چگونگی کنترل تمایل به جنس مخالف در نوجوانی؟
سلام به دوستای عزیزم که همیشه من رو راهنمایی کردن :46: :43:
این بار با یه موضوع دیگه اومدم .......
دختر خواهر من 16 سال داره و طبق سنش الان در مورد جنس مخالفش کنجکاوی داره و دوست داره بیشتر بدونه و ارتباط
داشته باشه، خواهرم با من صحبت کرد که جدیداً چند مورد رفتارهای مشکوک ازش دیده مثل قایم کردن گوشی موبایل ، تلفن های شبانه به اسم اینکه دوستاش هستن و حرفهایی از این قبیل که چرا من نباید دوست پسر داشته باشم !
از اونجایی که به من بیشتر از مادرش (خواهر من) نزدیکه ؛ خواهرم ازم خواسته باهاش صحبت کنم چون می گه تو بهش نزدیک تری و حرف تو
رو بیشتر قبول داره.
من هم اومدم اینجا تا ازتون راهنمایی بگیرم که چطور باهاش صحبت کنم؟ نصیحت عموماً خوب جواب نمی ده و به خصوص اون الان بیشتر
تحت تاثیر دوستاشه ، اهل نت هم نیست که با اینجا آشناش کنم. به نظرم رسید از اونجایی که عامل کشش از جانب جنس مخالفه پس
سعی کنم دیدش رو در مورد تفکر فعلی پسرها خراب کنم تا عامل خودش خود به خود ریشه کن بشه ، اما فکر کردم که شاید این دیدگاه
بد برای همیشه باهاش بمونه ، برای همین نیاز به همفکری و نظراتتون دارم
مرسی بچه ها ، منتظرم :104: :104: :104:
RE: چگونگی کنترل تمایل به جنس مخالف در نوجوانی؟
سلام.
به جرائت مي تونم بگم هرچي گرايش دو جنس مخالف به هم در سنين بالاتري صورت بگيره
به دليل رشد عقلي و ثبات فكري كه فرد پيدا مي كنه براش بهتره.وقتي فرد تو اين سن و سال با نامحرم رابطه برقرار كنه به دليل به مهري هايي كه از جنس مخالف ميبينه به شدت ضربه روحي مي خوره و در اينده نسبت به جنس مخالف بدبين و شكاك ميشه.متاسفانه يكي از وسايلي كه امروزه بدليل عدم فرهنگ سازي مناسب در جامعه باعث انحطاط و انحراف نوجوانان شده موبايله.
اكثر پسر ها هم قبل از اينكه بخواهند يه دختر را منحرف كنند مخصوصا دخترهاي نوجوان و بي تجربه را از اين حربه استفاده مي كنند.راهش ساده است دوستي هاي خاله خرسه را بزاريم كنار.
1-موبايل تو اين سن اشتباه محظه و معايبش بيشتر از محاسنشه.اصلا فكر كنيد هنوز موبايل تو ايران نيامده .بچه ها بزرگ نمي شدند.
2-در اسلام خيلي توصيه شده كه پدر ها به دخترانشون در خانه محبت كنند.باهاشون حرف بزنند.پشتوانه شان باشندو... .براي اينكه با يه ذره محبت نامحرم در بيرون خانه به بيراهه كشيده نشوند.
3-يعني چي كه دختر با خالش راحت تره تا مادرش خوب همين نشون ميده كه رابطه مادر و فرزندي درست نيست چه برسه به رابطه پدر و فرزند.
4-دختر ها خيلي تحت تاثير دوستاشون هستند.(حتي در بزگسالي)دوستان خوب و بد ان را شناسايي و از رابطه بيش از حد با بدها دور نگهش داريد.مثلا اجازه نديد به تولد فلان دختر كه از نظر شما شايستگي دوستي را نداره بره.حتي از دوستي با اون نهيش كنيدو...
شايد ناراحت بشه ولي بايد بفهمه كه بايد نسبت به قوانين خانه پايوند باشه.
5-نمي خواد تفكرش را نسبت به پسرا خراب كنيد تفكرش را نسبت به كار اشتباهش روشن كنيد.
واقعيت جامعه را به اش بگيد.مثلا اينكه ارزشمند ترين چيزي كه يه دختر داره متانت و عفتشه.
