هوای زنداداشم را داشته باشم یا برادرم ؟(همفکری فوری )
سلام .
نمی دونم اگه اینجا نبود من از کی باید کمک می خواستم .
سری می رم سر اصل مطلب تا دیر نشده!!!
زنداداشم اونروز یه شماره تلفن دیگه دید که روی یه کارت نوشته بود برادرم با اسم مستعارش! قبلا نمی فهمم چرا برادرم با وجود خوب بودن خانمش این کارو کرد ! برادرم پسر خوبیه . اینو به خاطر این که برادرم نمی گم ابدا ! اما انگار با وجود داشتنه ی بچه 2 ساله هنوز بزرگ نشده ..
یه بار هم قبلا یه خط دیگه داشت که زنداداشم فهمید باهاش کلی حرف زد . اون به خیر گذشت .
اما الان زنداداشم گفت دیگه باهاش حرف نمی زنم راجب خط جدیدش و خودم می رم یه خط می خرم و بهش اس ام اس می دم اذیتش می کنم یعنی ببینم جواب منو می ده یا این خط خاموش و مال یه نفر دیگست!
من رابطه ی خیلی نزدیکی هم با برادرم دارم هم با زنداداشم نمی دونم بگم بدبختانه یا خوشبختانه !!!
چون موندم چیکار کنم به برادرم بگم ؟ یا اگه بگم در حق زنداداشم نامردی کردم !! من نمی خوام بهش نامردی کنم خودمو می زارم جاش می بینم حق داره زندگیش ... (توضیح : سرییه قبل که برادرم این کارو می کرد سیم کارت داشت من زودتر دیده بودمو در جریان بودم بهش با شوخی با خنده می گفتم نکن این کارو با داد و ... اما نمی دونم چه کمبودی تو خونشون داره )
الان بهم بگین تو رو خدا بگین چی کار کنم به برادرم بگم اون خط جدید اگه مال تو هستش خاموش کن . نکن این کارا رو . می ترسم زندگیش با وجود بچشون خراب شه اگه بهش نگمو زنداداشم خودش بفهمه و بهش اس ام اس بده نمی دونم چی بشه .... تو رو خدا بهترین راه را نشونم بدین ... راهی که بعدا عذاب وجدان نداشته باشم و زندگییه اونا خراب نشه فقط زود کمکم کنین نگـــــــــــــرانم ...
زنداداشم هم عین خواهرم .... اما نمی خوام خراب شه زندگیشون چون یه بار دیگه اینجوری شده بود بیشتر نگرانم وگرنه خانمش واقعا خانمی کرده....
کمک کنین بهتون نیاز دارمممممممممممممممممم :302::316:
RE: هوای زنداداشم را داشته باشم یا برادرم ؟(همفکری فوری )
سلام
حقيقت دير يا زود اشکار ميشود.به نظر من هيچ اقدامي در اين زمينه نکنيد
اين حق هر زني است که بداند با چه کسي زير يک سقف زندگي مي کند.
سلام نازنین عزیز:72:
اصلا دخالتی تو زندگیشون نکن چه از نوع خوبش چه بد. سخته اما فعلا کاری نکن فقط بشین و نگاه کن. بالاخره کار برادرت زشته حتی اگه کمبودی داشته باشه راهش خیانت نیست و این حق همسرشه که بدونه اون داره چیکار می کنه.
بهتره گاهی که زن داداشت باهات حرف می زنه ازش بخوای راههای جذاب بودن زن برای شوهرش و بهت بگه بگو می خوام یاد بگیرم این باعث می شه خودش بره دنبالش و خودش این راهها رو تو زندگی خودش انجام بده و شاید یه ذره بتونه با این کارا جلو خیانت شوهرش و بگیره. البته اگه خدایی نکرده برادرتون تو این کار غرق نشده باشه.
موفق باشید:72:
سلام .
ممنونم از این که وقت گذاشتین .. ولی اینکه می گین کاری نکنم نمی دونم ! چون هر دوتاشون می ان با من حرف می زنن اعصابم خورد می شه واسه جفتشون ....
منظورتون از ( . البته اگه خدایی نکرده برادرتون تو این کار غرق نشده باشه. ) چییه ؟
شاید باوور نکنین اما اونروز زنداداشم می گفت اخلاقش باهام بد شده هر چی می شه می گه ناراضی برو خونه بابت ...
