ازدواج با کسی که دوستم داره اما من بهش علاقه ای ندارم
سلام به همه دوستان
لطفا موقعیت و وضعیت من رو بخونید و راهنمایی کنید:
من دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر هستم و یک شغل خوب هم دارم با درآمدی خوب و خوش اخلاق - خوش برخورد و منطقی و ... هستم. اهل دود و مشروب و ... هم نیستم و کلا بگم مودب و آرومم و به قول معروف دست به آچارم کارهای خونه رو انجام میدم آشپزیم عالیه و اکثر غذاهای ایرانی رو خوب درست میکنم و... . (اخه تنها زندگی میکنم و از دست رستورانهای تهران خسته شدم برای همین خودم دست بالا زدم )
الان حدود ۲۸ سالمه و به قول معروف وقت ازدواج. یه دختر خاله دارم که خیلی دوستم داره ولی متاسفانه من بهش علاقه ای ندارم اون هم از نظر تحصیلات کارشناس کامپیوتره و شناخت خیلی خوبی از هم داریم و روحیاتمون هم با هم سازگاره و تنها مشکل عدم علاقه من به اونه.
نمیدونم اگر باهاش ازدواج کنم بعد ازدواج علاقه و عشق بوجود میاد یا نه؟!!! به این دلیل که شنیدم اینطور میشه !!!! ؟؟؟؟
در ضمن در مورد مسایلی مانند مهریه و جشن و ... گفته هر چی من بگم قبول داره. خانوادش هم مشکلی با این قضیه ظاهرا ندارن.
لطفا راهنمایی کنید
RE: ازدواج با کسی که دوستم داره اما من بهش علاقه ای ندارم
سلام
اگه ازدواج کردید و علاقه و عشق به وجود نیومد چیکار میکنید ؟
تا اونجایی که من شنیدم و خوندم بدون عشق هیچ زندگی پایدار و سالم و . . . بوجود نمیاد .
اگر علاقه و عشق قبل ازدواج بوجود نیاد یعنی شما نمیتونید عاشق این فرد بشید . چون اگه قرار بود عشقی بوجود بیاد تا حالا ایجاد شده بود . شما با اینکه میدونید شرایط ایشون برا ازدواج با شما خوبه نمیتونید عشق رو احساس کنید . پس تا عاشق نشدی هیچ اقدامی نکنی بهتره . از روانشناس و مشاور هم کمک بگیرید . موفق باشی
msg-roz عزیز
میشه این دو تا سوال رو جواب بدی.
چرا دختر خاله تون دوستتون داره ؟
و چرا شما بهش علاقه ای ندارین؟
دوست عزیز جواب دادن به این سوال بسیار سخته...چون 2 احتمال بیشتر وجود نداره:
یا بعد از ازدواج عشق و علاقه به وجود خواهد امد یا نخواهد آمد...
به نظر من سعی کنید شناخت کامل تری نسبت به ایشون پیدا کنین...گفتین "شناخت خیلی خوبی از هم داریم و روحیاتمون هم با هم سازگاره " اما آیا این شناخت در قالب رابطه ی دخترخاله و پسرخاله ای بوده؟؟؟ به نظر من مدتی نامزد باشین تا شناخت بیشتری نسبت بهش پیدا کنی...شاید این علاقه در همون دوران نامزدی به وجود اومد...قرار نیست که یکباره برین سر خونه و زندگیتون...تو اون دوران میتونین راحت تر تصمیم بگیرین و خودتون رو حلاجی کنین...البته اگه از بقیه جهات دخترخاله تون همونی باشه که همیشه مدنظر داشتین...
من به شخصه با این جور ازدوج های سنتی مخالفم و نظرم اینه که تا تکلیف خودتون با دلتون روشن نشده تصمیمی برای ازدواج نگیرین..."این نظر شخصی من بود"
موفق باشی دوست عزیز.