اينكه خيلي از دختر ها خيلي از فرصت هاي خوب ازدواج و غيره را فقط به خاطر اينكه خودشان را در موضع تهمت قرار مي دهند از دست مي دهند و ...
سلام
البته من کارشناس نیستم
ولی نظرمو میگم
من نمیدوم دختر خواهرتون از لحاظ اخلاقی چه جوریه مثلا حرف گوش کنه یا کله شق یا باید با منطق بهش حرفاتونو بفهمونید
من فکر می کنم ایشون تو سنی هستن که خیلی بحرانیه مخصوصا اینکه دختر هم هستن
و تا خودشون به چیزی نرسیدن و درک نکردن فکر نکنم حرفهای دیگرون براش قانع کننده باشه
اون الان حس می کنه عقل کله و بی نیاز از مشورت و .... و ممکنه افکار پدر و مادرشو قدیمی بدونه
یعنی فکر می کنم اکثر نوجوون ها اینجورین
به نظرم از راه محبت وارد بشید و دید و چشمشو باز کنید و طوری نباشه که فکر کنه دوستی با جنس مخالف خیلی باهاله وشما دارین اونو از این امتیاز محروم می کنین
و در مورد پدر و مادرش
نقل قول:
-در اسلام خيلي توصيه شده كه پدر ها به دخترانشون در خانه محبت كنند.باهاشون حرف بزنند.پشتوانه شان باشندو... .براي اينكه با يه ذره محبت نامحرم در بيرون خانه به بيراهه كشيده نشوند.
3-يعني چي كه دختر با خالش راحت تره تا مادرش خوب همين نشون ميده كه رابطه مادر و فرزندي درست نيست چه برسه به رابطه پدر و فرزند
امیدوارم نتیجه رو بگین
ممنون از راهنمایی دوستان
در مورد موبایل می خوایم به یه روشی که خودش هم متوجه نشه کار ما بوده ازش بگیریم و بهش ندیم.
از محبت گفتین ، باید بگم تو خونه واقعاً هم خواهرم و هم شوهر خواهرم بهش محبت می کنن و پدرش خیلی
صبور و با حوصله و نرم خو هست می دونم از این بایت کمبودی نداره ، اینکه گفتم با من راحته از این نظره که
نگرانه اگه در مورد مثلاً متلک های پسرها چیزی به مادر و پدرش بگه اونها هی بشینن نصیحتش کنن و یا
از ترس بخوان از چیزی محرومش کنن و کلاً در مورد من فکر می کنه من از پدر و مادرش
به روزترم و حرفای اونا قدیمیه برای همین منو و حرفامو تو این زمینه ها بیشتر قبول داره !
در مورد مشکلات دوستی و ... هم من بارها
از تجربیاتی که اینجا یا توی دوستام بوده براش صحبت کردم و نه در قالب نصیحت بلکه
کاملاً در فرم درددل و یا آگاهی دادن از جامعه! خودش دختر خوبیه ، اما یکی از دوستاش گویا قبلاً با پسری دوست
بوده . بچه خواهرم از دبستان تا الان که دبیرستانیه باهاش دوست بوده و به خصوص الان که فصل مدرسه هست و بچه ها مدام با هم هستن نمی شه اونا رو از هم جدا کرد.
مشکل اینجاست که با اینکه این دختر زمینه تربیتی خوبی داره ولی به قدری اوضاع جامعه و مدارس خراب شده
که این با تمام اینها باز هم کنجکاو می شه و به این سمت می ره. حتی یادم میاد
تو دوران راهنمایی میومد و از دوستی های همکلاسیهاش با پسرا برای من تعریف می کرد که اونا گریه می کنن و
من بهشون می خندم . اما الان ...
من در حد توانم آگاهی ها رو قبلاً دادم (حتی پدر و مادرش هم همین طور) ، نمی دونم حالا دیگه باید چطور حرف بزنم که نه نصیحت باشه و
نه باعث بشه بفهمه ما بهش شک کردیم ؟؟؟
خوب.ظاهرا سر موبايل باهم تفاهم داريم.