( توضیح :برادرم قبلا تو سن کم یه ازدواج ناموفق داشت وقتی باهاش حرف می زنم به خدا خانمت خوبه چرا اذیت می کنی ؟ میگه نمی خوام بهش رو بدم یه بار بستم بود چشممم ترسیده ... در صورتی که اوایل خیلی دوستش داشت .)
ولی برادرم اینطوری نبود .... واقعا راستشو می گم .....
تو اون ازدواج ناموفقش خیلی بدی ها دید و خانوادم ازش کم حمایت کرد یعنی دورا دور حواسشون بود ولی بعضی وقتا یه خاطره هایی تعریف می کنه که من واقعا باورم نمی شه ......
تا اون جا که فهمیدم به قول خودش نمی خواد رو بده به خانمش که بعدا حرف نامربوطی به خانوادش بزنه چون قبلا تجربه داشته ....
واقعا دوست دارم کمکشون کنم ..
زنداداشم اول از من خواست براش سیم کارت بخرم .. یه جوری بهش فهموندم نمی تونم ..
کار خوبی کردید که سیم کارت نخریدی به اتیشی که افتاده دامن نزنید.
منظورم این بود که ممکنه برادرتون در حال خیانت باشه و یا مثل بعضی از اقایون که توجیه می کنن ما فقط اس ام اس می دیم یا فقط سر کاری و تفننی حرف می زنیم و این از نظر من یعنی غرق شدن و افتادن تو کار خیانت چون همین جوری الکی الکی یهو جدی می شه.
اگر واقعا متوجه تغییر رفتار برادرتون هستید و با اول زندگی با این همسرش فرق کرده یه جای کار می لنگه حالا ممکنه بحث خیانت مطرح باشه ممکنه یه مشکلی بین خودشون باشه .
به هر حال صلاح نیست دخالتی بکنید :72:
سلام
یه خبر خوب دارم ...
امروز بیرون بودم زنداداشم بهم زنگ زذ ازم خواست براشون دبیت کارت بگیرم با اون زنگ بزنه بهش !
راستش امدم خونه چون بهم گفتین دخالت نکنم مجبور شدم بهشون زنگ بزنم دروغ بگم که نداشت براش بخرم . چند دقیقه پیش که باهاشون حرف می زدم گفت یه سیم کارت توی کمد پیدا کردم .. خیلی خوشحال شدم که اون سیم کارت پیشش نبودو راجبش اشتباه فکر کرده بودیم ( البته هنوز مطمئن نیس !)
البته امیدوارم تا آخرش همینجوری باشه ...
به زنداداشم هم پیشنهاد دادم که اگه دیدی باز موضوع سیم کارت پیش امد قبل این که کاری کنی با یه مشاور حرف بزن ... البته امیدوارم حرفمو گوش کنه ....
بازم ممنونم ..........
اما نمی تونم هیچی ام نگم وقتی جلوی من حتی باهاشون بد حرف می زنه اعصابم خورد می شه ....
چند بارم برادرم گفت وقتی ما بحثمون می شه تو حرف نزن ... منم گفتم پس حق نداری جلوی من چیزی بگی بهش :160:
یعنی کارم اشتباه ؟
وقتی زنداداشم باهام دردل می کنه واقعا نمی دونم باهاش چطوری رفتار کنم و چی بگم .....
شما قبل از ازدواج برادرتون با همسر ایشون دوست بودین؟
ظاهرا اینجور به نظر می رسه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
شما قبل از ازدواج برادرتون با همسر ایشون دوست بودین؟
ظاهرا اینجور به نظر می رسه.
سلام .
نه با ایشون دوست نبودم .ایشون 5 سال از من بزرگترن . و ایشون برای یه شهر دیگه هستن .
چرا این طوری فکر کردین ؟ !
من واقعا نمی دونم چطوری کمکشون کنم ؟!
پیشنهادی که عضو محترم sisili دادن خیلی خوب بود چون خودم هم می خواستم به یه نوعی اینو بهشون بگم ...
بازم ممنونم از کمکاتون
آخه اینقد از صمیمیتتون گفتین که فکر کردم شاید از قبل دوست بودین.
در شرایط بدی گیر کردین. امیدوارم که مشکل جدی نباشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
آخه اینقد از صمیمیتتون گفتین که فکر کردم شاید از قبل دوست بودین.
در شرایط بدی گیر کردین. امیدوارم که مشکل جدی نباشه.
آهان فکر کردم به خاطر این که ازشون طرفداری می کنم می گین !!
فقط دوست ندارم فردا روزی این اتفاقا برای من پیش بیاد یا برای هر کس دیگه ای..........