RE: گنه كردم گناهي پر ز...
نيلوفر عزيزم سلام....
تو هنوزم نيلوفر عزيز مايي... عزيزم نذار گناه و عذاب وجدان تورو بيشتر به گناه بندازه ....
دارم به گناهي بزرگتر اشاره ميكنم كه اسمش "نااميدي" از رحمت خداي مهربونه ....
من شك ندارم كه خدا خيلي خيلي دوستت داره .... عزيزم نگران نباش كيه تو اين دنيا كه بگه من گناه نكردم...؟؟
باور كن حتي لازم نبود اين چيزا رو واضح واسه ما بنويسي عزيزم ... اينا رو يواش هم كه در گوش خدا بگي اون خودش تو رو ميبخشه و نميذاره جز خودش كسي بفهمه كه بنده اش چه كار كرده... آره عزيز دلم اون مهربونه و باگذشت .... بخشنده اس .... بخشنده نيلوفر ميدوني يعني چي؟؟؟
يعني اونقدر بزرگ و كريم و صبوره و اونقدر به دل تو آگاهه و اونقدر به تو نزديكه كه دردي كه ميكشي رو حس ميكنه!
عزيزم نااميدي از رحمته اون نازنين گناهه نه اشتباه تو و من .... نه اسير يه حيوان انسان نما شدن....
نه رفتن به راه شيطان.... اينا اسمش خطاست .... نادونيه من و توئه عزيزم ....
تو بايد ياد بگيري كه بهش توكل كني حتي زماني كه فكر ميكني از تو آلوده تر انساني نيست بازم دست آلوده ات رو به سوي اون دراز كن از بنده كمك نخواه از اون بخواه عزيزم كه كمكت كنه... و بهش اعتماد كن...
بهش توكل كن...
نيلوفر جان شرايطي كه توش قرار گرفتي شرايط خوب و مساعدي نيست...
بعد از كمك از خدا... چشماتو باز كن و دوستاي واقعيتو ببين .... اونا كم نيستن ... همين جان ....
دستتو بذار تو دستاشونو و بلند شو....
همت كن و زندگيتو از نو بساز نيلوفر قشنگ ما شو دوباره و غمگين نباش عزيزم ...
تو اولين كسي نيستي كه گناه ميكنه و اخرينش هم نيستي...
به خدا ميسپارمت و منتظر شنيدن حرفاي خوبت ميمونم ...
دوستت دارم و ميبوسمت نيلوفر جان...:46:
:325::325::325:
سلام دوست عزيزم
هاتفي از گوشه ميخانه دوش
گفت ببخشند گنه و مي بنوش
لطف الهي بيشتر از جرم ماست
نكته سربسته چه داني خموش
ببين همونطور كه در اين شعر امده خدا بزرگتر از اين چيزها است كه اين گناه را بخواد نبخشه
:72::72::72::72:
درسته شما اشتباه كرديداما اين را بدون اين مساله هم جزئي از زندگي هست و واقعا بايد بتوني اين مساله را درست كنترل كني حالا بايد ببيني خودت چطور ميتوني اين مساله را درون خودت حل كني
ولي سعي كن هميشه راهي را انتخاب كني كه بعدش قلبت آروم باشه و عذابت نده (به نظر من قلبت واقعا پاكه پس به نداي قلبت توجه كن چون خدا در قلب هر انساني از روح خودش دميده ولي تو موفق شدي پاك نگهش داري و ميتوني به قلبت مطمئن باشي و بدوني اون چيزي هست كه خدا هم قبول داره )انقدر هم به خودت سخت نگير خدا ميبخشه تو كه بندشي خودت را :04::104:نميبخشي
به خاطر روحیه یت نمی تونستی تصمیم درست بگیری برای همین ناخودآگاهت کاریو کرد که شما بهش دقت نداشتيد.
:43:سلام
گذشته که گذشته اینده رو خراب نکنید. از رحمت و لطف و بخشش خدا دوستان گفتن. اما شما هنوز درگیر یه رابطه و خلاء عاطفی و از طرفی عذاب وجدان و درگیر شدن در رابطه نادرست هستی.
کدوم بهتره خلاء عاطفیت پر بشه به قمیت اینکه حتی تلفنی فردی و به ارضا برسونی که گناهه.
یا قطع رابطه به قیمت مدتی اذیت شدن و بعد به ارامش رسیدن؟
قطعا با توجه به همین عذاب وجدان و پیش زمینه اعتقادی که داشتید راه دوم و انتخاب کردی.