بازم ميگم خصوصا رابطه پدر و فرزندي درست نيست.ممكنه درست به نظر بياد ولي تو همين سايت هم ادم هايي هستند مثل سارا بانو كه تب عشقي و رمانتيكي بالايي دارند .به نوعي حساس ترن كه متعاقبا توجه بيشتري را از اطرافيان و نزديكانشان مي طلبند.من اگه جاي پدر اين فرد بودم تعداد جلسات بحث هاي عاطفي با فرزندانم از جمله دخترم را افزايش مي دادم.بحث را به طريقي باز مي كردم و صميمانه به حرفاش و اظهار نظرهاش گوش مي كردم تا اول بفهمم چي تو فكرشه بعد تو موقعيت هاي مناسب راهكار هاي درست را به اش ديكته مي كردم.
پدر خانواده به عنوان سرپرست خانواده بايد هميشه خط قرمز ها رو تو خانواده در طي زمان مشخص كرده باشه.متاسفانه من خونواده هاي زيادي را ديدم كه جلوي بچه ها و در جمع هاشون از اين حرف ها و جك ها مي زنند بعد از فرزنداشون انتظار دارند مثل بزرگترها بعد از كمي خنده همه چي يادشون بره.روز از نو روزي از نو.خوب نشدني است.
اولا من نمي دونم كه تو كدوم شهر زندگي مي كنيد ولي فرضم را مي زارم به اينكه تو تهران هستيد.بدترين شهر ايران از نظر اجتماعي.اقتصادي.سياسي.امني ي.تربيتي و...
يعني همانطور كه مركز ايرانه متاسفانه مركز فساد هم هست.مركز توزيع مواد هم هست..و...
با توجه به اينكه در احاديث به ترك اينگونه شهر ها سفارش شده.طبيعتا با اقامت در انها بايد تبعات بعديش را هم بپذيريد.
متلك ! من رو لغط هايي كه بكار برده ميشه حساسم.اما منم تو جامعه ام.تا يه دختري خودش نخواهد پسري به اش متلك نميگه.منظورم اينه كه تو اين سن دليلي نداره ارايش زنونه بكنه.دليلي نداره مدام سرش بچرخه.دليلي نداره مانتو تنگ و بدن نما بپوشه.موهاش را رنگ و بعد افشون كنه بيرون.به پسرا خيره شه.تو مكان هاي عمومي كه پسر هاي بيكار ميگردند مثل بعضي پاركها و در زمانهاي نامناسب بيكار بچرخه و 1002 مورد ديگه.كه حالا اگه اين كارا را بكنه بايد پاي لرزش هم وايسه.هم خودش هم خونوادش.
خوب حالا هيچكدوم از اين كارها را هم نكرده يه پسر ناداني مي اد به اش متلك مي اندازد
اصلا نيازي نيست سرش را بچرخونه ببينه كيه.يا حتي يه نگاه سرد طرف را خفه ميكنه.
اين اموزش ها بايد در طول زندگي به فرد داده بشه.بچه كه خودش همينطور خود بخود ادم نميشه.اگه هم بشه كه نميشه با هزينه هاي هنگفت براي خودش و خانوادش همراه خواهد بود.
از همه قاتل ها.مواد فروشها و همه خطا كارا كه علت اينكاره شدنشون را بپرسي ميگويند دوست ناباب.حالا كه عدم صلاحيت و دوستي فرد مذكور مسجل شده بايد اين رشته پاره بشه.چطوري؟با تغيير مدرسه يا حداقل تغيير كلاس.بريد با مدير مدرسه حرف بزنيد و ازش بخواهيد كه كلاس وي را عوض كنه.حداقل عايدي اين قضيه محدود شدن رابطه وي با دوستش است.
ترس از نصيحت درست نيست.من ادمهاي زيادي را ديدم كه با همين ترس مسائل را مستقيما به فرزندشون نگفتن.بعد كه فرزندشون برخلاف نظر والدين كارش به جاهاي باريك كشيده شد همون فرزند طلبكارانه امد تو چشم بزرگترهاش نگاه كرد و گفت من خر بودم نمي فهميدم چرا جلوم را نگرفتيد.چرا تو گوشم نزديد و ...
