سلام و خسته نباشيد
من تازه واردم:163:
با تجربه هاي خيلي كم:302:
اميدوارم بتونم با كمك شما دوستان مشكلاتمو حل كنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و خسته نباشيد
من تازه واردم:163:
با تجربه هاي خيلي كم:302:
اميدوارم بتونم با كمك شما دوستان مشكلاتمو حل كنم.
با سلام
خوش آمديد.
لطفا عنوان متناسب با مشكلتون را انتخاب كنيد تا جايگزين عنوان فعلي اين تاپيك بكنم. همچنين به طور خلاصه مشكل اصليتون را بفرماييد.
اميدوارم كه بتوانيد با سعي و تلاش خود بر مشكلتان پيروز شويد.
:72:
من 2 سال كه عقدم و شوهر لجبازي دارم نمي دونم چطوري ميشه با مردهاي لجباز رفتار كرد كسي ميتونه به من كمك كنه!
لطفا با يكي دو تا مثال دقيقا بگو منظورت از لجبازي چگونه كارهايي هست كه شوهرت انجام مي دهد.؟
ممنون بخاطر توجهتون
بزارين دقيقتر بگم شوهرم متولد64 و من متولد62 هستم با احتساب ماههاي سال يكسال و نيم از من كوچيكترهستش
البته يه خرده دهن بينم هست. حرفاي پدرش راحت اونو تحت تاثير قرار ميده
ما الان در شرف گرفتن مراسم عروسيمون هستيم
لجبازي هاي كوچيك و بچه گانه مثلا توي كمك كردن و انجام دادن كارهاي خونه اگه بهش بگم اين وردار ميگه خودت چرا بر نميداري
البته اينو بگم من ميدونم كه رفتارهاي خودم اشتباه بيشتر ميخوام راهنمايي بشم كه رفتارم و درست كنم بدونم چجوري به همكاري توي كارهاي خونه دعوتش كنم البته بدون جرو بحث
ما با عشق ازدواج كرديم و الانم كه قراره مستقل بشيم ساده تر بگم دلم ميخواد از اول درست و حساب شده رفتار كنم.
سلام
ورودتون به تالار رو تبریک می گم. مطمئن باشید که اینجا می تونید خیلی از مسائلتون رو حل کنید.
یه دلیلش می تونه این باشه که شاید به دلیل بزرگتر بودن شما ازشون اینجوری می خوان مردونگیشون رو نشون بدن و احساس کوچیکتر بودن نکنن.
شما باید این مهارت رو در خودتون تقویت کنین که به شوهرتون احساس مردونگی بدین، نشون بدین که تکیه گاهتونه و خیلی بهش نیاز دارید. نشون بدین که اونو مرد زندگیتون و تصمیم گیرنده نهایی می دونید.
بهتره که به جای اینکه به صورت جمله امری خواستتون رو بگین به صورت سوالی بگین.
مثلاً به جای "این رو وردار" بگین "این رو ور می داری؟" یا "به نظرت اگه اینو از اینجا ورداریم بهتر نیست؟"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ترنم جون
:104::104::104::104:
احسنت
به نظرم شما و همسرتون نياز داريد نحوه ارتباط خود را با كسب آگاهي و از آن مهمتر تمرين كردن و مهارت آموزي بهبود بخشيد.
در اين خصوص پيشنهاد مي دهم مقالات خانواده ، مخصوصا آنها كه در مورد « ارتباط »، «درگيري» و «گوش كردن هست»
را با دقت بخوانيد و تمرين كنيد.
همچنين مقالات بخش مهارتهاي ارتباطي نيز بسيار براي شما موثر هست.
:104::104::104::104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ترنم جون
شما را تحسین می کنم که از همین ابتدا در پی یک بنای درست رفتاری بین خود و همسرت هستی ، معلومه فرد با پذیرشی هستی و این روحیه در مسیر سازندگی بسیار مهمه .
این همه تحسینت کردن من دیگه آفرین نمیگه. آخه خیلی کیف می کنی. اما اون مقاله ها را حتما بخوان. چیزی که دوستان در طی چند روز بخوان بگن، در طی چند صفحه در این مقاله ها آمده. باز اگه مشکلت حل نشد بیا و بپرس.
راستی چون شوهرت از شما کوچکتره، کمی لجبازی هاش بیشتره. طبیعیه و با مهارت های این مقاله ها حل میشه.:72:
سلام ترنم جان
با نظرات green موافقم...... حالا که شما از ایشون بزرگتر هستی نباید این طور نشون بدی که از ایشون بیشتر می فهمی (البته شاید بعضی جاها هم این طور باشه ) ولی باید همسرتون این حسو که مرد خونه هستن داشته باشن .......... این خیلی مهمه ..........
به نظرم همه خانمهایی که همسرشون از اونها کوچیکترن باید یه سری روش وسیاست خاص تو زندگیشون داشته باشن