علاقه همسرم به دیدن عکسها و فیلمهای سکس ، علت چیست ؟ (2)
با سلام حضور مدیر محترم همدردی و سایر اساتید و مشاورین محترم
موضوعی با عنوان فوق را مطالعه می کردم که متاسفانه بدون گرفتن پاسخ تخصصی قفل شده بود!
علاقه زیاد مرد به دیدن عکسها و فیلمهای سکس بعد از ازدواج چیست؟
از آنجاییکه موضوع مورد اشاره مشکل گذشته و حال بسیاری از زوجهاست که در همین تالار هم به کرات دیده می شود، از آقای سنگتراشان و سایر اساتید خواهشمندم که در مورد این موضوع -چگونگی برخورد با فرد بیننده، نحوه کنکاش علت و در نهایت شیوه مقابله با آن- را بصورت تخصصی مورد بررسی قرار دهند و پاسخی اساسی به این معضل دهند که برای همیشه راهنمای کلیه مراجعینی باشد که به این منظور به تالار می آیند.
من خودم با این مشکل روبرو هستم. دارم سعی می کنم همه نظرات (و آدرس لینک اونها) رو یکجا جمع آوری کنم و نظرات را بخونم و حدس بزنم که نظر شوهرم به کدوم یکی نزدیکه و یه جورایی شبیه سازی کنم.
فعلا بنظرم تا اطلاعاتم کامل نشده، صحیح نیست به روش بیارم فهمیدم. باید بذارم بعد از پیدا کردن یه راهکار!
با کمال تشکر
RE: علاقه زیاد مرد به دیدن عکسها و فیلمهای سکس بعد از ازدواج چیست؟ (2)
با سلام
اگر مراجعی مشکلی با این عنوان داشته باشد در تعامل با مشکل او پاسخ ارسال می گردد.
لیکن اگر مطلب کلی مورد سئوال باشد، باید درخواست خودتون را به صورت خصوصی ارسال فرمایید تا مقاله آن تهیه گردد.
اما اگر مراد بحث و جمع آوری نظر کاربران باشد، باید موضوع در انجمن آزاد پیگیری شود.
سلام
اتفاقا" خیلی موضوع جالبیه
برای منم همیشه این سئوال مطرحه
درواقع همچین مشکلی رو هم با شوهرم دارم
خوشحال میشم راجع به این موضوع صحبت بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
اگر مراجعی مشکلی با این عنوان داشته باشد در تعامل با مشکل او پاسخ ارسال می گردد.
یعنی مقصود شما اینست که علت رو بردن یک مرد متاهل به این دسته فیلمها مربوط می شود به نوع خاص روابط و مشکلات او و همسرش؟
متاسفانه مراجعان این تالار به کرات این مشکل را مطرح کرده اند و پاسخی که مورد تایید شما باشد را من پیدا نکردم که بتوان بعنوان یک نسخه در موارد مشابه بکار بست. (بعنوان مثال همان تاپیکی که در پست اول اشاره کردم و قفل شد.)
در اینگونه موارد، بهتر است که؛
- با مرد همراهی کرد؟
- نسبت به این مساله اعتراض جدی کرد؟
- بی تفاوت بود؟
- به مرد نشان نداد که از این موضوع مطلع شده ام تا مرد همچنان در خفا نگاه کند؟
من خودم به شخصه نمی دانم وقتی از چنین موضوعی آگاهی پیدا کردم، چه عکس العملی نشان دهم که جهت ترک فعل و متنبه شدن شوهرم بهترین و بیشترین تاثیر را داشته باشد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آیسان
برای منم همیشه این سئوال مطرحه
درواقع همچین مشکلی رو هم با شوهرم دارم
آیا ممکن است مشکل شما که در تاپیک "زندگی بدون رابطه جنسی" بیان کردید، برگردد به این قضیه؟
خواهشا اساتید و دوستان محترم اگر نسبت به مطلب فوق که اشاره کردم، اطلاعاتی دارند لطفا در یکی از این دو تاپیک ما را هم راهنمایی کنند.
[/quote]
آیا ممکن است مشکل شما که در تاپیک "زندگی بدون رابطه جنسی" بیان کردید، برگردد به این قضیه؟
[/quote]
سلام،
نمی دونم. شاید... ولی احساس می کنم هم من براش تکراری شدم و هم رابطه جنسی مون. فکر می کنم اون دچار یکنواختی شده. و به خاطر همینعلاقه مند به دیدن عکسهای دخترها و زنهای برهنه هستش. واقعا" نمی دونم. خودمم توش موندم.