در مورد موبايل(موضوع تفاهمي)به نظرم اگه موبايلش را با خودش مي بره مدرسه يه بار با مدير و ناظم مدرسه هماهنگ كنيد و ناظم موبايلش را بگيره و ديگه مثلا تا اطلاع ثانوي پس نده.اگه نمي بره مدرسه گوشيش را خراب كنيد البته نبايد پول براي خريد يا تعمير بهش بديد
يا داشته باشه.مثلا كوشيش را بندازيد تو يه سطل اب بعد خشكش كنيد و بگذاريد سر جاش.
بازم مي گم دوست هاش را شناسايي كنيد.بعضي اوقات دوست هاي خوبش را دعوت كنيد خونتون.اگه دوست مذهبي و + داره مي تونيد يه قدم فراتر بريد و ازش بخواهيد مثل يه خواهر هواي دخترتون را داشته باشه.
به نظرم اين دختر وقت ازاد زياد داره.بد نيست اين وقت با كلاس هاي متفرقه مثل زبان يا كلاسهاي مثلا كانون فرهنگي پر بشه.همينكه تو محيط هاي اموزشي مثل كانون قرار بگيره
نا خوداگاه تو جو كساني قرار مي گيره كه فكر و ذكرشون درس و كنكوره نه چيزهاي ديگه.
[font=Tahoma][color=#8B4513]
خبر اول اینکه موبایل رو ازش گرفتن قرار بود از طریق مدرسه این کارو بکنن که نشد و توی خونه با دعوا انجام شد،
که خوب من مخالف این روش بودم ولی کار از کار گذشته بود.
از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین ممنون ، در عین%
[size=small]
خبر اول اینکه موبایل رو ازش گرفتن قرار بود از طریق مدرسه این کارو بکنن که نشد و توی خونه با دعوا انجام شد،
که خوب من مخالف این روش بودم ولی کار از کار گذشته بود.
از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین ممنون ، در عین حال با این حرفتون موافق نیستم :".تا يه دختري خودش نخواهد پسري به اش متلك نميگه" روش بحث نمی کنم چون از موضوع خارج می شیم.
ما در تهران هستیم و این دختر نه آرایش می کنه نه مانتو تنگ می پوشه ، نه مو رنگ و افشون می کنه ،درس هم خیلی می خونه و نمرات خوبی هم داره ... یه مورد از این آقایونی رو هم که حرف بیجا زده بود داده بود دست پلیس!
شاید پیش خودش به اون حرفا می خندید ولی رو نشون نمی داده
باز هم به پدرش تذکر می دم که وقت بیشتری رو صرف کنه. در مورد کلاس
نمی دونم می شه عوضش کرد یا نه؟! اما به این هم فکر می کنیم.
من چه صحبتی و به چه روشی می تونم بکنم که کمک باشه؟
سلام.
اولا بگم در زمينه روابط انساني نميشه براي همه نسخه يکساني پيچيد.
به همون اندازه که انسانها متنوع اند ارزو ها.خواسته ها.ملاکها.معيارها و حتي نحوه دستيابي به انها هم متنوعه.من تو زندگي شخصي خودم در برخورد با مسائل معتقد به پيشگيريم تا درمان.
خوب با اين مقدمه مي خواستم بگم من يا ساير اعضا که نظر مي ديم شرايط خانوادگي شما را نمي دونيم و فقط و فقط از روي نوشته هاي شما انچه که به ذهنمان مي رسه را به عنوان
پاسخ ارسال مي کنيم.شايد درست نباشه اما ارزش فکر کردن را داره.
در عين حال وحي منزل نيست و ممکنه براي شما صدق نکنه.
در مورد بحث متلک خوب اگه خواستي مي توني يه تاپيک جداگانه باز کني و نظر سايرين را داشته باشيم
اما انچيزي که روشنه اينه که همين دختر خوب.سنگين.درسخون بالاخره داره با يه پسر نامحرم رابطه برقرار ميکنه.يه ضرب المثل چيني ميگه "به جايي نگاه نکن که زمين خوردي به جايي نگاه کن که پايت سر خورده است."
بالاخره شمارش را تصادفي که نگرفته يه مقدماتي بوده که شما نمي دونيد تا رسيده به مرحله شماره و حتي مراحل بعدي جواب به تماس هاش.پنهان کاري و ...
