سلام
می خواستم بپرسم؛
آیا یک روانشناس بالینی، پزشک است؟
(یعنی مدرک دکتری دارد و باید حق ویزیت بدهیم و در بین پزشکان بیابیمش
یا
دارای مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد است و باید در مراکز مشاوره به دنبالش بگردیم؟)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
می خواستم بپرسم؛
آیا یک روانشناس بالینی، پزشک است؟
(یعنی مدرک دکتری دارد و باید حق ویزیت بدهیم و در بین پزشکان بیابیمش
یا
دارای مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد است و باید در مراکز مشاوره به دنبالش بگردیم؟)
یک روانشناس بالینی بسته به سطح مدرکش ، میتونه کارشناس ، یا کارشناس ارشد یا دکترا باشه ، و جای اینان ، هم می تونه کلینیکهای مشاوره بالینی باشه ، هم کنار روانپزشکان .
آیا امکان دارد یک روانشناس بالینی خبره به من معرفی کنید؟
مراکز مشاوره ای که آفای سنگتراشان معرفی می کنند، کلینک های مشاوره بالینی هستند؟
سلام blue sky عزیز. :18:
در تکمیل فرمایشات فرشته مهربان، فکر می کنم ارائه ی یه توضیح مختصر لازمه:
روانشناس بالینی یک متخصص علوم انسانی_رفتاریه، و پزشک یه متخصص علوم فیزیولوژیک. اما روانپزشکان پزشکانی هستند که دوره ی 3 الی 4 ساله ی روان شناسی رو گذروندند و برای درمان هم از تکنیک های روانشناسی استفاده می کنند و هم از دارو درمانی (در موارد شدید)
اینکه اونها رو کجا پیدا کنید:
مکان های آموزشی و پرورشی مثل مدرسه ها، مراکز روان سنجی، مراکز مشاوره و روان درمانی، زندان ها و مراکز بازپروری و...
همینطور برای بهتر پاسخ دادن درمان اصولا باید تیمی کار بشه، یعنی پزشک ها، روانشناسان بالینی و روانپزشکان با هم باشن، اما همچین چیزی رو در کشور ما خیلی کم میشه دید (من که خودم ندیدم!)
تعداد متخصصان بالینی در کشور ما هم کم هست...
موفق باشید :72:
شما به هر مرکز یا کلینیک مشاوره که مراجعه می کنید ، فقط کافیه سئوال کنید کدومیک از متخصصین اونجا روانشناس بالینی هستند ، یعنی تحصیلاتشون بالینی بوده .هر کدوم چنین تخصصی را داشت شما می توانید بهش مراجعه کنید .