+ازدواج یک پسر با یک خانم مطلقه
با سلام من همین امروز افتخار عضویت در این سایت محترم روپیدا کردم ،سوالی داشتم در صورت امکان درخواست همفکری از تمام دوستان و صاحب نظران عزیز را با کمال تشکر دارم.من،پسری 28 ساله،کارمند،باروحیات مذهبی ،قصد ازدواج با یک خانم23 ساله که قبلا ازدواج نموده و بنا به دلایلی طلاق گرفته است را دارم و از نظر خود ایشان را حائظ ملاکهای خود برای ازدواج میدانم خواهشمندم در این خصوص که این کار صحیح است یا خیر مرا راهنمایی فرمایید؟ با تشکر فراوان
RE: ازدواج یک پسر با یک خانم مطلقه
با درود؛
1-نظرخانواده تان چیست؟این بسیار
2-باید از خودش و جداگانه با بررسی حتما بفهمید که دلیل جدایی او چه بوده است.
3-پرسشی از شما دارم که بهتر است خودتان از خود بپرسید و آن این استکه:آیا شما در این مرحله از نظر عاطفی به او وابسته شده اید و با مسایل و داده های درباره وی،با همین حس دلبستگی برخورد می نمایید یا خیر؟
4-آیا در درون خویش و و از باب وجدانی نگرش و کردارتان پس از ازدواج با او و با در نظر گرفتن حرفهای اطرافیان که به ناگزیر می گویند،تغییری نمی کند؟بدرود.
سلام میثم
راهنمایی گردآفرید خیلی عالی است مخصوصا بند 3 و 4 آن
در واقع صرفا طلاق او به تنهایی در صورتیکه همه معیارهای ازدواج شما دو نفر متناسب باشد مشکلی ایجاد نمی کند.
مسئله طلاق در واقع اطلاعات بیشتری به شما می دهد تا آن خانم را بهتر بشناسید. او یکبار دست به انتخاب زده است و اشتباه کرده است. حالا یا در انتخاب همسر اشتباه کرده است یا در طلاق گرفتن اشتباه کرده است. هر کدام از اینها مهم است چون ممکن است همان علت که منجر به اشتباهش شده باشد تکرار شود. مثلا اگر فردی احساسی بوده و علیرغم میل خانواده اش با یک مورد ازدواج کرده است و پشیمان شده است. به شما این اطلاعات را می دهد که این خانم خیلی احساساتی است و به تبع آن ممکن است خطاهایی در زندگی داشته باشد.
همچنین اگر طبق گفته قشنگ گردآفرید در زندگی گذشته اش به علت بی مهارتی یا... طلاق گرفته باشد ممکن است این عمل مجددا صورت گیرد.
ولی در مورد خانمی که شما اشاره می کنید من به عنوان مشاور هیچ اطلاعی ندارم و نیاز است که شما به صورت حضوری با یک مشاور جلسه ای داشته باشید تا به دقت جزئیات رفتاری این خانم و رفتار شما بررسی شود که آیا تناسب دارید یا نه؟
خلاصه اینکه : طلاق به تنهایی عاملی نیست که یک نفر را به خاطر آن از حیطه انتخاب خود حذف کنیم مگر اینکه با مسائل خاص خودش ( که به بعضی از آنها اشاره کردم) ، همراه باشد
سلام
دوست دارم این مطلب رو به موارد بالا اضافه کنم که:1-یکی از راهای شناخت بهتر در این موارد صحبت کردن با همسر سابق این خانم است (مطمئنا از این خانم تعریف نمی کنه ولی موارد خیلی خوبی دستگیرت می شه)
2- فردی که سابقه ازدواج داشته با افراد مجرد یسری فرقایی دارن مثل: هیجانات وشور واشتیاقی که یه فرد مجرد داره رو ندارن که ممکن باعث دلسردی طرف بشه ، تجربه ازدواج سابق که حتما تجربه خوبی نبوده همواره در ذهن فرد مطلقه هست (البته این مورد شاید خیلی هم بد نباشه)
البته اینا نظر شخصی من بود وبهترین کار مراجعه به مشاور خانواده است
موفق باشی
مطالب بالا رو خوندم با اینکه برای حدودا یکسال پیشه ولی به حد کافی روشن و کامل هست.
بنده حدود یکساله که با یه خانم مطلقه دوست هستم و قرار گذاشتیم همدیگه رو بشناسیم برای ازدواج.
سابقه آشنایی ما بر میگرده به زمان دانشگاه تقریبا 8 سال پیش
بعد از اتمام دانشگاه من قصد داشتم به ایشون پیشنهاد ازدواج بدم ولی بطور کاملا ناگهانی ایشون ازدواج کرد و منم مدتی دچار افسردگی خفیف شدم که درمان شد.
دلیل طلاق ایشون بعد از 1.5 سال ازدواج، ارتباط همسرش با زنان مشکل دار بوده، حتی وقتی خونه نبوده همسرش اونها رو به خونه میاورده و بعد از لو رفتن موضوع که ازش بطور مخفیانه فیلم گرفته شده! به راحتی با یکی از همونها که اتفاقا اون هم مطلقه بوده و 5 فرزند داره، ازدواج کرده و الان زندگی میکنند.
دوستم دلیل ازدواج رو اینطور عنوان کرده که چون خانواده ی سرشناسی بودن، با اصرار والدین به ازدواج راضی شده، اما همین خانواده سرشناس بعد از اتفاقی که افتاده خودشون رو کنار کشیدن و حاضر به مداخله نشدن.
حالا بعد از این مدت ما تصمیم به ازدواج گرفتیم و من این موضوع رو به پدرو ومادرم گفتم، اما با واکنش غیر منتظره ی اونها روبرو شدم بطوریکه حاضر نیستن به حرف من گوش کنن و فقط داد و فریاد میزنن!
صفتهایی مثل هرجایی و ... برای دوستم بکار بردن و تهدید میکنن اگه ولش نکنم میرن آبروی پدرشو میبرن.
والدین من نسبت به من سن زیادی دارن حدود 40 سال تفاوت سنی.
حالا سوالم اینه چطور میتونم با والدینم ارتباط برقرار کنم؟
باید نزد مشاور بروید وتحت نظر مشاور خود و طرف مقابل را بسنجید . عجله نکنید . شما که 15 سال صبر کرد ه اید یک سال دیگر هم به آن اضافه کنید و در این مدت با هم نزد مشاور بروید . او گفتنی ها را به شما خواهد گفت و به شما یاد خواهد داد تا چطور در مقابل مخالفت پدر و مادر تان رفتار کنید و....
سلام bam عزیز
به تالار خوش اومدی
این تاپیک خیلی قدیمیه بهتره یه تاپیک جداگانه مخصوص خودت بزنی
مدت زندگی مشترک دوستم یکسال و نیم بوده منظورم از اون نقطه، ممیز اعشاری بود.
آیا منظورتون اینه که با دوستم نزد مشاور بریم یا بهتره تنها برم؟
هم تنها نزد مشاور بروید و هم با هم