-
+شما چی کار میکردید؟
اگه یه پسری یه دختری رو دوست داشته باشه.اما دختر از نظر اعتقادی مشکل داشته باشه مثلا با یک پسر دیگری در دوران جوانی دوست شده باشه و کلاٌ کارهایی رو انجام بده که اون پسر با اون کارها مخالف هست مثلا رقص در عروسی و...اما چند سال بعد عوض بشه و بشه همون دختری که اون پسر میخواست.اگه شما جای اون پسره بودید دوباره سراقش میرفتید و با هاش ازدواج میکردید یا بخاطر گناهان گذشتش برای همیشه قیدشو میزدید؟
-
RE: شما چی کار میکردید؟
سلام
به نظر من اون پسر توی یه موقعیت فوق العاده خوبه چون همه چیز اون طوری شده که شما (ببخشید اون پسر )میخواسته پس فرصت رو از دست نده . اون دخترم خدا نیست که اشتباه نکنه ( اشتباهی که از دید شما اشتباهه و حده اقل من برای این طرز فکر احترام قائلم ) زندگیت همیشه خوش باشه
-
من فکر میکردم شما 16 سالتونه و از یه دختری خوشتون اومده و نمیدونین چیکار کنین.ولی الان این یه موضوع جدیده؟؟؟ ازدواج؟دختری که حجاب رعایت نمی کنه؟؟؟
-
سلام
بهتره یه فرصت به اون بدید
البته اگه هنوز دوسش داری
-
سلام .
انسان ها هميشه مي توانند تغيير كنند ؛ اما به شرط آن كه بخواهند .
موفق و منصور باشيد .
-
يه خواهش از شما دوست عزيز داشتم، موضوع قبلي يا همون مشكل قبليتون رو سه بار مطرح كرده بودين، (سه بار فقط اينجا!) دو بار هم من اون مشكل رو توي "تارنماي داستان، خاطره و ..." ديده بودم.
الان اين "شما چی کار میکردید؟" (همينكه كه الان اينجاييم!) با اون يكي موضوع "شما چی کار میکردید؟" چه فرقي داره؟!
و همينطور موضوع "یه دخت رو دوست دارم اما... " با اين دو تا موضوع كه با هم جناس تام دارن، چه فرقي داره؟!
خواهشا حقوق افراد سايت رو رعايت كنيد
جواب اين مشكلتونو توي اوي يكي "شما چی کار میکردید؟" پاسخ دادم!
شاد و سربلند باشيد
-
شما مگه میخواید با گذشته اون زندگی کنی؟
خود شما هیچ وقت تو زندگیت گناه نکردی؟
-
سلامkhoda
ببین اول باید خودتو راضی کنی با این موضوع کنار بیایی تا بعد ها همین مساله ازارت نده
در مورد ان خانم انسان همیشه رو به تکامل است و در سنین پایین تر کار هایی رو ناخواسته انجام میده
گذشت هم برا همین روزها گذاشتن
-
بستگي داره كارهاي كه در گذشته انجام داده و از نظر شما مشكل داره بوده تا چه حد غير اخلاقي بوده و ايا قابل بخشش هست يا نه ؟ و بايد در نظر داشت كه شما يك مرد هستيد و مردها خيلي كم مي تونن با بعضي از رفتارهاي خانومها راحت كنار بيان پس لازمه كه برامون بازگو كني كه دقيقا اين خانوم چه اشتباهاتي ازش سر زده تا ببينم كه از نظر عموم قابل چشم پوشي هست يا نه ؟ اگه از نظر عموم مشكلي نداشت شايد شما هم خيلي راحتتر با مسائل كنار بياي ولي اگه از نظر عموم مشكل داشت اونوقت چشم پوشي شما هم عمقي نمي باشد و لحضه اي است و بعدها مشكل ايجاد مي كنه .
-
سلام
هيچ انساني بي گناه نبوده غير از پيامبران و امامان معصومان و اين گذشته چگونه بدست شما رسيده
بستگي به شما دارد اگر دختري كار خلاف نميكند و دوستش داريد بايد چه كرد اين سوال را بايد از خودتان بكنيد چون در آينده شما اثر دارد
با خود صادق باشيد هر چه پاسخ شما بود همان را گوش كنيد وگرنه در آينده دچار مشكل ميشويد
برادرتان وم