ما بايد با ان كسي كه دلمان مي خواهد ازدواج كنيم يا با ان كسي كه عقل مان مي گويد ؟
اين سوال بسياري از جوانان در حال ازدواجه.نوعا جوانها در جواب به اين سوال مي گويند با اني كه
عقل مان مي گويد.ولي اشتباهه.
ما بايد با كسي ازدواج كنيم كه دلمان مي خواهد منتها تو اين مسير نبايد اجازه بديم كه دل جلوتر از عقل حركت كنه.يعني در مورد ان كسي كه دلمان مي خواهد ابتدا اجازه بديم عقل حسابي كارشناسي كنه.زوايا را ببينه.از مشورت ديگران بهره ببره.و نهايتا دل در حصار عقل حرف اخر را بزنه.
اگه بعد از ازدواج علاقه به وجود اومد که خیلی هم خوبه ولی اگه به وجود نیومد چی؟؟؟؟؟
می تونید فرایند شناخت رو بیشتر ادامه بدین و اگه علاقه ایجاد شد که ادامه بدین ولی اگه نشد ازدواج بدون علاقه عاقلانه نیست.
سلام دوست عزیز
به نظرمن بهتره هم در قالب شناخت یه مدتی باهم گفتگو داشته باشید اگه در حین این مرحله هم نتونستید بهش دل ببندید دیگه ادامه ندید ......................ولی باید مواظب روحیات واحساسات طرف مقابلتان باشید .......
این را عنوان کنید که این گفتگو یتان با ایشان صرفا به خاطر شناخت می باشد ....ولی خود شما این مسئله را مد نظر قرار دهید (میزان احساستان نسبت به طرف مقابل)
در هرصورت تا مطمئن نشدید هیچ اقدامی نکنید تا خدای ناکرده پشیمان نشوید مخصوصا برای دختر خانم......
موفق باشید :72::72::72:
سلام
از همه دوستان ممنونم که وقت گذاشته و نظرتون رو گفتید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
msg-roz عزیز
میشه این دو تا سوال رو جواب بدی.
چرا دختر خاله تون دوستتون داره ؟
و چرا شما بهش علاقه ای ندارین؟
من ۵ سال از دختر خالم بزرگترم و همین سووال رو از اون پرسیدم که چرا من؟؟؟ گفت به خاطر اینکه از بچگی میشناختمت و همیشه موفق بودی و ... و اینکه اطرافیان بهش گفتن که شما بهم میاید و همین حرفا که خودتون بهتر میدونید
و اینکه من بهش علاقه ای ندارم واقعا نمیدونم
الان هم به خاطر داشتن خواستگاری که دوست نداره باهاش ازدواج کنه ارتباطش تلفنیش با من بیشتر شده و میخواد که زودتر یه جوابی بهش بدوم ( آخه اون شیرازه و من تهران)
بیشتر معیارهایی که برای ازدواج نیاز دارم رو داره و واقعا هرچی فکر میکنم تا الان که به نتیجه نرسیدم. نمیدونم باید چیکار کنم
سلام
در مورد نظری که دوستان دادن که مدتی نامزد کنیم تا بلکه اتفاق خوشایندی بیفته و من بهش علاقمند بشم . باید خدمتتون عرض کنم چنین امکانی برام وجود نداره به خاطر وسواس ها و جوی که فامیلمون داره و تنها راه برام پیش کشیدن مشکل ژنتیک هست که ممکنه در آینده برای بچه هامون مشکل ایجاد کنه
الانم یه فرصت تحصیلی خارج از کشور برام فراهم شده و این هفته برای مصاحبه میرم وبهش گفتم شاید دیگه برنگردم
به هر حال از همه دوستان و نظراتی که دادن ممنون
موفق باشید
طبق مطالعات من در مورد ازدواج :D: بعد از ملاکهای عقلانی باید به دل رجوع کرد.تصمیم آخر به عهده دل است.