با سلام و عرض ادب خدمت خانم blue sky
من مجردم و به مسائل متاهلی زیاد مسلط نیستم و اصلا وارد این قضایا نیستم .
ولی بنظرم اینکه یه مرد بعد از ازدواج هم با موارد سکسی خارج از حوزه همسر خود سرو کار داشته باشد شاید یکی از حالات زیر باشن :
1- مرد در دوران مجردی اش اینگونه عکسها و فیلمها رو دیده و از همسرش هم همچین تصوری رو داشته که مثل یک فاحشه تمام عیار به رفتار جنسی اش مسلط باشه و با تمام استعداد خدا دادی اش ( راه های متعارف یا حتی غیر متعارف و غیر انسانی .... ) در خدمت مردش باشه .
اینگونه مردان صرفا به جنس مونث به چشم یک آلت تناسلی نگاه میکنند . والسلام .
2 - مرد از طرف همسرش بطور کامل ارضا نمی شه ، به همین دلیل همیشه چشم و تنش ، تشنه اینه که کاش یه رابطه جنسی لذت بخشی رو تجربه می کرد و ..... و بدنبال این هدف همیشه نگاش و رفتار ش پی این و اون و سایت های مختلف هستش .
3- اگه هم گاهی فقط از روی شیطنت به عکسها و فیلمهای آنچنانی نگاه میکنه ، فکر کنم این صرفا از روی کنجکاوی و موارد مشابه باشه .
4- .................
درمان موارد 1 و 2 رو نمی دونم چیه . ولی مورد 3 با همراهی و همکاری و مساعدت همسر قابل حله .
تاپیک دیگری راجع به این موضوع در تالار پیدا کردم که خوشبختانه تایید مدیرهمدردی در یک مقاله و پست فرشته مهربان را در برداشت. دیدم بد نیست لینک آنرا هم در اینجا بیاورم که یک جمع آوری از نظرات باشد.
چرا مردها فيلمهاي ... را دوست دارند.؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
ضمناً قابل توجه دوستان:
فیلمهای پرونو ، به قصد آموزش ساخته نمیشه ، دقت کنید که این یه تجارته ،که بحثش بد
نیست در یک تاپیک جداگانه مطرح بشه .
این فیلمها کارشناسانه طراحی میشه تا اعتیاد آوری و گرایش به روابط جنسی غیر متعارف و
حتی غیر طبیعی ، و.... را عادی کند( برای اهداف خاصی که کمپانیهای پی گیر تجارت
سکس در نظر دارند )
اگر دقیق و علمی بررسی شود بعضی ممکن است روندی شبه هیپنوتیزم در آن لحاظ شده
باشد ، یعنی اراده فرد را تحت تأثیر و کنترل قرار دهد
و نکاتی دیگر که به نظرم تاپیکی مستقل برای بررسی موشکافانه فیلمهای پرونو می طلبد.
فرشته مهربان عزیز آیا امکانش هست در همین تاپیک بررسی شود؟ (البته اگر به انجمن آزاد منتقل نشود.)
RE: علاقه همسرم به دیدن عکسها و فیلمهای سکس ، علت چیست ؟ (2)
پی گیر بررسی علمی هستم ، تکمیل که شد ارائه می کنم که ان شاء الله به درد شما بخورد .
.
RE: علاقه همسرم به دیدن عکسها و فیلمهای سکس ، علت چیست ؟ (2)
همشهری مثبت درپروندهای به بررسي سايتهاي مستهجن، عتیاد به آنها و راههای مقابله با این آسیب روانی میپردازد اين نشريه در بخشي از مطلب خود با عنوان "شايد براي شما هم اتفاق بيافتد" آورده است.
