با کسی که بهم دل بسته چطور رفتار کنم
چند وقت پیش توسطاطرافیانم فهمیدم یکی از آشناهامون( که خانواده ی خوبی داره و از نظر مذهبی مثل همیم )،رفتارش نسبت به من عوض شده ینی علاقه مند شده متاسفانه من در این جور مواقع انقدر سرد و بد رفتار میکنم تا طرف مقابل پشیمون بشه حالا دیگه خبری از رفتار های مبنی بر دلباختگی نیست!به نظرتون چیکار کنم؟
RE: با کسی که بهم دل بسته چطور رفتار کنم
دختری یا پسر؟چند سالته؟در این جور مواقع چرا بد رفتار می کنی؟حالا اون طرف پشیمون شده؟
سلام
شما چند سالتونه؟ طرف چند سالشه؟ بهش علاقه دارین؟
منظورتون اینه که چون اون دیگه رفتاراشو تکرار نمی کنه و رفته می خواین دوباره علاقه مندش کنین؟
چقدر شناخت دارین؟ اصلا تو این مدت هدفتون چیه از زندگی؟ ازدواج درس یا .......؟
من 21سالمه واون آقا 26سالشونه،از جزئیات خلقی شون شناخت زیادی ندارم ولی از خانوادشون شناخت کامل داریم ،علاقه که نه بسبب همین رفتارشون توجهم جلب شد و دیدم مورد مناسبی برا من میتونن باشن!نمیدونم چرا این رفتار ازم سر میزنه!یه بارم که تو بیرون با هم برخورد داشتیم اون سلام کرد و من نتونستم جواب بدم واسه همین...
هدفم تا یک سال آینده ادامه تحصیلمه و ینی بعد کنکور کاردانی دست دارم بدونم در اینجور موارد باید چجوری بر خورد کرد ؟به نظرتون این رابطه احیا میشه؟مرسی.
دوست عزیز
به سرای همدردی خوش آمدی
مراقب باش که رفتار اون رو تعبیر و تفسیر نکنی ، تصور این که ایشان به شما علاقمنده ناشی از مهر طلبی شماست ، و فقط یک تصوره ، اگر تصور هم نبود ایشان آشکار هم به شما ابراز علاقه می کرد باید محکم بوده و باب هر گونه ارتباط را می بستی و به هیچ کس بدون قصد ازدواج و زیر نظر خانواده ( یعنی با خانواده اول مطرح کنند ) و بدون راهنمایی یک مشاور یا فرد حاذق از خانواده میدون ارتباط نده .
خوب کاری هم کردی که به ایشون هم زمینه ای ندادی ، اگر واقعاً خواهان شما باشد برای زندگی مشترک ( که چنین چیزی اصلاً معلوم نیست ) این رفتار شما را به حساب نجابت گذاشته و محترم و ارزشمند خواهی شد نزد وی و قطعاً اقدام جدی از طریق خانواده خواهد کرد .
خلاصه این که :
از فکر او و تمرکز بر او ... خارج شوید و برای خود دغدغه روحی و فکری بیخود ایجاد نکنید که آسیب می بینید .
موفق باشی
من موافق نظر فرشته مهربان هستم
بله حق با شماست! هدف من از مطرح کردن این موضوع فقط برا این شخص نبود تو دانشگا هم نظیر این اتفاق چندین بار افتاده بود ینی برخورد من درسته؟همین روند ادامه بدم یا نیاز به تغییردارم؟ چه رفتاری مناسبه؟
شما همین روال توجه نکردن و ارتباط برقرار نکردن رو ادامه بدهید ، و اگر کسی مستقیماً به عنوان خواستگار به شما پیشنهاد ازدواج داد ، ایشان را سوق بدهید به سمت مطرح شدن با خانواده . و سپس با اطلاع خانواده اقدام به شناخت .
معیارهایتان را برای ازدواج لیست کنید و ضریب دهید و فرد خواستگار را مطابق اون محک شناختی بزنید .