بهتر نیست باور کنید که خداوند بخشنده تر از این حرفاس و می بخشه به شرطی که عمیقا پشیمون باشید و راه بد و ادامه ندید؟
مطمئنم موفق می شین.
:72::46::43:
من نمي تونم!:302:
دوستاي عزيزي كه خوندين و جواب دادين واقعا ممنون /ميدونم لطف خدا بي كرانه ولي وقتي ياد خودم ميافتم از تعجب وا ميمونم.واقعا موشكافي نمي كنم و ياد لحظه لحظه اش نمي افتم بر خلاف نفر قبلي كه خاطراتش هنوز برام پر رنگ و اعجاب برانگيزه /نه به خاطر اينكه عشق اولم بود چون واقعا متفاوت بود و از صميم قلب تا وقتي كه خوب بود باهام ارتباط قلبي و حسي و به نوعي تله پاتي داشت .بر خلاف اينيكي كه حتي گاهي صداشو نمي شنيدم و انگار با صدا با كسي صحبت كردن برام عجيب بود و صداش ميرفت رو مخم!:302:
هيچ حسي بهش نداشتم جز اون اضطراب لعنتي كه به خاطرش دكتر هم مي رفتم مدتي و داروهامو يه مدته كه قطع كردم.احساس اينكه 28 سالمه و هنوز ازدواج نكردم و موردي نيست و كاري بلد نيستم كه باهاش شغل مناسبي پيدا كنم(تو رشته خودم از گود خارج شدم) و اينكه درساي كه 10 سال پيش خودنمو يادم مياد ولي كتاباي ارشدو از اين صفحه تا اون صفحه يادم نمي مونه/اينكه فردا صبح بازم بايد از خواب پاشم بازم يادم ميوفته چيكار كردمو بازم ميدونم هيچ كار مفيدي براي انجام دادن ندارم مثل خوره داره جون و جواني باقي مونده ام از م ميگيره. باشگاه هم ميرم و تكو وتوك دوستائي كه پيدا كردم هم از اين روحيه لعنتي ام شاكين!
دلم ميخواست حرفاي بهتري داشته باشم ولي فكر ميكنم اگه خداهم دركم كنه و لطف كنه و ببخشه اين احساس گناه نابودم ميكنه.وقتي به چشماي برادر كوچيكم كه تو خونه است و نگاه گرم برادر بزرگم رو يادم مياد كه الان سه هفته است براي يه دوره 7 ماهه اومده تهرانو و تنهام گذاشته رو به ياد ميارم از اينكه همچين خواهري هستم آب ميشم. دارم داغون ميشم دوستان :316::323:برام دعا كنيد!
بازم ممنون!:82:
نيلوفر جان همه اين گناه ها و احساس ياس و نااميدي و ناراحتي ها به خاطر اينه كه ايمانون ضعيفه
اگه مطمئن باشيم به اين كه يكي هست كه بهترين ها را براي ما مي خواد و وقتي ازش بخواهيم براي پاسخش هيچ محدوديتي وجود نداره و بهترين مصلحت ها را براي ما در نظر مي گيره اونوقت اينقدر نگران آينده نميشيم.
ماها صبرمون كمه تا مي بينيم سنمون يكمي بالا رفت نا اميد ميشيم اونوقته كه ميگيم نه انگار بايد خودم دست به كار بشم و ... انگار خدا را دست كم مي گيريم بايد باور داشته باشيم كه خدا تك تك بنده هاش را دوست داره و حواسش بهشون هست فقط بايد ايمانون را زياد كنيم . خدا تك تك بنده هاش را را داره امتحان مي كنه هركس را به يه نحوي
دختر خوب صبر داشته باش و راضي باش به رضاي خدا .
توي اين موقعيت تنها كسي كه مي تونه بهت آرامش بده خود خداست پس به خودش پناه ببر :323:
موفق باشي عزيزم:72:
سلام نیلوفر گلم:
خوبی خانم...؟ماهم همیشه به یادت هستیم..
نبینم نشستی یک گوشه داری غصه می خوری ها....:305:
ببین نیلوفر جان همه ما انسان ها خطا می کنیم ..همه ما ..حالا هرکس به نوعی و یکی اشتباه خودش رو ادامه میده تا تباهی و یکی می فهمه و اونو ترک می کنه..شما باید خیلی خوشحال باشی که اشتباه رو زود فهمیدی و دست اون نامرد هو زود رو شد و به خصوص اینکه شما پشیمانی دوست گلم..
نیلوفر جان توبه کن..
