------
به او گفتم:
باران که ببارد
عادت خواهی کرد به گریستن در باران
و اشک های توبارانی خواهد شد
هم چون تمام باران ها ،
خندید؛ او عادت را نمی فهمید ...