-
مشکل با سرکار رفتن
با سلام .
تازه با این سایتتون اشنا شدم خیلی جالبه .
سوال من اینه .
همسر من 1 ماه سر کار میره / جایی که کار میکنه یکی از این دفتر خدمات ارتباطیه صاحب اونجا آشنای خانوممه من اول مشکلی برای کار کردن اون نداشتم ولی این آقای صاحی دارای یک عدد برادره که بسیار مشکل داره و زبان زد عام و خاصه . حالا از شما می پرسم نظر شما چیه ؟ بزارم خانومم ره یا نه . توی اون دفتر خانم من یه دختر دیگه صاحب دفتر و برادرش کار می کنند که صاحب دفتر اکثر وقت ها نیست و این آقای ... اونجاست .
نا گفته نمونه من اصلا به همسرم شک ندارم
منتظم مشورت شما هستم :72:
-
RE: مشکل با سرکار رفتن
دوست عزيز به تالار خوش اومدي
به نظر من بزار بره اگه انسان خودش مشكل اخلاقي نداشته باشه و فرد سالمي باشه هيچ كس نميتونه هيچ كاري بكنه چون از قديم گفتن
اگه شخص سالم باشه و بين هزاران مرد باشه هيچ كس نميتونه كاري بكنه اما اگه شخص ناسالم باشه اگه توي صندوق هم بزاري و قفلش كني با عرض معذرت از سوراخ قفل بازم كارش را ميكنه
باي
-
دوست عزیز
منم مثل شما امروز عضو این سایت شدم
پس هردومون خوش اومدیم:72:
نظر خود خانمتون چیه ؟
آیا واقعا لازمه خانم شما سرکار بره ؟منظورم اینه که واقعا به درآمدش نیاز دارین یا اینکه فقط دوست داره جایی کار کنه؟
اگه فقط برای وقت گذرانیه و دوست داره کار کنه که به نظر من بهتره یه خانم جایی که شبهه انگیز باشه کار نکنه اما اگه واقعا به درآمدش نیاز هست که بیشتر باید مراقب باشه تا کسی بهش چپ نگاه نکنه و جایی کار کنه که امنیت داشته باشه و بین شما و همسرتون هم به خاطر این مسئله خدای نکرده بدبینی پیش نیاد.
-
سلام برادر عزیز
مونده تا مشکل ورفتار اون آقا چی باشه (برخورد و رفتار اون آقا وخیلی از موارد دیگه.... اگه خانمت ناراحت نمی شه یا میتونین یه جای مناسب واست کار کردن خانمتون پیدا بکنین خیلی بهتره البته به همون صورتی که اینجا مطرح کردین که از خانمتون مطمئنین باید این مسئله رو خیلی محترمانه با ایشون مطرح کنین .............. مثلا نظر شما چیه که یه جای مناسب واست پیدا کنیم......تا اینکه جملتون دستوری وتحکمی وخدای ناکرده با اهانت همراه باشه....
موفق باشین
-
سلام
لطفا محل کار همسرتون رو تغییر بدید .
-
با خانومتون مشورت کنيد و ببينيد اگه خودش مشکلي نداره مسئله رو بيخود بزرگ نکنيد ولي اگه خوده ايشون هم داره توو اون محيط عذاب ميکشه و فقط به خاطره مسائله اقتصادي داره تحمل ميکنه بگرديد و يه کار با يه محيطه بهتر براش پيدا کنيد....تنهايي تصميم نگيريد خانومتون بچه نيست
-
سلام مجدد
شما نسبت به محیط کار همسرتون آشنایی کافی دارید و افرادی رو که در اون محل کار میکنن رو میشناسید و به گفته خودتون این افراد زبان زد عام و خاص هستند . فکر کردن لازمه ؟
-
با تشکر از تمامی شما دوستان من .
خانومم با این محیط مشکلی نداره و طرف هم چون آشناست واسه خانومم توی این 1 ماه هیچ مشکلی پیش نیاورده و خیلی رسمی برخورد کرده .
والا چی بگم توی این دوره زمونه همه به کمترین پول هم نیاز دارن و متاسفانه بله حقوق خانومم هم لازمه داشته باشیم .
-
طرف اگر خانم بازه محل کارو عوض کن.مردای زن باز سه سوته مخ می زنن.
-
د رهر صورت احتیاط شرط عقله :305:
خود شما و خانم تون بهتر از هر کسی میدونید موندنش بهتره یا کنار گذاشتنش