RE: زندگی بدون رابطه جنسی
سلام :
چند تا سوال داشتم اگه ممکنه جواب بدی تا موضوع کمی باز بشه :
آیا همسرتون داروی اعصاب یا داروهای مشابه استفاده کردن ؟ یا میکنن ؟
آیا سابقه اعتیاد دارن ؟ ( البته این فقط یه سواله ، لطفا در صورت منفی بودن جواب ، خیالات بد نکنید . )
آیا قبل از ازدواجشون سابقه رابطه جنسی با دخترا داشتن؟
ایجاد شرایط متنوع جنسی از جانب شما ، حداقل تغییر رو در ایشون ایجاد کرده ؟
سلام،
ممنونم که جواب دادید.
باید بگم که جواب هر سه سئوالتون منفیه.
شوهرم کمی عصبی هستش ولی داروی اعصاب مصرف نمی کنه. هیچ وقت اعتیاد نداشته و نداره. به هیچ وجه اهل دود نیستش. نه خودش نه خانواده اش. قبل از ازدواج هم اصلا" رابطه با جنس مخالف نداشته. در واقع من اولین دختری بودم که وارد زندگیش شدم.
مرسی.
سئوال آخرتون رو الان دیدم:
بله تا حدی.
خوب ،اینکه ایجاد شرایط متنوع ،تغییراتی رو ایجاد کرده بهترین راه حله .
به هر حال باید شرایطی رو فراهم کنین که رغبتش بیشتر شه . سلایق و علایق جنسی شون رو مستقیما و واضح از ایشون سوال کنین و به دلخواه هاش و مطلوب های منطقی اش احترام بذارین .
ما مردها از یکنواختی زود دل زده می شیم و حوصله مون سر میاد .
اینکه کمی عصبی ان و ...... در تخصص من نیستش و آیا مراجعه شما به 5 تا دکتر هیچ نتیجه ای نداشته ؟
آیا شغل همسر تون سنگین یا سخت و اعصاب خرد کن هستش ؟
چون وقتی اعصاب داغون باشه، تحریک هم ناقص میشه و نمی شه تو ارتباط جنسی تمرکز داشت و طرف رو هم نمیشه ارضا کرد.
به هر حال باید محیط خونه رو بقدری با آرامش و آرام کنین که بتونین هر دوتون تمرکز کافی داشته باشین .
میبخشین اگه جمله سازی آم اشتباه بودن ، چون محیطم خیلی شلوغه و .....
سلام،
ببینید من سعیمو می کنم ولی جواب نمیده. اینو قبول دارم که رابطه جنسی ما محدود میشه به چند حالت خاص و خیلی کسل کننده ست ولی شوهرم هیچ تغییری تو این رابطه نمیده. من از سایتهای مختلف چند پوزیشن جدید و جالب (حدود 40 تا پوزیشن) پیدا کردم، پرینت گرفتم و بردم نشونش دادم. گفتم بیا اینها رو هم امتحان کنیم. خودم کلی وقت گذاشته بودم و تک تکشونو با هیجان تماشا کرده بودم. ولی شوهرم کلا" 1 دقیقه هم وقت برای عکسها نذاشت.
یعنی برای خودش مهم نیست؟؟
با انتخاب خودش رفته مشاوره و دکتر یا به اصرار شما؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reihaneh
یعنی برای خودش مهم نیست؟؟
با انتخاب خودش رفته مشاوره و دکتر یا به اصرار شما؟؟
سلام،
نه اوایل که می رفت دکتر به من نمی گفت. خودش حس کرده بود دیگه نعوظ نداره و تحریک نمیشه و نگران شده بود ولی بعدا" که من این مسئله رو مطرح کردم گفتش که به چند پزشک مراجعه کرده. بعدش بازم رفت پیش پزشک ولی پیش مشاور نرفتیم هنوز.
اینکه میگید برای خودش مهم نیست، باید بگم به نظر من که اینطوریه. احساس می کنم علاقه ش رو به رابطه جنسی از دست داده.
با سلام
مراجع گرامي، مشكل شما در دسته اختلالات كنش جنسي، يا اختلالات تمايل جنسي قرار مي گيرند كه براي ارزيابي علل فيزيولوژي يا رواني آن نياز به پيگيري حضوري از طريق جلسات روانپزشكي داريد.
در اين جلسات نياز به اطلاعات جزئي و ريز از حريم خصوصي شما ، ارتباطات شما و گاهي آزمايشات پزشكي شما مي باشد. بعد هم به صورت تعاملي بايد رفتار درماني يا دارو درماني مناسب صورت گيرد.
تالار همدردي معمولا مشكلات روانشناسي باليني يا روانپزشكي را راهنمايي كلي مي كند تا از طريق حضوري مراجعين مسائل خود را پيگيري كنند و اميدوار به چند راهنمايي كلي روي نت نباشند. تا اينطوري وقت را بيشتر از دست ندهند.
همچنين تجارب شخصي افراد ، يا كنجكاوي هايي كه براي كمك به شما دارند، روش خطا و آزموني هست كه ممكن است شما را نسبت به درمان صحيح مقاوم سازد.
البته بعضي سايتها هم در اين خصوص فعاليتهايي دارند كه مي توانيد، مراجعه كنيد مثل:
پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده
در تالار همدردي بيشتر راهنمايي و مشاوره هاي خانواده انجام مي گيرد.
سلام آیسان گرامی:
ضمن تایید سخنان مدیر محترم و تشخیص صحیح ایشان ..این مورد جز مواردی نیست که با تجربیات دوستان یا احیانا مشاورات عمومی نتیجه ای گرفته بشه..شما بهتره کاملا منطقی و در ارامش به دور از استرس همسر خودتون رو تشویق کنید به روانپزشک ..برخی بیماری ها نیز هستند که اشکالاتی در روند رابطه ایجاد می کنند که حتما باید بررسی شوند و همان طور که مدیر محترم گفتند نیاز به یک شرح حال کامل..جزئی ..دقیق است ..منم پیشنهاد می کنم هرچه سریعتر به روانپزشک مراجعه فرمایید که ایشان خود روند پیگیری هم بیماری های مرتبط هم روانپزشکی آن را پیگیری خواهند کرد..در ضمن ..با تشکر از معرفی سایت تنظیم خانواده توسط مدیر محترم ولی در این سایت چون بیشتر مقالاتش رو مطالعه کردم با اینکه بسیار مستند و علمی ست ولی برای مشکل شما اون هم راه منطقی نیست و فقط اطلاعات شما رو بالاتر می بره وگرنه درمان اصلی به نظر من همان روانپزشک هست..
موفق باشید..:72:
آیسان عزیز
ضمن تائید نظرات مدیر محترم همدردی و دکتر سارا چند نکته هم که بطور موازی با اقدام شما می تونه موثر باشه عرض می کنم:
1- تعداد رابطه رو از اون چیزی که هست کمتر کرده و به کیفیت اون توجه کنید.
2- درمواقع خستگی و خواب آلودگی و یا داشتن دغدغه فکری بدنبال انجام رابطه نباشید.
3- گاهی اوقات بروز این حالت به مشکلات بیرون خونه مربوط میشه ، افسردگی می تونه روی این مساله تاثیر بذاره.
4- ناتوانیش رو به روش نیارید