خدا رو شاهد می گیرم که توبه واقعا آرامت می کنه ..
همه ما کار بد می کنیم عزیزم..یا کردیم.آیا خداوند ما رو تنبیه کرده؟
ما مثل کودکی هستیم در مقابل والد خود..ایا وقتی کودک خطایی می کنه پدر و مادر اونو از خودشاون می رونند؟نه عزیزم..
ناامید نشو..جدی بهت می گم توبه کن..یک توبه واقعی از ته دل...
برای خدا و رضا خداوند و ازش بخواه نه تنها روح تورو از این لکه پاک کنه بلکه نور معرفت به دل تو بتابونه و اون فرد هم به راه راست هدایت کنه و خوشبخت کنه..
تمام راههای ارتباطی خودت با اون رو قطع کن..اصلا پاسخی به هیچ اس ام اس و تلفنش نده..
چون این طور اونم از گناه دور میشه و در واقع تو با این کارت به نفع هردو شما کار کردی عزیزم..
این قضیه رو کات کن..در جا تمامش کن و قول بده به خودت و خدای خودت که از در توبه میای و هیچ وقت این کارو تکرار نمی کنی..
من بهت قول میدم خدا می بخشدت ..مطمئن باش .اگر صادقانه از خدا بخوای شک نکن ..شک نکن آرامش پیدا می کنی..
عزیزم..خواهر گلم...ایمانت رو قوی کن..نذار شیطان در قلب و جانت نفوذ کنه..
من خیلی خوب حالتو می فهمم ..وقتی آدم تنهاست دور از عشقی هست گاهی کارهایی می کنه که باورش نمی شه این خودشه ولی با این کار بهت تلنگری زده شد که به خودت بیای..
خدا بهت نشون داد که نیلوفر پاشو . کاری بکن داری خودتو نابود می کنی..
خدا خواست تو رو به راه خودش بیاره و تو رو که یاد خدا برات کمرنگ شده به سمت خودش بکشه..
خدا تنبیهت کرده تا ناشکری نکنی..تا بلند شی تا به درگاهش متوسل بشی ..
نیلوفر پاشو خانمم..
باشه؟
برو تمام راههای ارتباطی خودتو قطع کن.به خودت قول بده وسوسه شیطان نشی..
شیطانو لعنت کن..
اون شخص رو حتی بهش فکر نکن..حتی نفرین نکن..فقط رها کن...بگذر تا خدا از خودت بگذره..
نماز بخون..هروقت که دیدی داری وسوسه می سی فوری توقف فکر بده و تسبیحات اربعه یا دعایی که دوست داری بخون..
چرا نشستی یکی بیاد تورو شاد کنه؟چرا نشستی یکی بیاد آینده رو برات بسازه؟چرا فکر می کنی تنهایی؟
چــــــــــــــــــــــــ ــــــــرا؟
اعتماد به نفس و عزت نفست رو دوباره بساز نیلوفر...
بدون تو خودت داری آینده خودتو خراب می کنی...بلند شو بابا..مگه 28 سال سن زیادیه؟
دور من پر از دختران بزرگتر از توست که دارن شادمانه زندگی می کنن...چا فکر می کنی یک مرد می تونه به تو شادی بده و آینده تورو تامین کنه؟
اصلا این طور نیست..تو اگه خودت شاد نباشی ...هیچکس نمی تونه شادت کنه..
باهات خیلی حرف دارم...
پاشو نیلوفر..پاشو..
درهای توبه همیشه بازه و وقتی پذیرفته میشه نیلوفر یک نور لایزال به قلبت می پاشه ..که باورت نمی شه...
پاشو نیلوفر..
پاشو دیگه....
:72:
سلام ساراي عزيز و دوستان ديگر!
چه امضاي جالبي داري ...دقيقا حال اين روزاي منه!:302::310:
ويراني حس خيلي بديه !شايد منم بلند شم . راست ميگيد من خيلي ايمانم ضعيف شده ديگه نور خدا رو اونطوري تو دلم حس نمي كنم .خيلي مغرور شده بودم و به خودم مطمئن !اين يه ضربه كاري بود!:163:
:323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط niloofar 25
سلام ساراي عزيز و دوستان ديگر!
چه امضاي جالبي داري ...دقيقا حال اين روزاي منه!:302::310:
:323:
با سلام
اگر منظورت اين بخش امضاء سارا بانو هست، اين حال رو حفظ كن، و اگر منظورت اين قسمت امضاء نيست، سعي كن، حالت را طبق اين بخش كني و بعد حفظش كني:310: