آنتی ویروس خوب می شناسید؟
می شه یه آنتی ویروس خیلی خوب معرفی کنید.من فلش یو اس بی ام رو با zonealarm اسکن کردم و چیزی پیدا نکرد ولی با مک آفی که اسکن کردم یه ویروس به نام autoply.exe(از نوع bindo.worm.w32 یا یه چیزی شبیه این اسم)پیدا کرد ولی نتونست حذفش کنه.گیر کردم.:302:در ضمن آنتی ویروس zonealarm من آپدیت هم هست.
RE: آنتی ویروس خوب می شناسید؟
سلام
به نظر من از NOD32 استفاده كن يا از BIT DFENDER ايشا الله كه جواب مي گيري.
سلام
همون طور که آقای مرادی گفتن آنتی ویروس خوب الان nod32 هست که پیشنهاد می کنم اول بزار آپدیت بشه هر چند بدون آپدیت هم معرکه است kaspersky هم آنتی ویروس خوبیه ولی سرعت سیستمو میاره پایین.
در مورد اون ویروس فعلا هیچ آنتی ویروسی روش جواب نمیده و برای پاک کردنش باید خودت بصورت دستی عمل کنی که به این صورته: می ری تو کنترل پنل و وارد folder option میشی ،از زبانه view تیک hide protected operating system file رو برمیداری . حالا می ری تو درایوی که دچار مشکل شده و فایل autoplay.inf رو پاک میکنی .
از راهنماییاتون متشکرم.این ویروس الان از تو فلشم به کامپیوترم هم رفته؟ اگه رفته چه جوری تو این همه فولدر پیداش کنم؟سرچ کردم اسمشو ولی چیزی پیدا نکرد.
سلام
اگه این سئوال رو جواب بدی بهتر می تونم کمکت کنم : از وقتی کامپیوتر شما ویروسی شده تاثیری رو سیستم هم داشته ؟
از پست قبلی اینو یادم رفت که تو قسمت view از folder option باید تیک show hidden file and folder رو بزنی در ضمن نیازی به سرچ نیست چون این ویروس تو پوشه ی خاصی نمیره و مستقیم وارد خود درایوهای کامپیوتر میشه .تو هر درایو یه دونه از این ویروس کپی شده و همونطور که گفتم باید بصورت دستی پاک بشه .
اگه بازم پیداش نکردی پست بده یه راه دیگه بهت بدم چون بعضی از ویروسها فولدر آپشنو از کار میندازن .
فولدر اپشنم فعاله.تو درایوهام هم فایلی به این نام نیست فکر کنم به کامپم منتقل نشده.فلشمو فرمت کردم و طبق راهنمایی تون nod32 رو هم نصب کردم البته فول ورژن نیست ولی گذاشتم آپدیت بشه.هنوز مشکل خاصی تو کامپیوترم معلوم نشده.از راهنمایی تون خیلی ممنونم
سلام دوست خوبم
به نظر من بهترین آنتی ویروس Norton هست که نسخه های جدید اون الان هم در بازار موجود میباشد .پس از نصب اون روی دستگاه شما میتوانید هر هفته از طریق سایت مخصوص اون را Up to date کنید که ازاین طریق جدیدترین ویروس ها را نفوذ به سیستم شما را نخواهند داشت.
محمد ابراهیمی
سلام دوست خوبم
AVG هم آنتی ویروس خوبیه با توجه به تحریم بودن ایران میشد گفت هنوز به روز میشه و این میشد گفت از مزایای خوبش هست به غیر از اینکه سرعت سیستم رو مثل MAC و NORTON زیاد پایین نمییاره و سنگین نیست