-
عشق
سلام خسته نباشین من 26 ساله ام( خانم هستم ) وتحصیلات دانشگاهی دارم به شدت عاشق یکی از همدوره ای های خود شدم از بس که با روش های غیر مستقیم اقدام کردم و جواب نداد بهش زنگ زدم و گفتم چه احساسی بهش دارم ولی اون میخواد در امتخان مقطع بعدی شرکت کنه وگفت من تا به خال به این موضوع فکر نکردم و تصمیم گرفتم به کسی فکر نکنم تا وضعیت خودم معلوم بشه
من چی کار کنم آیا راهی هست که بهش برسم
-
RE: عشق
سلام رستخیز محترم خوش اومدی.:72:
به نظر من برای خانم ، هیچ راهی نیست
موفق باشی:72:
-
جلل خالق ! زنگ زدی به پسره گفتی من عاشقتم؟من فکر کردم پسری.همونطور که سیسیلی گفت کاری از دستت
برنمیاد جز صبر.اینم یادت باشه خودتو معطلش نکنی.
-
سلام
خانم رستخیز
طبق شناختی که از همجنسهای خودم دارم و مواردی که تا الان دیدم . اگر آقایی خانمی رو بخواد خودش پا پیش میذاره و تمام تلاشش رو میکنه تا به اون برسه .
این آقا خودش که جلو نیومده هیچ واسه پیشنهاد شما هم بهانه آورده و روش نشده مستقیم بگه نه . شما هم بهتره این مورد را کاملا بیخیال بشید .
-
یعنی اصلا راهی نداره راستش من تا به حال با هیچ کس رابطه نداشتم ونیت من هم کاملا پاکه به نظر شما اون درباره من چه فکری میکنه
-
مگه من گناه کردم خالا اگه ممکنه یک راهی به من بگید که آرامش پیدا کنم
من همش دارم گریه میکنم افسرده شده ام
-
دوست عزیزم این اقا به شما جوابتون رو داده ... مطمئن باش اگه به شما علاقه ای داشت قبل از اینکه شما پا پیش بذارید خودش اقدام میکرد ... فبل از اینکه باهاش تماس بگیرید و طی همون اقداماتی که میگید کردید اگه علاقه ای درمیون بود شما متوجه میشدید ... ببخشید که اینطوری میگم ولی احساس میکنم یک جورایی دست به سرتون کرده.
موفق باشید
-
حالا من دارم روانی میشم و خس خیلی بدی دارم اگه میشه کمکم کنین ممنونم
-
اگر بشینی فکر و خیال کنی واقعن دیوونه می شی.
خودتو مشغول کن هر موقه فکر پسره اومد تو ذهنت از توقف فکر استفاده کن.سعی کن جنبه های منفی پسره رو
بزرگ کنی و سعی کن نبینیش و گذشت زمانم می تونه یادشو از فکرت ببره.
-
سلام.
برای چی می ترسی.خوب حالا اگر هم دیدیش مثل یک غریبه رفتار کن.نه سلامی نه علیکی.راهت رو ادامه بده و برو.
کاری که شما کردی بر خلاف فطرت یک زن است.برای همین الان از درون احساس بدی داری.
شما با تمام کارهاتون چه مستقیم و چه غیرمستقیم غرور خودتون را شکستید و اعتماد به نفستان را پایین اوردید
و البته اعتماد به نفس ان اقا را بالاتر برده و مغرور ترش کردید.
مهم اینه که الان از این کارت درس بگیری و دوباره تکرار نکنی.به این فکر هم نباش که بری با کس دیگری دوست شوی تا این اقا را فراموش کنی که از چاله در می ایی می افتی تو چاه.
با دوستان همجنست بیشتر مراوده داشته باش.
نهایتا از ارتباط بیشتر با ان اقا به شدت پرهیز کن و به فکر اینده های بهتر باش.
موفق باشی.