رابطه زياد داشتن يك دختر با پسراي مختلف چقدر ميتونه تو زندگي ايندش
سلام راستش اين سوالي كه دارم مي پرسم در اطرافم اتفاق افتاده و ميخوام نظر شما عزيزانو در مورد اين قضيه بدنم،يك دختر دايي دارم كه خيلي پسر بازي ميكنه يعني اگه يك روز با يك پسر نباشه روزش شب نميشه و حالا روابطش در همه حد هم ممكنه باشه اما من دقيق نمي دونم حالا يك خواستگار براش اومده اصلا از همه لحاظ بهش سره،من تو عدالت خدا موندم چطوره كه مني كه هيچ غلطي نكردم همچين خواستگاري ندارم اما اين ....واقعا جاي سوال زيادي برام داره اگه ميشه منو راهنمايي كنيد:46:
خواهشا بياين جواب بدين ،بياين بگيد كه من دارم اشتباه فكر ميكنم:302:
RE: رابطه زياد داشتن يك دختر با پسراي مختلف چقدر ميتونه تو زندگي اين
ولا این سوال خیلی از ما دخترایی هست که به قول شما هیچ غلطی نکردیم ولی ...
نمیدونم ولا شاید باید ماهم بریم غلطی بکنیم!!!
منم موندم توش.
دوستان راهنمایی کنید.
واقعیت اینه که دخترایی که شیطونی می کنن،دنبال کسی هستن که از خودشون بالاتره،این وسطم ممکنه یکی پیدا بشه،
بره خاسگاریشون.این جواب مریستم.
هر چقدر یه دختر خودشو دستیافتنی تر نشون بده خاسگارشم بیشتره.
سلام
خوشبختي در زندگي يك سير مشخصي دارد. كه از بدو تولد تا زمان مرگ گسترش دارد.
انتخاب يك مقطع از زندگي خود و مقايسه آن با يك مقطع از زندگي ديگران، نتيجه گمراه كننده اي به دست ما مي دهد.
بايد برآيند كل زندگي و معدل همه انتخابهاي يك فرد با هم حساب شود.
جوجه رو آخر پاييز مي شمارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
من اين نظر را قبول ندارم. نظر من دقيقا مخالف اينه.:82:
در مورد سوال meristem هم بايد بگم كه: شما فقط دختر دايي خود را ميبينيد و روي همون دختر دايي تون نظر ميدين. اما از يه نفر نميشه به يه حقيقت رسيد. من خودم سراغ دارم پسرهايي كه هر غلطي كردن و بعد يه دختر خوب براي ازدواج گرفته اند. خب، نتيجه بگيرم كه: هر پسري كه دختر بازتر باشد، موقع انتخاب خوشبخت تر مي شود چون از روي تجربه، انتخاب بهتري مي كند. :311:
نه اين جور نيست. اون فقط يه مورد از اين پسرهاست. من موردهاي خيلي بيشتري از پسرها را ديده ام كه بيچاره شده اند. :305:
شما هم فقط به دختر دايي خود نگاه نكنين. اصلا شايد دختر دايي شما خيلي هم خوشبخت بشه، اما دخترهايي خيلي زيادي با اين كار بدبخت شده اند. فكر ميكنين اگه همين خواستگار از اين كاراش باخبر بشه، چي كار ميكنه. اصلا از كجا معلوم كه يه خواستگار بهتر داشته و طرف وقتي تحقيق كرده، متوجه شده كه اين دختره اين جوريه و نيومده سراغش.
اما در مورد دختر دايي شما هم به هيچ مشكلي هم اگه بر فرض برنخورد، بعد از مدتي شوهرش را با موارد دوستي خودش مقايسه ميكنه و ميبينه، شوهرش از فلان دوستش زشت تره. از اون يكي قد كوتاه تره. از فلاني لاغرتره و ... . همين فكرها هم باعث ميشه از شوهرش لذت نبره. چون تا جايي كه من ميدونم، هيچ كي عشق اول نميشه.
شما هم براي اين كه آرامش بگيرين، دنبال دخترهايي بگردين كه با دوستي هاي زياد بيچاره شده اند، اون وقت آروم تر ميشين.
با اين كه جواب من كامل بود، اما مدير همدردي هم جواب عالي اي داده است.:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
یه جورایی درسته ولی باید بادست پس زدن وبا پا پیش کشیدنم توش باشه،والا طرف میذاره میره.:163:
ولا من که اینقدر غرور دارم و خودمو دست نیافتنی نشون دادم که فکر کنم دست نیافتنی شدم :311:
گفته هاي همه شما دوستان درست اما من واقعا وقتي فكرشو ميكنم ديوانه ميشم ،از طرفي اين دختر اينقدر پروو كه فكر ميكنه اره ببيني كيه،اما خودم به شخصه ديدم همه كيساشم با كرم ريختن خودش به دست اورد،حالا نمي دونم اين كجاي عدل خداست كه هركي بدتره بابهتر ميفته يا نه هركي با جفته خودش جور ميشه،من خداي نكرده نميخوام اون بدبخت بشه اما حداقل با يكي مثل خودش ازدواج كنه نه اينكه به اصطلاح با يك افتاب مهتاب نديده به نظر من اين عدالت رو زير سوال ميبره،همين دختر الان پسر خاله احمقمم سر كار گذاشته ادم واقعا حرصش در مياد:316::160:
همونی که آقای مدیر گفت: "جوجه را آخر پاییز می شمارند.":305:
اگه این پسر از اونایی است که آفتاب و مهتاب ندیده، مطمئن باش، یک سال دیگه که آتش عشقش کم شد و خیلی چیزها را در مورد این دختر فهمید، زندگی اش را از بین می بره. :305:
میدونم که شما بدبختی او را نمی خواهید؛ شما می خواهید هر کسی به حق خودش برسه. منم همین را می خوام و می خوام دختری پاکتر یا حداقل مثل خودم گیرم بیاد. :227: اما این وسط شاید بعضی ها هم بیشتر یا کمتر از حقشون دریافت کنند، اما تعداد این افراد اولا خیلی کمه و ثانیا باید ببینید که در آینده کجای کار این خانوم خواهد لنگید.
"فمن یتوکل علی الله، فهو حسبه":305:
دو نفر از هم خوششون میاد و با هم ازدواج میکنن!!! من برای همه کسایی که ازدواج میکنن آرزوی خوشبختی میکنم چه اونایی که دختر باز/پسر باز بودن یا نبودن!