-
+شما چی کار میکردید؟
اگه یه پسری یه دختری رو دوست داشته باشه.اما دختر از نظر اعتقادی مشکل داشته باشه مثلا با یک پسر دیگری در دوران جوانی دوست شده باشه و کلاٌ کارهایی رو انجام بده که اون پسر با اون کارها مخالف هست مثلا رقص در عروسی و...اما چند سال بعد عوض بشه و بشه همون دختری که اون پسر میخواست.اگه شما جای اون پسره بودید دوباره سراقش میرفتید و با هاش ازدواج میکردید یا بخاطر گناهان گذشتش برای همیشه قیدشو میزدید؟
-
RE: شما چی کار میکردید؟
سلام
عزیزم انسان جایزالخطاست.اگر اون دختر واقعا عوض شده باشه وتوبه درست شدنش ایمان داری بهتره ببخشیش چون ممکنه بعدا پشیمون بشی.عاقلانه تصمیم بگیر.
:72:موفق باشی:72:
-
santabanta درست ميگه به شرطي كه اين مساله رو از زاويه ديد منطق بهش نگاه كني نه با چشمان بسته پر از عشق و احساس!
ولي به نظر من تا 90% افراد رو نميشه به طرزي چشمگير تغييرشون داد و اين كه ميگن "با من ازدواج كنه عوض ميشه" جسارتا كشكي بيش نيست! اكثر طلاق هاي امروزي چه از نوع طلاق عاطفي چه از نوع طلاق محضري دليل اولش نباشه دليل دومش همين مسئله است.
اضافه ميكنم كه 95% شخصيت فكري و رفتاري افراد در دوران كودكي با توجه به فرهنگ حاكم بر چارچوب خانواده، و همينطور دوتا الگوي نقد دم دست (يعني پدر و مادر) شكل ميگيره و در دوران بلوغ انسجام پيدا ميكنه. شايد خنده ات بگيره ولي شما فقط قدرت مانور توي 5% مابقي رو داري. اين حرف من نيست، "دكتر باربارا دي آنجيلس" توي كتاب" آيا تو آن گمشده ام هستي" نوشته بود، دوستان اگه باور نميكنند از آتنا بپرسند!)
موفق باشي:72:
-
سلام
به نظر من بايد بيبيني كه موضوع براي طرف مقابل چقدر مهمه؟ اينكه شخص بعدا گذشته اش رو به رش نمي كشه؟1 الان يهچيز بگه بعد يه جور ديگه رفتار كنه .مثلا شخص رو محدود كنه يا اينكه روش حساس بشه. شناخت خيلي مهمه.
-
عزیزم بستگی داره که این موضوع چقدر برای اون پسر مهم باشه باید ثابت کنه که واقعا تغییر کرده ممکنه در آینده تمام اون حرکات رو به رخش بکشه و توی دعوا و بحث ها بگه که قبلا اینجوری بودی و این رو بدون انسان ها همیشه دچار خطا می شوند و همیشه از خدا بخواه که تورو ببخشه چون خدا توبه پذیره شاید تو 100% خودت رو تغییر بدی ولی به چشم مردم نیاد اصل اینه که خودت ، خودت رو قبول داشته باشی
-
من اگه بودم . خيلي زود تصميم نمي گرفتم. سعي ميكردم شناختم رو در مورد اين مساله بالا ببرم و بعد تصميم بگيرم.
چون اينطوري ميدونم از تصميمي كه ميگيرم راضي خواهم بود
سربلند وپيروز باشيد