سخت بودن انتظار واسه گرفتن جواب مثبت قطعی
باسلام
دوستان شرح حال کلی مو در تاپیک " لطفا خانمهای تالار جواب بدن " خوندن .
بطور کلی جواب تلویحی مثبت رو از دختر مورد علا قم ( خودش و پدر و مادرش )گرفتم ولی قرار شده یه مدتی رو واسه اقدام رسمی صبر کنم ،حالا :
مشکل جدیدی که واسم پیش اومده اینه که تمرکز لازم تو کارام ندارم و هر لحظه که فراغت پیدا می کنم ( بین کار ، هنگام بیدار شدن از خواب ، به هنگام درس خوندن و .... ) غرق در فکر کردن به دختر مورد علاقم هستم و با مرور صحبتهای محترمانه و مثبتی که با هم داشتیم ( خیلی جزیی و کوتاه ) و با توجه به شناخت کلی مثبتی که بهش و خانوادش دارم ، احساس خوبی بهم دست میده و این احساس خوب باعث میشه بیشتر در این تفکرات غرق بشم . ازطرفی درمان اینو در برقراری ارتباط با ایشون ( صحبت تلفنی یا حضوری) می دونستم ، ولی شرایط واسه این کارا رو نداریم .
از دوستان تالار خواهش دارم که ازطریق جواب نوشتن یا معرفی مقالات مربوط ، راهنمایی لازم ارائه کنن .
بخصوص در هنگام درس خوندن اصلا اون شور و علاقه و تمرکز قبلی رو ندارم و .........
باتشکر از همه اعضاء تالار .
RE: انتظار واسه گرفتن جواب + قطعی
بهتره از تکنیک توقف فکر استفاده کنی . و روی کنترل احساس کار کنی
این لینک را مطالعه کنی بد نیست
http://www.hamdardi.net/thread-268-page-3.html
باتشکر از فرشته واقعا مهربان گرامی:72:
خانم فرشته مهربان میشه در مورد تکنیک توقف فکر بیشتر توضیح بدین .
آزمون هوش هیجانی رو اجرا کردم ، نمره ای که بهم داده بود حدود 44 بود ( البته نهایت سعی ام رو کردم تا به سوالاتش صادقانه جواب بدم .
حالا این نمره 44 چه چیزی رو بهم نشون میده ؟ بیشتر توضیح می دین . ( من چیزی متوجه نشدم )
از توجهتون خیلی ممنونم .:72::72:
در مورد تکنیک توقف فکر :
یعنی هر وقت افکار و تخیلات احساسی سراغ شما میاد که زندگی و برنامه های شما را مختل می کنه ، ایست بده ، و اجازه نده اون تخیلات و افکار ادامه پیدا کنه ، و از این ایست دادنها خسته نشو ، یعنی از سرک کشیدنهای مدام این افکار و تخیلات نا امید از ایست دادن نشو ، آنقدر این توقف دادن ذهنتو دورکردنش از تمرکز بر تخیلات رو تکرار کن که کنترل این ذهن در دستت قرار بگیره ، و شما بر اون سوار شوی ، نه اون بر شما و هر جا و هر لحظه بخواد شما را ببره .
و اما در مورد تست هوش هیجانی :
خیلی خوبه که صادقانه جواب دادی . نمره ای که حاصل شده ، یعنی این که شما نیازه هوش هیجانی خود را بیشتر تقویت کنی و برای این کار اول بهتره آیتمهای هوش هیجانی را خوب بشناسی ( در موردش مطالعه کنی ) و در جهت تقویتش در درونت کار کنی .
کتاب هوش هیجانی از دانیل گلمن را توصیه دارم که مطالعه کنی
در نظر داشته باش که نقش هوش هیجانی نسبت به هوش تقویمی در داشتن زندگی موفق و احساس رضایت 80 به 20 درصده . و هوش هیجانی کسب شدنیه و قابلیت ضعیف و قوی شدن را داره .
پس تا پیش از این که تشکیل زندگی بدهی در این زمینه بکوش
موفق باشی
.
RE: سخت بودن انتظار واسه گرفتن جواب مثبت قطعی
آیا صلاح می دونین که تا فرارسیدن موعد خواستگاری و سایر اقدامات ، کاملا موضوع در حالت تعلیق ( خلا ) باشه یا اینکه در این فاصله 2 - 3 ماهه باهاش روابطی ( فقط در حد مکالمه ) داشته باشم ؟
شرایطم به گونه ای هستش که در مسیر دانشگاه گاهی در مسیر هم قرار می گیریم ( کاملا اتفاقی ) و این باعث می شه تا موضوعات دوباره در ذهنم تداعی بشه و خلا ایجاد شده در ذهنم دوباره بشکنه .
حالت تعلیق برای شما بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
حالت تعلیق برای شما بهتره
در طرح سوالات بعضی از خواهران مجرد تالار مواردی دیدم :
مثلا بدلیل کوتاهی پسر در ادامه ارتباط یا بوجود آمدن خلا در ارتباط ( مثلا 3- 3- 4- 5 ماهه ) برای فراهم آوردن شرایط لازم از طرف پسر (اقتصادی - خانوادگی - یا .... ) برای ازدواج ، دختران اینگونه برخورد پسران را به حساب بی توجهی یا کم توجهی و عدم علاقه پسر نسبت به خودشان تلقی می کنن و هزاران فکرای جورواجور و نامربوط در این مورد می کنن ( در دلشان تردید بوجود می آد )که شاید موجب ایجاد سوء تفاهم بین پسر و دختر بشه.
با احترام کامل به رهنمود تخصصی فرشته مهربان گرامی ، تقاضای راهنمایی و حل مشکلم را دارم .
باتشکر.