به عبارت ديگر خواهرزاده شما شخصا سيگنالي مبني برپذيرش طرف مقابل ارسال کرده
و اينش براي خودمم جالبه که دخترها در توجیه اين کارشان دچار اين توهم اند "ان با بقيه فرق داره"
-در مورد موبايل نهايتا کاري بود که بايد انجام مي شد
نحوه انجام کار فرق داشت.ولي براي اين سن و خصوصا جنس دختر برخورد مستقيم اين چنيني (از طرف پدر)هم موثره.(100% تست شده)
بايد بدونه که کارهاش زيره نظره و پدر و مادرش نسبت به ان مسئول اند.
يه چند وقتي قهر ميکنه.سر و سنگين ميشه(بالاخره ما خودمان پشت همين ميز و نيمکت ها بوديم)اما شما بايد طوري رفتار کنيد که انگار حادثه اي نبوده.مثل روزهاي عادي.خودش کم کم خوب ميشه.
در مورد شما بهتره خودتان را بي طرف نشان بدين.نه از خواهر زاده و نه از خواهر در مقابل هم دفاع نکنيد.
ولي بعدا خصوصی باهاش از دلسوزي پدر و مادر براي فرزندشون سخن بگيد و اينکه انها خير اولاد را مي خواهند.نهايتا اينکه همه چي تموم شده و ادم بايد هميشه اطمينان پدر و مادرش را به خودش جلب کنه .چيز مهم اي نبوده و ...
(ادرس سايت را به خواهر زادت نداده باشي بياد بخونه ضايع شيم)
بهتر اگه تولدش نزديکه براي تولد و در غير اينصورت براي عيد به بهونه عيدي
يه کادو خوب که دوست داشته باشه از طرف پدر به اش داده بشه.مثلا پلاک طلا.
-کلاسه مهمه تا اوايل ساله اقدام کنيد
موفق باشيد.
.
با سلام
از آنجا كه نظرات kashmar حاوي نكات بسيار مفيدي بود، من گزيده اثر بخش آن را در ذيل آوردم و سعي كردم نقاط قوت پاسخ را مورد تاكيد قرار دهم.
همچنين به خاطر وقتي كه گذاشتن و جوابي كه اكثرا به حال همه مفيد هست، 10 روز شارژ رايگان هم از طرف همدردي به ايشون هديه مي شود.
*nadia* 'گرامي
نكته اي كه شما بايد مورد توجه قرار دهيد، اين است كه نقش شما چه بخواهيد چه نخواهيد شايد كمتر از 1 درصد در حل اينگونه مسائل باشد.
چون اثرات منفي يا مثبت از سوي ديگري روي اين دختر تاثير مي گذارد.، راهنمايي هاي شما غير مستقيم مي تواند كمك كند.
1 - ارتباط غني و قوي و محبت آميز والدين با دخترشون (در عين حال كه مرزهاي قرمز خانواده ها را كاملا برايش مشخص كرده اند.)
2 - تخصيص وقت براي بحث هاي انتقادي و استدلالي مذهبي، رواني، جامعه شناختي و ... بدون فشار و آزادانه در محيط خانواده
3 - تخصيص اوقات فراغت غني و مفرح در خانواده ، مهماني، گردش، تفريح، كوهپيمايي و ...
4 - نقد فيلم ها ، زندگي ها و ... و آسيب شناسي آنها تا گنجينه ذهني دختر غني بشه.
5 - نظارت و كمك به دوستيابي و روند پيشرفت يا عقب رفت تربيتي فرزند.
6 - آموزش آسيب ها و بهره هاي تكنولوژي (اينترنت، ماهواره، تلفن و ....)
7 - تشويق هاي غير منتظره و مرتب در مورد نقاط قوت فرزند، نظر خواهي از آنها، تاييد آنها و احترام به مسائل آنها
8 - نوشتن نامه هاي عاطفي ، قدرداني كردن از خودكنترل گري فرزند و ...
9 - نشستن پاي صحبتهاي فرزند، حتي اگر يك خاطره ساده باشه يا بي اهميت. (گوش كردن والدين بسيار مهم هست. البته اين مهارت سختي هست كه مقالاتش در تالار وجود دارد. )
10 - آشنايي با مسائل مذهبي، همراهي خانواده در بعضي مراسمات به صورت دسته جمعي و ...