مرحله اول: اعتياد
وابستگي آنلاين
اولش اين جوري است که شما براي کنجکاوي به يکي از سايتهاي مستهجن که لينکهايشان اين طرف و آن طرف زياد ريختهاند، مراجعه ميکنيد. اما اين پايان ماجرا نيست. اين تصاوير و متنها آن قدر قدرت تخيل شما را به کار مياندازند که شما بارها و بارها، دوباره و دوباره به آن سايتها مراجعه ميکنيد. فرد در ذهن خودش اين تصويرها و داستان متنها را بارها و بارها در ذهن خود تصور ميکند و تحريک ميشود. جالب اينجاست که افراد تحصيلکرده و با هوش، شايد به خاطر قدرت تصور بالاترشان در مقابل اين سايتها آسيبپذيرترند. خلاصه اينکه يک دفعه فرد به خودش ميآيد و ميبيند که واقعا به اين سايتها معتاد شده است. دقيقا مانند مصرفکنندههاي مواد، معتادان به اين سايتها هم ديگر با ديدن مثلا يک عکس يا فيلم در شبانه روز راضي نميشوند و وقت بيشتر و بيشتري را صرف تصاوير مستهجن و مستهجنتر ميکنند و البته کمکم عوارض اين اعتياد گريبان خانواده و شغل فرد را هم ميگيرد.
مرحله دوم: تشديد
هر چه مستهجنتر بهتر
همانطور که در مرحله قبل هم توضيح دادهشد، معتادان به اين سايتها کمکم وقت بيشتر و بيشتر و تصاوير مستهجنتر و مستهجنتري را طلب ميکنند. اما اين فقط در فضاي مجازي اينترنت نيست. آنها کمکم توقعات عجيب و غريب جنسي که در نتيجه ديدن اين سايتها برايشان ايجاد شدهاست را از همسر خودشان هم دارند. معلوم است که اين توقعات عجيب و غريب که فقط منحرفان جنسي از پس آنها برميآيند در زندگي طبيعي برآورده نميشود. اينجاست که فرد ممکن است حتي بخواهد تنوع طلبي جنسي خود را با يافتن شريکهاي متعددتر ارضا کند. ضمن اينکه اين نوع برخورد باعث ميشود که همسر فرد کمکم از او آزرده شود و کنارهگيرتر شود. اين دور باطل همچنان ادامه پيدا ميکند و زندگي طبيعي فرد را کاملا مختل ميکند.
مرحله سوم: حساسيتزدايي
هيچ چيز زشت نيست
هر چه که فرد بيشتر پيش ميرود و بيشتر در سايتهاي مستهجن غرق ميشود، تشخيص فضاي مجازي از فضاي واقعي و التزامات اخلاقياش برايش مشکلتر ميشود. در درجه اول ديگر هيچ محتواي مستهجني براي او شوکبرانگيز نيست. او ديگر ميخکوب نميشود. هيچ چيزي برايش کريه نيست. در فضاي واقعي هم بسياري از انحرافات جنسي در ديگران براي او طبيعي به حساب ميآيد. قاتي شدن فضاي مجازي و واقعي براي او اين توهم را به وجود ميآورد که «اين کاريست که همه آن را انجام ميدهند». فرد ديگر قادر به درک اين نکته نيست که فضاي مجازي مستهجني که او در آن سير ميکند را فقط يک اقليت بسيار کوچک از جامعه واقعي آن هم با هدفهاي بيشتر اقتصادي به وجود آوردهاند و اين گروه کوچک به هيچ عنوان نماينده جامعه واقعي نيستند. در جامعه واقعي براي اکثريت هنوز هم آن تصاوير وقيح و ميخکوبکننده هستند و اين افراد معتاد به سايتهاي مستهجن هستند که مشکل دارند و نه جامعه.
مرحله چهارم: انحراف جنسي
بدل شدن به تصاوير
در سايتهاي مستهجن فقط به تمايلات طبيعي جنسي پرداخته نميشود. بخش عظيمي از اين تصاوير و متنها مربوط به کساني است که از انحرافات جنسي رنج ميبرند. در آخرين مرحله و شديدترين مرحله از اعتياد به سايتهاي مستهجن، خود فرد هم ممکن است اين رفتارهاي انحرافي را انجام دهد. لاقيدي جنسي و انجام رفتارهاي پرخاشگرانه جنسي دو نمونه از رفتارهايي است که در نتيجه مشاهده اين سايتهاي مستهجن انجام ميشود. يکي از بدترين عواقب اين مشکل روانشناختي اين است که نگرش فرد به اطرافيانش کاملا جسمي ميشود. در واقع بخش عاطفي و انساني که به طور طبيعي در روابط آدمها با يکديگر وجود دارد کم کم از ذهن اين افراد محو ميشود و او به همه فقط با ديدگاه جنسي نگاه ميکند.