تاسف و تاثر به خاطر کشته و زخمی شدن هموطنانمان در شیراز
دوستان عزیز
با خبر شدیم بر اثر انفجاری در مرکز رهپویان وصال شیراز، عده ای از هموطنان عزیزامان را که اکثر آنها جوانان و نوجوانان بوده اند کشته و مجروح شده اند.
با تالم و تاثر بسیار، مصیبت وارده را خدمت خانواده های عزیز و غمدیده ایشان و حضور همه شما عزیزان تسلیت عرض می کنیم.
RE: تاسف و تاثر به خاطر کشته و زخمی شدن هموطنانمان در شیراز
آي آدمها كه در ساحل نشسته شاد و خندانید
یک نفر در آب دارد می سپارد جان!!
منم به نوبه خودم با هموطنان شیرازی همدردی می کنم. امیدوارم خدای مهربون بهشون صبر بده و به مسببین این فاجعه هم کیفر عاجل
دیشب ما نزدیک حادثه بودیم کشته ها و زخمی خا رو می دیدیم از ترس داشتم می مردم وحشت همه وجودم رو فرا گرفته بود نمی دونید چقدر صحنه ناراحت کننده ای بود صدای جیغ زن هایی که خبر از دست دادن جوانانشون رو بهشون می دادن هنوز تو گوشمه ..........
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
من هم به تمام این خانواده هایی که در این فاجعه عزیزان خود را از دست دادند تسلیت می گویم و خدا صبرشون بده و مارو در غمتون شریک بدونین
سلام
من هم ديشب وقتي اين خبر رو شنيدم شوكه شدم .
به خانواده هاي داغدار اين حادثه تسليت عرض مي كنم خدا وند صبرشون بده . عزيزاني كه در اين حادثه زخمي شدن هم انشاءالله هر چه زودتر سلامتي كامل رو به دست بيارن و اميدوارم هر چه زودتر عامل اصلي اين حادثه مشخص بشه .
مصیبت وارده را به همه هموطنان ایرانی تسلیت عرض میکنم و آرزوی صبر وسلامتی برای بازماندگان این حادثه دارم و امیدوارم بعد از این دیگر هیچ حادثه تاثر انگیزی برای هموطنانمان عزیزمان پیش نیاید و سراسر امید باشد و نور .
رفتن رسیدن نیست ، ولی برای رسیدن باید رفت؛
در بن بست نیز می توان راه آسمان یافت،
پرواز بیاموز...
.
.
.
بای ذنب قتلت...
.
.
.
منم تسلیت میگم به همه اونایی که هنوز انسانیت رو فراموش نکردن و همه خانواده هایی که شاید دیگه هیچی آرومشون نکنه...
از خدای مهربونمون میخوام بهشون صبر بده ...
سلام،
این مصیبت را به خوانواده ها وبستگان این عزیزان تسلیت میگم،از خداوند خواستارم به خانواده های این عزیزان صبر جمیل عطا بفرماید.
گلم از خود رهیدن را بیاموز
به سر منزل رسیدن را بیاموز
مجال تنگ و راهی دور در پیش
به پاهایت دویدن را بیاموز
زمین بی عشق خاکی سرد و مرده ست
به قلب خود تپیدن را بیاموز
سلام این مصیبت به خانوادها وبستگان این عز یزان تسلیت عرض می کنم خدا صبر شون بده غزیزانی در زخمی شدن انشاالله زودتر سلامتی کامل به دست اورده موفق وشاد باشید
میرسد روزی که بی من روزها را سر کنی
میرسد روزی که مرگ عشق را باور کنی
میرسد روزی که تنها در کنار عکس من
نامه های کهنه ام را مو به مو از بر کنی
منم به نوبه خودم این مصیبت رو تسلیت میگم