آیا مردانی که خیانت می کنند اصلاح میشن؟
باسلام
من در حدود 4 ماه پیش بایک مشکل بزرگ روبرو شدم. حدود5 ساله که ازدواج کردم . وتا 4 ماه پیش به شوهرم اعتماد کامل داشتم .البته بماند که اوایل عقدمون هم یک شماره مشکوک دیدم و بعد از پیگیریها و پرسیدن از شوهرم گفت که این شماره منشی آموزشگاهی که تدریس می کردم و چون با موبایل خودم تماس گفته بود تونستم پرینت بگیرم و لیست رو چک کنم ولی خبری از شماره نبود .من هم با اعتمادکامل ادامه دادم البته ناگفته نماند چون ما توی دانشگاه آشنا شدیم همه به من می گفتند که این فرد زیاد اهل دختربازی و حتی برادرم هم که توی همون دانشگاه بود اوایل راضی نبودولی با اصرار من همه موافقت کردند. حدود 4 ماه پیش یک خانم با من تماس گرفت و گفت که با شوهرمکار داره و میخواهد آبروشو ببره و زندگیشو خراب کنه چون بازندگی من بازیکرده و باعث شده تویمحل کار اخراجش کنند . بعدازپرس و جو فهمیدیم که برای یک قرارداد کاری و گرفتن درصد با اینخانم که شوهر و بچه داره دوست شده و ارتباط خیلی نزدیک بوده وبه رابطه جنسی کشیده نشده (طبق گفته اون خانم و شوهرم ) حتی اون خانم با پدرم هم صحبت کرد که منهم درصدی پول می خوام و و دخترتو نجات بده .. پدرم بعد از صحبت با من گفت که این خانم برای پول اینکار را کرده و قابل گذشته. من هم با شوهرم و پدر شوهرم صحبت کردم. شوهرم می گفت من می خواستم بهت بگم ولی چون گفتم که ممکنه خانمه تماس نگیره نمی خواستم ناراحت بشی.
این ماجرا گذشت تا حدود 1.5 پیش که sms عجیبی دیدم که بماند.(من و شوهرم در یک اداره بزرگ کار میکنیم) بعد بایکی از دوستمهام که اسم و رسم خوبی هم توی محل کار نداره در حال صحبت بودم که یهو تصمیم گرفتم درمورد شوهرم ودوستش که بچه هم داره سوال کنم . بعدازپرس و جوهای زیاد فهمیدم که این آقا و دوستشون با یک خانم متاهل توی محل کار دوست بودند و حتی این خانم خونه ما هم اومده این موضوع رو بهش گفتم . میگفت اون دختره بادوستم اومده نه با من؟/////////// پدرم باهاش صحبت کرد که همش می گفته جبران می کنم و دخترتونو خیلی دوست ارم.
بهخودم هم میگه بدون من نمی تونه زندگی کنه...
RE: آیا مردانی که خیانت می کنند اصلاح میشن؟
بستگی داره!
به اینکه چرا این به سمت خیانت میره؟
ایا نیاز خاصی داره که توسط شما تامین نمیشه یا کلا به این کار عادت کرده؟
فکر کنم تاپیک دیگه تون رو ادامه بدید بهتره چون مشکل هردوتون رو توش بیان کردید.
سایه جون متنتون گنگه آخرش ما نفهمیدیم کی با کی دوسته!
ببخشید اگرکه متنم گنگ و نامفهوم بود رابطه من با اون پسر یک رابطه همکلاسی بود بعد از اینکه فهمیدم حسی به من داره صریحاً بهش گفتم که من شوهر دارم. ولی من خیلی احساس تنهایی می کردم همیشه به خودم می گفتم چرا من اینقدر تنهام . شوهرم به بهانه های مختلف منو تنها می ذاشت من خیلی بهش وابسته بودم ولی کاری کرد که تنهایی رو بدجوی را تجربه کنم. وقتی که یک خانم باهام تماس گفت و راجع به شوهرم باهام صحبت کرد تلفن های مشکوکشو دیدم، تازه متوجه شدم که علت این همه تنهایی من چی بوده. ماجرای خیانتی که من تازه فهمیدم به 2 سال پیش برمی گرده زمانیکه شوهرم همه چیز من بود.
موضوع اینکه شوهرم و دوستش با زنهایی که به قول خودشون زنهای خوبی نیستند ارتباط داشتن .من از بیماریهای مختلف میترسم. چند بار ازش پرسیدم مگه من چیزی کم گذاشتم ؟می گه نه. فکر میکنم عادت کرده چون حدود یک هفته قبل هم یک خانم همکارمونو سوارماشین کرده و بهش شماره داده. خانمه شماره نشونم داد .
به شوهرم گفتم اول انکار کرد بعد گفت دوستم سوار کرده .
راستش دیگه نمی تونم وارد اون خونه بشم فکر می کنم تا حالا چندین نفر توی رختخواب من خوابیدن خیلی سخته . تورو خدا منو راهنمایی کنید.
با خودت عهد ببند كه اول اين زندگي با شوهرت را اگه تونستي درست كني و اگه هم نتونستي سراغ خيانت نرو. :305: دليلي نداره كه تو به خاطر اون به اين گناه آلوده بشي و دامن خودت را ناپاك كني. :324: مثل يه انسان آزاده و باشرف، يا همه چيز را درست كن و يا هم اول همه چيز را تمام كن و بعد به شوهر ديگه اي فكر كن.
سلام خانمی
من هم با نظر tesoke خان موافقم شما اول واقعا از اصل قضیه مطمئن بشوید و تکلیفت رو با این زندگی مشخص کنید . شاید از روی ناراحتی تون هست مطالبی که می نویسید خیلی گنگ می نویسید.
نقل قول:
موضوع اینکه شوهرم و دوستش با زنهایی که به قول خودشون زنهای خوبی نیستند ارتباط داشتن .من از بیماریهای مختلف میترسم. چند بار ازش پرسیدم مگه من چیزی کم گذاشتم ؟می گه نه. فکر میکنم عادت کرده چون حدود یک هفته قبل هم یک خانم همکارمونو سوارماشین کرده و بهش شماره داده. خانمه شماره نشونم داد .
به شوهرم گفتم اول انکار کرد بعد گفت دوستم سوار کرده .
اول از هر چیز به نظر من به اعصابتون مسلط باشید و آرامش خودتون رو حفظ کنید بعد هم حضوری پیش یه مشاور بروید و از اون کمک بگیرید . ان شاءاله که مشکلتون به خوبی حل بشود.
مرسی از راهنماییتون
ولی میخوام بدونم اینطور آدمها اصلاً اصلاح میشن .آیا اگه بمونم و تحمل کنم به نتیجه میرسم یا چند ماه دیگه باز همین برنامه وجود داره؟
سلام
واقعا نمونه خوبی از یه خانواده موفق هستید . ایشون با زنای دیگه ارتباط دارن و شما با هم دانشگاهی و . . . !
خودتون خوب میدونید اصلاح میشن یا نمیشن . شما چی قصد اصلاح شدن دارید ؟