همه اين موارد گوشه اي از روشهاي صحيح والدين با نوجوان هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashmar
سلام.
به جرائت مي تونم بگم هرچي گرايش دو جنس مخالف به هم در سنين بالاتري صورت بگيره
به دليل رشد عقلي و ثبات فكري كه فرد پيدا مي كنه براش بهتره.وقتي فرد تو اين سن و سال با نامحرم رابطه برقرار كنه به دليل به مهري هايي كه از جنس مخالف ميبينه به شدت ضربه روحي مي خوره و در اينده نسبت به جنس مخالف بدبين و شكاك ميشه.متاسفانه يكي از وسايلي كه امروزه بدليل عدم فرهنگ سازي مناسب در جامعه باعث انحطاط و انحراف نوجوانان شده موبايله.
اكثر پسر ها هم قبل از اينكه بخواهند يه دختر را منحرف كنند مخصوصا دخترهاي نوجوان و بي تجربه را از اين حربه استفاده مي كنند.راهش ساده است دوستي هاي خاله خرسه را بزاريم كنار.
1-موبايل تو اين سن اشتباه محظه و معايبش بيشتر از محاسنشه.(مدير همدردي: بايد فرزندان ما قبل از استفاده از فن آوري روز، مهارت استفاده صحيح از آن را پيدا كرده و مشروط بر استفاده صحيح استفاده كنند آنهم زير نظر والدين)
2-در اسلام خيلي توصيه شده كه پدر ها به دخترانشون در خانه محبت كنند.باهاشون حرف بزنند.پشتوانه شان باشندو... .براي اينكه با يه ذره محبت نامحرم در بيرون خانه به بيراهه كشيده نشوند.(مدير همدردي: مهم)
3-يعني چي كه دختر با خالش راحت تره تا مادرش خوب همين نشون ميده كه رابطه مادر و فرزندي درست نيست چه برسه به رابطه پدر و فرزند.(مدير همدردي: مهم)
4-دختر ها خيلي تحت تاثير دوستاشون هستند.(حتي در بزگسالي)دوستان خوب و بد ان را شناسايي و از رابطه بيش از حد با بدها دور نگهش داريد.مثلا اجازه نديد به تولد فلان دختر كه از نظر شما شايستگي دوستي را نداره بره.حتي از دوستي با اون نهيش كنيدو... .(مدير همدردي: مهم)
شايد ناراحت بشه ولي بايد بفهمه كه بايد نسبت به قوانين خانه پاي بند باشه..(مدير همدردي: مهم)
5-نمي خواد تفكرش را نسبت به پسرا خراب كنيد تفكرش را نسبت به كار اشتباهش روشن كنيد. .(مدير همدردي: مهم)
اينكه خيلي از دختر ها خيلي از فرصت هاي خوب ازدواج و غيره را فقط به خاطر اينكه خودشان را در موضع تهمت قرار مي دهند از دست مي دهند و ... .(مدير همدردي: مهم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashmar
من اگه جاي پدر اين فرد بودم تعداد جلسات بحث هاي عاطفي با فرزندانم از جمله دخترم را افزايش مي دادم.بحث را به طريقي باز مي كردم و صميمانه به حرفاش و اظهار نظرهاش گوش مي كردم تا اول بفهمم چي تو فكرشه بعد تو موقعيت هاي مناسب راهكار هاي درست را به اش ديكته مي كردم..(مدير همدردي: خيلي خيلي مهم :104::104::104:)
پدر خانواده به عنوان سرپرست خانواده بايد هميشه خط قرمز ها رو تو خانواده در طي زمان مشخص كرده باشه.متاسفانه من خونواده هاي زيادي را ديدم كه جلوي بچه ها و در جمع هاشون از اين حرف ها و جك ها مي زنند بعد از فرزنداشون انتظار دارند مثل بزرگترها بعد از كمي خنده همه چي يادشون بره.روز از نو روزي از نو.خوب نشدني است..(مدير همدردي: خيلي خيلي مهم)
با توجه به اينكه در احاديث به ترك اينگونه شهر ها سفارش شده.طبيعتا با اقامت در انها بايد تبعات بعديش را هم بپذيريد.
