نحوه تشخیص دختر خوب و شناخت به صداقت دختران
سلام ساده بگم
چه جوری تشخیص بدیم یک دختر سر به راهه محجوبه چه جوری بفهمیم از چه دسته ایه
چه جوری فیلم بازی کردن رو با واقعیت تشخیص بدیم
کسایی که با جنس مونث زیاد سر و کار داشتن توضیح بدن که وقتی باهاش می حرفیم یا زیر نظر داریمش از چه راه هایی و چه علامت هایی بفهمیم دختر خوبیه
و چگونه به صداقتشون شناخت پیدا کنیم
RE: نحوه تشخیص دختر خوب و شناخت به صداقت دختران
سلام
جواب این سوال شما چند جلد کتاب میشه .
اما اگر دختر خوب میخوای من یه راه سراغ دارم .
خودت خوب باش . این اعتقاد شخصیه من هست که خودت هر جور باشی همونطور آدمی رو پیدا میکنی .
البته تحقیق هم کن و در رفتار های طرف هم دقت کن و ... اما اول باید خودت خوب باشی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
سلام
جواب این سوال شما چند جلد کتاب میشه .
اما اگر دختر خوب میخوای من یه راه سراغ دارم .
خودت خوب باش . این اعتقاد شخصیه من هست که خودت هر جور باشی همونطور آدمی رو پیدا میکنی .
البته تحقیق هم کن و در رفتار های طرف هم دقت کن و ... اما اول باید خودت خوب باشی .
ولی من زیاد اعتقاد ندارم اگه خودمون خوب باشیم خوب هم سراغمون میاد.
برفرض که من نوعی ادم خوبی باشم ولی اگه در تشخیص وانتخاب طرف مقابلم اشتباه کنم وادم بد رو خوب تشخیص بدم پس ادم خوب گیرم نیومده.
لطفا با دقت بخوانید .
نقل قول:
نقل قول:
ولی من زیاد اعتقاد ندارم اگه خودمون خوب باشیم خوب هم سراغمون میاد.
برفرض که من نوعی ادم خوبی باشم ولی اگه در تشخیص وانتخاب طرف مقابلم اشتباه کنم وادم بد رو خوب تشخیص بدم پس ادم خوب گیرم نیومده
من هم موافقم
این یه اشتباهیه که عامه مردم دچارشن
فکر می کنن آدم خوب رو خدا کادو می کنه و ... تشخیص رو کنار میذارن
ضمنا خودم قبلا اینقدر این مسئله رو عمیق و جدی دنبال می کردم که .......
من دنبال ابزار شناخت و تشخیصم
چه جوری تشخیص بدیم
خوب حرف زدن و دقت در اعمالش و تحقیق خوبه ولی کافیه؟
آیا راه های دیگه ای هست تا بفهمیم اهل خلاف و دروغگویی و ... نیست؟
سلام hektor
اول به خانواده طرف نگاه کنید ببینید ا ز لحاظ فرهنگی باهم سنخیت دارید، دوم زیر نظر خانواده مراحل شناخت رو طی
کنید. اما یقین داشته باشید آدما به همون چیزایی که میخوان میرسن .
سلام به همگي
اگر بدنبال يك شريك مورد اعتماد تو زندگيت ميگردي سعي كن كسي رو انتخاب كني كه اولا محجوب باشه
محجوب بودن شرط لازمه ولي كافي نيست چون چه بسيار افرادي كه به اجبار خانواده محجوب هستن ويا نقش بازي ميكنن
شرط دوم اينه كه سر به زير باشه وكمتر تو دسترس باشه وشيوه راه رفتنشم تا حدودي مهمه
هركس اين شرايطو داشت در حيا و نجابتش شك نكن
البته اين حرف ديجيتال من رو هم من تصحيح ميكنم كه اگه دمبال كيس مناسب خودت باشي حتما اونو پيدا ميكني
براي همينم هست كه ميگن خلايق هر چه لايق
به خاطر اينكه ما تو زندگي دمبال يكي ميگرديم كه مثل خودمون باشه چون ذاتا خود دوستيم
بنابراين طبيعيه كه اگه ادم خوبي باشيم اددم خوب و اگه بد باشيم يك آدم بد نصيبمون ميشه
باسلام خدمت شما وهمه دوستان ،خيلي خوبه كه شما اين قضيه براتون مهمه چون تو اين جامعه خيلي دخترا وپسرا هستند كه روابطي دارند كه در حد عرف جامعه نيست اما با اين اوصاف خيلي دقت كنيد موفق باشيد:72:
خوب ...
از کوزه همان تراود که در اوست...اول در مورد خانوادش تحقیق کن...بعد آشناها...دوستها...بعد اینکه اوقات فراغت شو چیکار میکنه؟به کجا ها میره؟چی دوست داره؟از چی بدش میاد؟ولی خانواده مهم تره
یه ضرب المثل می گه:اگر می خوای دخترو بشناسی جلوی دوستش ازش تعریف کن.