حال و احوال ياران همدردي (2)
سلام بر دوستان و ياوران همدردي
از آنجا كه تاپيك قبلي حال و احوال اعضاء، خيلي خيلي طولاني شده ، بود تاپيك جديد را گشوديم.
انشاءالله شاهد خبرهاي خوش و فرحبخش در اين تاپيك، بيش از پيش باشيم.
خبرهاي خوش از قديمي ها، خبرهاي خوش از اعضاء فعال فعلي و خبر از ياراني كه به ما خواهند پيوست.
RE: حال و و احوال ياران همدردي (2)
سلام به همگی:72::72:
گل مریم جان:43: اینطوری به قضیه نگاه کن که به فرض هم که اخراج شدی این یه شانس هست که به دنبال فرصت شغلی مناسبتر و در محیط سالم تری باشی. اگه دقیقتر نگاه کنی تو حتی اگه از کارت و شرایطش هم راضی نباشی ولی دنبال جابجایی نمیری. اینو یه توفیق اجباری بدون و از حالا به فکر یه شغل بهتر باش.
شیرینی کار جدید هم یادت نره:43:
موفق باشی:72:
سلام بچه ها . حالتون خوبه .خسته نباشيد .:310:
يه چيزي مي دونستيد ، امروز ديگه بايد با بهار خداحافظي كنيم . فردا اولين روز تابستونه . اينقدر اين روزها پشت سرهم وبه سرعت مياد وميره كه ادم زمان از دستش در ميره . :33:
اميدوارم تابستون خوبي رو پيش رو داشته باشيد .براي همتون ارزوي خوبي و خوشي و سلامتي دارم .:227:
گل مریم عزیزم، صبا درست میگه، بهتره از یه طرف دیگه قضیه رو ببینی، نگران هیچ چیز نباش و به زندگی لبخند بزن..
:72:
حال و احوال من خوبه، خدا روشکر.... فقط جمعه یه کنکور دارم که امیدوارم خدا توی تک تک ثانیه هاش تنهام نذاره و به جای من اون قلم رو توی دستش بگیره، به جای من اون فکر کنه و ایده بده، به جای من ... یعنی خیلی روم زیاده؟؟
ممنون از آقای مدیر که با ایجاد این تاپیک جدید حال و هوای دیگه ای به حال و احوال ما دادند:310:
من امروز خیلی دلم گرفته بود اما کمی بعدش خدا یه خبر خوب بهم داد که خیلی وقت بود منتظرش بودم.
امیدوارم حال همه شما دوستان همدردی هم خوب باشه و هیچ غمی تو دل هیچکدام از شما نباشه الا غم دوری
آقا امام زمان(عج):323:
گل مریم جان از اینکه شاید مدتی بیکار بمونی ناراحت شدم اما ناراحت نباشید چون هیچ کار خدا بی حکمت نیست و
انشاء الله هر آنچه خیر و مصلحت شماست خداوند برات پیش بیاره.
شادی جان موفق باشی انشاء الله
برای موفقیتت دعا میکنیم
نگران هم نباش خدا با تو خواهد بود:323:
سلام شادي عزيز :43:
من هم براتون دعا مي كنم . انشاا.. خدا كمكتون كنه و جواب سوالها رو به جاي شما رو برگه بنويسه . اصلا هم توقع زيادي نيست . هر چي از خدا بخواي بهت مي ده .:203:
موفق باشي .
سلام خانم شادي من هم براتون دعا مي كنم :323: اميدوارم در امتحانات موفق باشيد
گل مريم جان :72:
اصلا نگران كار نباش . توكل به خدا . همه بچه ها براتون دعا مي كنند هر چي خير وصلاحتونه پيش بياد . شايد قراره يه كار بهتر پيدا كني با حقوق و مزاياي بيشتر و شرايط بهتر . :322:
براتون دعا مي كنم .:203: :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پريوش
سلام شادي عزيز :43:
من هم براتون دعا مي كنم . انشاا.. خدا كمكتون كنه و جواب سوالها رو به جاي شما رو برگه بنويسه . اصلا هم توقع زيادي نيست . هر چي از خدا بخواي بهت مي ده .:203:
موفق باشي .
ممنون عزیزم :72:
مشکل اینه که نوشتنی نیست، کشیدنیه.. تازه امسال روندش رو تغییر دادن معلوم نیست جمعه قراره چطوری سورپرایز بشیم :311:
شاد جونم نگران نباش، من مطمئنم که جمعه روز خوبی برات خواهد بود. من مطمئنم که سال بعد این موقع تو در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هستی، می گی نه؟ صبر کن و ببین :43:
گل مریم جونم، میدونم نگران کارت هستی، اما به خدا توکل کن تا هر چی که به صلاحت هست برات پیش بیاد:46: