مخالفت خانواده بدلیل آرمانگرایی بیش از حد
سلام
من 26 سالمه و دو ساله با آقایی 29 ساله دوست هستم. خانوادشون اوایل آشنایی 1 بار و سال بعد هم دوباره به خواستگاری اومدن (بار دوم با اصرار پسرشون اومدن) ولی هر دوبار با این ازدواج مخالفت کردن. تو این مدت بارها پسرشون باهاشون صحبت کرده و حتی از پدر یکی از دوستا واسه راضی کردنشون کمک گرفت اما فایده ای نداشته. دلیل مخالفتشون اینکه میگن ابن دختر مورد خوبیه ولی ما عروس بهتر از این میخوایم در صورتی که منم هیچ ایرادی ندارم ولی اونها به دنبال یکی با شرایط بی نظیر هستن ...
واقعا به این پسر علاقمندم و نمیتونم بیخیال این رابطه بشم ولی اون میگه دیگه خسته شده و کاری واسه راضی کردنشون از دستش بر نمیاد ...
یعنی واقعا هیچ راهی وجود نداره ؟!
:302:
RE: مخالفت خانواده بدلیل آرمانگرایی بیش از حد
خاطره عزيز:72:
مي بخشيد خونواده اون آقا پسر مخالفند ؟ نظر خانواده شما چيه ؟
شما معيارهاتون واسه ازدواج چي بوده ؟ ايشون چقدر از معيارهاي شما رو دارند ؟
تا چه اندازه روي ايشون شناخت پيداكردين ؟ دليل انتخاب ايشون بر اساس شناخت بوده يا فقط مجذوب ايشون شديد ؟
ممنون ميشم بيشتر توضيح بدين .
سلام و خوش اومدی:72:
وقتی پسرشون همه راه و رفته و نتونسته اونا رو راضی کنه موندن بیشتر شما با این اقا وقت تلف کردنه و از دست دادن موقعیتهای بعدی.
یه چرخی تو این تالار بزنید اونایی که با رضایت خانواده شوهرشون ازدواج کردن الان مشکلاتی دارن چه برسه به شما که از اول مخالف شما هستن.
البته هر کس یه دیدی داره اما من به هیچ عنوان حاظر نیستم غرورم و به خاط حتی پسری که دوسش داشته باشم بشکنم مطمئن باش اگه بخوای با این اقا ازدواج کنی اخرش می گن خودشو به ما تحمیل کرد.
غرور و شخصیت و وقار خودتون و حفظ کنید و به راحتی از زندگیشون برید بیرون مطمئن باشید اگه قسمت هم باشید بدون حرفی جور می شه. اما این طوری ممکنه یه عمر سختی بکشید.
فکر نکنید بعد از ازدواج به خاطر عشقتون می تونید خیلی کارا کنید باور کنید که نمی شه.
موفق باشید:72:
پریوش و sisili عزبز ممنونم از توجهتون
خانواده من مخالفتی ندارن . ایشون اکثر معیارامو داره در مدت 2 سال و نیم هم به شناخت خوبی از هم رسیدیم ولی خونوادش بهش میگن باید انتخاب بهتر داشته باشی مثلا مدرک دختر باید دکترا باشه (من ارشد می خونم) و ....
هنوز نمیخوام ناامید بشم ! شاید راهی پبدا بشه ...
دکترا!!!؟؟؟ اون وقت پسرشون مدرکش چیه؟خودشون سطح تحصیلاتشون تا چه حده؟
انگار تحقیقات ویروسیه که دکترا می خوان.
مدرک پسر دکتراست و منم ارشد و خودشون دیپلم . در انتخاب دختر خیلی خیلی سخت میگیرن ...
اگه دوباره از کسی به عنوان واسطه برای صحبت کمک بگیریم احتمال تاثیر رو نظرشون هست ؟؟؟؟
:302:
سلام دوست خوبم. من نظراتم كاملا با نظرات سيسيلي عزيز تطابق داره! اينا كه هنوز هيچي نشده ازتون مدرك دكتري ميخوان و حتي به ارشد راضي نميشن، بعد از ازدواج ديگه از شما چي ميخوان؟؟!... خوبه خودشون پروفسورا از هاروارد ندارن! فكر نميكنيد اگه ازدواج كنيد، اين زياده خواهي ها بعده ها هم بتونه ادامه پيدا كنه؟! من علاقه ي شما رو به هم درك ميكنم اما ارزش شما خيلي بالاتر از اينهاست كه خانواده پسر بخواد واستون طاقچه بالا بذاره.... واسه غرورتون ارزش قائل باشين.
براتون آرزوي موفقيت ميكنم!:72:
سلام.
وقتي مردي نميتونه از همين ابتدا در مقابل عقايد غلط خونوادش به ايسته مطمعن باش بعد ها نمي تونه از شما در برابر هجمه انها دفاع كنه.تك و تنها مي موني.
بعد هم ممكنه بخاطر تحريك انها....................................
در ضمن مدرك هم به نظرم بهونه است.و گرنه حالت ايده ال اينه كه دختر سطح تحصيلي اش كمي پايينتر باشه.
احتمال زياد خانواده پسر كس ديگه اي را براي فرزندشون در نظر گرفتن.
نهايتا پسر هر كاري بخواد مي تونه انجام بده . ارزش خودت را با واسطه كردن افراد پايين نيار.
بنظرم اگه پسری ، دختری رو واقعا بخواد ، همه کار واسه رسیدن بهش می کنه .
نه اینکه خودش رو توجیه کنه که من هر کاری از دستم بر اومده کردم .
توصیه می کنم واسش سهل الوصول نباشید و بذارین اگه انتخابتون می کنه ، کمی سخت بدستتون بیاره تا در آینده قدر دانتون باشه .
موفق باشین .:72: