-
تفاوت هيكل
سلام خدمت مشاور محترم
من پسري 20 ساله يا قد160 و وزن60 كيلو هستم كه 4 ساله با سك دختر يا همين سن و قد .لي وزن 75 كيلو دوستم و همو كاملا دوست داريم و ميخواهيم ازدواح كنيم و خانواده هامونم در جريانن. ولي همه ميگن اين تفاوت هيكل و درشتي اون در آينده برامون مشكل ساز ميشه. آيا اين موضوع درسته؟ آيا راهكاري هم داره؟ ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد؟
-
RE: تفاوت هيكل
سلام دوست عزیز
ضمن عرض خوشامدگویی به تالار همدردی می خواستم یه سوال ازتون بپرسم:
به نظر خودتون این مسئله می تونه مشکل ساز بشه؟ اگه آره به نظرتون چه مشکلاتی ایجاد می کنه؟
-
به نظر خودت این خیلی مشکل حادیه؟نامزدت می تونه وزنشو بیاره پایین یا شما چاق بشی.خانواده ها در این مورد چه
نظری دارن؟
البته ازدواج برای شما،مخصوصن شما خیلی خیلی زوده.
-
سلام دوست عزیز
به گفته آقا فرهنگ هنوز ازدواج واسه شما خیلی زوده اگه شرایطشون رو هم نداشتین که حتما ومسلما...
بهتره قبل از پرداختن به این موضوع یه خورده بیشتر حقایق ولازمه های تشکیل یه زندگی مشترک رو ببینین تا این موارد........
-
سلام خوش اومدی:72:
شما یعنی از 16 سالگی دوست دختر داشتید:162:. فکر نمی کنید سنتون که بالاتر بره نظرات و عقایدتون فرق کنه و دیگه این فرد ایده التون نباشه. کمی بیشتر دقت کنید در امر ازدواج و مسایل مختلف و بسنجید.
زندگی فقط دوست داشتن خالی نیست.
اما در مورد سوالتون به نظر من اقایون بعد از ازدواج یه کم چاق تر می شن البته به شرطی که خانم بتونه تو همین وزن بمونه.
البته اگه سنتون بیشتر بود و پخته تر بودید نظرم این بود که اگه باعث خجالت خودتون نمی شه و تو جمع و خیابون باهاش احساس راحتی می کنید چه ایرادی داره.
موفق باشید:72:
-
با سلام خدمت شما دوست محترم و به تالار همدردی خوش آمدید
در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که این که فرد مقابل شما از لحاظ ظاهر و اندام خوب باشه خوب هستش اما دغدغه خیلی ناچیزی هست در قبال ابعاد مهم زندگی، ظاهر خیلی زود بعد از ازدواج عادی میشه و مسائل خیلی مهم تر ی در زندگی خودش رو نشان می دهد که شما باید به این نتیجه برسی که آیا توانایی تشکیل زندگی و پذیرفتن مسئولیتهاش رو با این سن کم وقدرت رویارویی با مشکلات را داری مسائل اصلی رو در اولویت قرار بده بعد در کنار اون به خانم کمک کن تا با یک رژیم غذایی مناسب به وزن ایده آل شما برسه.در این دوره زمونه هم که رژیم های غذایی مناسسبی زیر نظر پزشک های تغذیه وجود داره. با آرزوی موفقیت برای شما.
-
منم فکر نمیکنم مشکلی باشه ایشون میتونن وزنشون رو بیارن پایین
چهار سال زمان کمی نیست و حتما شناخت کافی از هم دارید و خوبیش هم اینه که خانوادتون در جریان هستن!
میخواستم بگم اگه میتونید بهم بیشتر فرصت بدید اما فکر کردم اون دختر الان تو سنی هستن که مطمئنا دراینده ای نزدیک براشون خواستگار پیدا میشه اگه مطمنیند که عشق و علاقتون 100% هست اقدام کنید و نگران این چیزا نباشید....
شاد باشید
دریا