توي اين سن دليلي نداره ارايش زنونه بكنه.دليلي نداره مدام سرش بچرخه.دليلي نداره مانتو تنگ و بدن نما بپوشه.موهاش را رنگ و بعد افشون كنه بيرون.به پسرا خيره شه.تو مكان هاي عمومي كه پسر هاي بيكار ميگردند مثل بعضي پاركها و در زمانهاي نامناسب بيكار بچرخه و 1002 مورد ديگه.كه حالا اگه اين كارا را بكنه بايد پاي لرزش هم وايسه.هم خودش هم خونوادش..(مدير همدردي: مهم، البته اين مسئله كلي براي همه سفارش مي شود و ربطي به اين سئوال خاص در اين تاپيك ندارد.)
خوب حالا هيچكدوم از اين كارها را هم نكرده يه پسر ناداني مي اد به اش متلك مي اندازد
اصلا نيازي نيست سرش را بچرخونه ببينه كيه.يا حتي يه نگاه سرد (مدير همدردي: نگاه نكردن و بي توجهي) طرف را خفه ميكنه.
اين اموزش ها بايد در طول زندگي به فرد داده بشه.بچه كه خودش همينطور خود بخود تربيت نميشه.اگه هم بشه كه نميشه با هزينه هاي هنگفت براي خودش و خانوادش همراه خواهد بود.
از همه قاتل ها.مواد فروشها و همه خطا كارا كه علت اينكاره شدنشون را بپرسي ميگويند دوست ناباب.حالا كه عدم صلاحيت و دوستي فرد مذكور مسجل شده بايد اين رشته پاره بشه.چطوري؟با تغيير مدرسه يا حداقل تغيير كلاس.بريد با مدير مدرسه حرف بزنيد و ازش بخواهيد كه كلاس وي را عوض كنه.حداقل عايدي اين قضيه محدود شدن رابطه وي با دوستش است. (.(مدير همدردي: مهم)
ترس از نصيحت درست نيست.من ادمهاي زيادي را ديدم كه با همين ترس مسائل را مستقيما به فرزندشون نگفتن.بعد كه فرزندشون برخلاف نظر والدين كارش به جاهاي باريك كشيده شد همون فرزند طلبكارانه امد تو چشم بزرگترهاش نگاه كرد و گفت من خر بودم نمي فهميدم چرا جلوم را نگرفتيد.چرا تو گوشم نزديد و ... .(مدير همدردي: بسيار بسيار مهم، البته نبايد ميزان نصيحت هم تكراري ، سطحي و دستوري باشه،بايد با توجه به سطح درك و شعور فرزندمان با استدلال كمكش كنيم.)
<strike>در مورد موبايل(موضوع تفاهمي)به نظرم اگه موبايلش را با خودش مي بره مدرسه يه بار با مدير و ناظم مدرسه هماهنگ كنيد و ناظم موبايلش را بگيره و ديگه مثلا تا اطلاع ثانوي پس نده.اگه نمي بره مدرسه گوشيش را خراب كنيد البته نبايد پول براي خريد يا تعمير بهش بديد
يا داشته باشه.مثلا كوشيش را بندازيد تو يه سطل اب بعد خشكش كنيد و بگذاريد سر جاش.</strike>(مدير همدردي: صداقت و روراستي بهترين شيوه تربيتي هست. ما حتي براي هدف صحيح نمي توانيم از روشهاي رياكارانه در تربيت سود بجوييم.)
بازم مي گم دوست هاش را شناسايي كنيد.بعضي اوقات دوست هاي خوبش را دعوت كنيد خونتون (مدير همدردي: مهم )
به نظرم اين دختر وقت ازاد زياد داره.بد نيست اين وقت با كلاس هاي متفرقه مثل زبان يا كلاسهاي مثلا كانون فرهنگي پر بشه.همينكه تو محيط هاي اموزشي مثل كانون قرار بگيره ، نا خوداگاه تو جو كساني قرار مي گيره كه فكر و ذكرشون درس و كنكوره نه چيزهاي ديگه. (مدير همدردي: البته نبايد منجر به فشار زياد بشه، چون همين منجر مي شود كه فرد دنبال يك تنوع و تفريح بگرده، بهتر هست ،تفريح ،ميهماني و گردش هاي خانواده و گفت و گو هاي خانوادگي را جايگزين اوقات فراغت بكنيم. )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashmar
سلام.
