RE: عدم رضايت از ظاهر شوهرم
سلام
اگر دقت کرده باشید عموم مردم از نظر قیافه و ظاهر در حد متوسط و یا پایین تر هستند .
در هر صورت قیافه و ظاهر فرد تاثیر بر همسر داره . چه زن باشه و یا چه مرد .
به احتمال زیاد مشکل فقط ظاهر همسرتون نیست و مشکلات دیگه هم کمک میکنن تا این مساله پر رنگ بشه .
شما خودتون انتخاب کردید و الانم میتونید از این انتخاب صرف نظر کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط imans
شما خودتون انتخاب کردید و الانم میتونید از این انتخاب صرف نظر کنید .
چه راحت پیشنهاد میدید :163:
به نظر من قیافه اول زندگی مهم هست ولی بد از اون اخلاق طرف هست که اگه خوب باشه ناخود آگاه احساس میکنی قیافش هم برات قشنگتر میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pardis81
چه راحت پیشنهاد میدید :163:
به نظر من قیافه اول زندگی مهم هست ولی بد از اون اخلاق طرف هست که اگه خوب باشه ناخود آگاه احساس میکنی قیافش هم برات قشنگتر میشه
سلام
pardis81 خود شما که یه پا استادی!
nahid89 گرامی از کدام اخلاق و رفتار شوهرت ناراضی هستی که چهره اش برایت جلوه اش را از دست داده؟:72:
براي همين چيزهاست كه انقدر توصيه ميشه قبل از ازدواج چشمانتون رو خوب باز كنيد تا درست انتخاب كنيد. به هر حال سردي شما در زندگي ظلم به اون مرده. همانطور كه اگر مردي با شما ازدواج مي كرد و بعداً به خاطر نارضايتي از ظاهرتون سردي مي كرد در حق شما ظلم كرده بود. به نظر مي رسه براي اين مشكل راه حل قطعي وجود نداره. اي كاش شما هنگام انتخاب اين عدم رضايت رو بيشتر بهش توجه مي كرديد. اگر مشكل با خوش پوشي ايشان و رسيدن به سر و وضع و مرتب بودن حل مي شه بهشون پيشنهاد كنيد اين مسئله رو و سعي كنيد مطابق ميل شما خودشون رو بياريند. ولي اگر با اين ها هم حل نشه گويا چاره اي جز بودن در اين وضعيت وجود نداره . و در موارد حاد جدايي كه اصلاً توصيه نمي شه.
دقیقا دقت کن ببین تنها مشکل سر قیافست؟ یا مثلا نوع لباس پوشیدن و نظافت و ... تاثیر داره؟؟
شاید هم مشکل سر جای دیگست و ناخودآگاه نارضایتی رو به این موضوع ربط می دی.
ممنون از نظراتتون .راستش همسر من از لحاظ ظاهر در حد معمول ومتوسطه.ولي من از لحاظ ظاهري بين خانمها در سط ح بالايي هستم تحصيلاتمون در يك سطحه(كارشناسي ارشد).از لحاظ رفتارواخلاق هم يك مرد معموليه .براي من زياد جذاب وتحريك كننده نيست .به همين خاطر مرا به سرد بودن تو روابط جنسي محكوم ميكنه .در حاليكه من ذاتا سرد نيستم .فكر ميكنم همين جذابيت نداشتنش باعث شده خيلي از جاها گذشت نكنم.واين مساله خيلي تاثيرتو زندگيمون گذاشته.به نظر من اگه رفتارش هيچ عيب ونقصي هم نداشته باشه بازم من از زندگيم رضايت ندارم.
زیبایی یک شخص فقط به ظاهرنیست.به طورکلی زیبایی دووجه داره یکی ظاهری ودیگری باطنی واخلاقی چه بساافراد بسیاری که ظاهرشون زیباست ولی باطن خوبی ندارند پس این باعث نشه که شمابه خطرظاهرشوهرتون درحق اون ظلم کنید
سلام
شما خوشی زده زیر دلت و ناشکری . درست ظاهرت از خانمهای دیگه بهتر هست ولی دل کوچیکی داری ببخشید من آدم رکی هستم میدونم بهت بر میخوره ولی حقیقت تلخ. غرورت و کنار بزار و با شوهرت پیاده را برو زندگیت به آتیش نکش
دوست گرامی
سعی کن به انتخاب خودت احترام بگذاری و همانطور که در مرحله خواستگاری او را بخاطر سایر معیارههایی که داشت انتخاب کردی، الان هم به آن معیارها توجه کن و تمرکزت را بر آنها قرار بده.
از صحبتهایت یک سوء تفاهم برایم پیش آمد که دوست دارم خودت شفافش کنی؛
آیا شما دوست داری هنگام همبستر شدن مردی کنارت باشد که از لحاظ هیکل و قیافه به جذابی برخی هنرپیشه های تلویزیون باشد؟
یعنی ظاهر همسرت هست که شما را تحریک می کند؟
من شنیده ام که زنها سمعی و مردها بصری هستند. یعنی بنظرم شاید اگر همسرت مهارت های کلامی و نوازشی بیشتری هنگام همبستری نسبت به شما داشته باشند، چه بسا ظاهرش فراموش شود.
تا حالا از این بعد به مشکلت نگاه کرده ای؟
همسرت از این حیٍث (تحریک کردن سمعی و لمسی) در چه حد قرار دارد؟