تأثير اختلافات به ظاهر جزئي در زندگي
سلام. من سلدا 28 ساله هستم . آرش 33 ساله از من خواستگاري كرده. من دختري كاملا معتقد به مسائل مذهبي هستم. آرش هم همين را ميگويد ولي با اينكه ميداند استفاده از طلا براي مردان حرام است، از زنجير طلا استفاده ميكند و نظرش اين است كه به كسي ضرري نميرساند. براي من مسائلي مثل حضور در مراسم شب احيا و ساير موارد كه البته زياده روي هم نميكنم مهم است ولي او ميگويد بيحرمتي نميكنم ولي نيازي نميبينم شب تا صبح شبهاي احيا بيدار بمانم. نميدانم آيا ما ميتوانيم با هم زندگي خوبي داشته باشيم يا اين مسائل به ظاهر جزئي در زندگيمان مشكلاتي ايجاد مي كند... لطفا كمكم كنيد درست تصميم بگيرم...:203:
RE: تأثير اختلافات به ظاهر جزئي در زندگي
سلام سلدانایت
به کلبه همدری خوش آمدید.
این مسائل به ظاهر جزئی که اشاره کردید، میوه ها و شاخ و برگی هستند که معرف نوع درخت هستند.
در واقع در مشاوره ازدواج ما به جای اینکه بفهمیم طرف اعتقاد، فرهنگ، اخلاق، افکار، رفتار و ... چگونه است، سعی می کنیم مثالهایی از اینها را بیابیم و بررسی کنیم. در واقع جزئی نگری کنیم.
نمونه مثالهای شما از این دست هستند.
شما باید سایر مثالهای از این دست را با هم بررسی کنید.
همچنین در کنار اینها میزان سعه صدر و آزادی که می توانید برای نظرات یکدیگر قائل شوید را نیز بررسی کنید(پاسخ زیرکانه آرزو در پست 2).
یعنی آیا شما می توانید با این مسئله کنار بیائید در حالیکه آرش شب قدر زیر لحاف خرو پف می کند شما در مسجد راز و نیاز کنید.
و همین طور آیا آرش نمی خواهد شیوه فکری خود را به زور استدلال یا ....، بر شما تحمیل کند.
یک نکته ظریف:
معمولا زوجین اینچنین که ازدواج کرده اند، پس از ازدواج رضایت قابل قبولی از نحوه زندگی خود ندارند و عدم یکپارچگی آنها با بچه دارشدن آنها تشدید می یابد، و بچه ها معمولا توسط والدین یارگیری می شوند . و این اصلا اتفاق قشنگی در خانواده نیست.
به نظرم تفاوت های بیشتری با هم داشته باشید. پیشنهاد می دهم به یک مشاور خانواده مراجعه کنید و به صورت حضوری سایر اختلاف نظرات خود را هم استخراج کنید، بعد تصمیم بگیرید.