اگرمجبورباشم کودک یک ساله خودرابرای مدت یک ماه تنها بگذارم ایا بعد ازدیدار اومراخواهدشناخت؟ا
نمایش نسخه قابل چاپ
اگرمجبورباشم کودک یک ساله خودرابرای مدت یک ماه تنها بگذارم ایا بعد ازدیدار اومراخواهدشناخت؟ا
سلام عزیز دلم
از افراد مختلف شنیدم بله فراموش میکند ولی حداکثر بعد 1 روز یادش میاید اگر مجبورید ترکش کنید چیزی به عنوان یاد اور از شما مثل عروسک یا لباس خودتان براش بگزارید
سلام
من تجربه مشابهی را در یکی از اقوام دیدم.3-4 روز بعد از بازگشت مادر بچه رفتار عادی در پیش گرفت
سلام
بستگی به سن کودک داره.
البته اگر کودکتان زیر 3 سال دارد سعی کنید این کار را نکنید چون از نظر روحی ضربه می خوره؟
من این تجربه را نه خودم ولی خواهرم داشته که بعد از سه روز تونست به وضعیت عادی برکرده اگر واقعاً امکانش هست این کار را نکنید. کوچولوتون ضربه می خوره.
اگه راهي نداري خوب نگران نباش فقط فرزندت رو در اين مدت پيش كسي بذار كه از نظر عاطفي شبيه به خودت باشه مثلا مادرت و از هر نظر كاملا مراقب باشن
كودك شما در سنيه كه واقعا به مراقبت مادر احتياج داره نمي دونه به چه علتي مي خواهيد يك ماه اون رو تنها بگذاريد به نظرم سلامتي كودكتان از نظر روحي و جسمي خيلي مهم تره پس تا جايي كه امكان داره اون رو تنها نگذاريد .
دو روزه به خاطر دردسرهای کاری و ماموریتهای کاری کوچولوی خوشگلم را نمی بینم. دلم براش یه ذره شده .واقعاً دوری از نازگلامون خیلی سخته.
كودكت را اول به خدا بسپار واين را بدون مهر مادري از دل فرزند بيرون نمي ره.
دوری فرزندان از والدین خیلی سخت است موفق وشاد باشید