اولا بگم در زمينه روابط انساني نميشه براي همه نسخه يکساني پيچيد. به همون اندازه که انسانها متنوع اند ارزو ها.خواسته ها.ملاکها.معيارها و حتي نحوه دستيابي به انها هم متنوعه.من تو زندگي شخصي خودم در برخورد با مسائل معتقد به پيشگيريم تا درمان. (مدير همدردي: مهم)
خوب با اين مقدمه مي خواستم بگم من يا ساير اعضا که نظر مي ديم شرايط خانوادگي شما را نمي دونيم و فقط و فقط از روي نوشته هاي شما انچه که به ذهنمان مي رسه را به عنوان
پاسخ ارسال مي کنيم.شايد درست نباشه اما ارزش فکر کردن را داره.
در عين حال وحي منزل نيست و ممکنه براي شما صدق نکنه.
در مورد بحث متلک خوب اگه خواستي مي توني يه تاپيک جداگانه باز کني و نظر سايرين را داشته باشيم
اما انچيزي که روشنه اينه که همين دختر خوب.سنگين.درسخون بالاخره داره با يه پسر نامحرم رابطه برقرار ميکنه.يه ضرب المثل چيني ميگه "به جايي نگاه نکن که زمين خوردي به جايي نگاه کن که پايت سر خورده است."
بالاخره شمارش را تصادفي که نگرفته يه مقدماتي بوده که شما نمي دونيد تا رسيده به مرحله شماره و حتي مراحل بعدي جواب به تماس هاش.پنهان کاري و ...
به عبارت ديگر خواهرزاده شما شخصا سيگنالي مبني برپذيرش طرف مقابل ارسال کرده
و اينش براي خودمم جالبه که دخترها در توجیه اين کارشان دچار اين توهم اند "ان با بقيه فرق داره"
در مورد شما بهتره خودتان را بي طرف نشان بدين.نه از خواهر زاده و نه از خواهر در مقابل هم دفاع نکنيد.
ولي بعدا خصوصی باهاش از دلسوزي پدر و مادر براي فرزندشون سخن بگيد و اينکه انها خير اولاد را مي خواهند.نهايتا اينکه همه چي تموم شده و ادم بايد هميشه اطمينان پدر و مادرش را به خودش جلب کنه .چيز مهم اي نبوده و ...
(ادرس سايت را به خواهر زادت نداده باشي بياد بخونه ضايع شيم)
بهتر اگه تولدش نزديکه براي تولد و در غير اينصورت براي عيد به بهونه عيدي
يه کادو خوب که دوست داشته باشه از طرف پدر به اش داده بشه.مثلا پلاک طلا.
-کلاسه مهمه تا اوايل ساله اقدام کنيد
موفق باشيد.
.
به نظر من هم چون این دختر در این سن تحت تاثیر دوست خودش قرار داره، خیلی بهره تا از طریق مدرسه کلاسش را عوض کنید تا با اون دختره نچرخه و گرنه بالاخره یه جایی که شما حواستون نیست اونو با خودش همراه خواهد کرد.:305: بعد از مدت کوتاهی با یکی دیگه دوست میشه و اون دختره یادش میره.
سلام
دوستان و مدیر نظرات خوبی دادند
امایه نکته هم به نظر من اومد. درسته که گفتید اهل نت نیست که شما با اینجا آشناش کنید...اما خواستم بگم یه وقت برای آشنا کردنش با نت تلاشی نکنید!
صرف نظر از اینکه بخواد این تاپیک رو که در مورد اونه ببینه خیلی از مطالب دیگه توی این سایت و هزاران سایت دیگه هست که اون در این سن بهتره نخونه..
متاسفانه نت هم مثل موبایل چندان مورد استفاده صحیح قرار نمی گیره...چث و خیلی چیزهای دیگه ... خلاصه خدا رو شکر کنید که اهل نت نیست.:72: