آرزوها و اهداف خودتونو اينجا بنويسيد .
سلام به دوستان گل و نازنين تالار همدردي :72:
بالاخره بعد از كلي فكر كردن يه موضوع جالب كه خيلي دوست دارم راجع بهش بحث بشه به نظرم رسيد .
شما دوستان اينجا مي تونيد آرزوها و اهدافتون رو بنويسيد و هر از گاهي بيايد و يه سر به ارزوهاتون بزنيد تا براتون ياداوري بشه .
لازم به ذكر است اگه عنوان كردن هدفتون نياز به عكس هم داره مي تونيد عكس مربوطه رو اينجا قرار بديد .
مثلا كسي دوست داره تو دانشگاه قبول بشه عكس يه دانشجو بذاره يا كسي دوست داره به پول زيادي برسه عكس پول بذاره به نظرم استفاده از تصوير خيلي بهتر مي تونه ما رو تو رسيدن به ارزوهامون كمك كنه .
مي دونيد چرا يك همچين تاپيكي ايجاد كردم ؟! چون خيلي وقتها ما اونقدر درگير مشكلات زندگي مي شيم و به دنبال پيداكردن راه حل براي مسائلي كه برامون پيش اومده ميريم كه يادمون ميره مي خواستيم به كجا برسيم و هدف اصليمون چي بوده .
منتظر ارزوهاي قشنگ شما دوستان گلم هستم . :46:.
RE: آرزوها و اهداف خودتونو اينجا بنويسيد .
خوب از اونجايي كه معلومه هيچكي اينجا آرزو نداره . پس بذارين خودم اول از همه آرزوهامو بنويسم .
چيزهايي كه دوست دارم داشته باشم .
يه خونه بزرگ و خيلي قشنگ ( عكسشو هنوز نتونستم پيدا كنم ولي دوست دارم باقچه و حوض داشته باشه )
شخصيتي كه دوست دارم داشته باشم .
دوست دارم اعتماد به نفسم رو بالا ببرم
دوست دارم خودم رو خيلي زياد دوست داشته باشم .
مي خواهم توانايي ابراز وجودم رو بالا ببرم تا بتونم حرفهام رو بگم .
دوست دارم وجودم رو از دلخوري ها و ناراحتي ها پاك كنم .
كارهاي مذهبي كه دوست دارم انجام بدم .
مي خواهم همه نمازهام اول وقت و با توجه بخونم .
مي خواهم روزانه حداقل 4 صفحه قران بخوانم .
واي چقدر ارزو خوب براي امروز كافيه .
از انجا که میگویند ارزو بر جوانان عیب نیست پس من هم امده هم تا ارزو هایم را بیان کنم : همچنین اهدافی در سر می پرورانم که دوست دارم انها را هم بیان کنم
یکی از بزگترین اهداف من رسیدن به دکترای عمرانhttp://www.iranarea.ir/ArtImages/surveyor.gif
یا حتی پروفسور شدنhttp://olympiad.roshd.ir/News/Images/164.jpg
در رشته ی خودم می باشد ویا دادن انواع پژوهش و مقاله و وو و باز هم با تناسب رشته خودم.
و ساختن برج های بزرگ مثل برج زیر :
برجی در دبی
برج CCTV در چین بصورت مورب و با راویه غیر قائم در حال تکمیل است.
و طراحی سازه های پیشرفته و ضد زلزله و خلق خانه های زیبا با بالکن های رویایی که توی دهن همه ی مردم بیفته فلان مهندس ایرانی فلان خونه رویایی رو خلق کرده و بقیه اش باشه واسه بعد .
و یکی دیگر از اهدافم رفتن به سفر های خارجی برای تفریح و سرگرمی و اوقات فراغتم می باشد که تا عملی شدنش راهی نیست
خوب اين هم يه چند تا عكس از نماي داخلي خونه مورد علاقه ام .
http://www.hamdardi.net/imgup/15442/...17189e3b3b.jpg
http://www.hamdardi.net/imgup/15442/...b7ee08c572.jpg
از اهداف ديگه بايد بگم اينه كه دوست دارم معلم زبان انگليسي باشم .
متاسفانه عكس پيدا نكردم براش .
يعني واقعا هيچكي نمي خواد بياد ارزوهاشو اينجا بنويسه يا شايد ارزو نداريد !!! :162:
-----------------------------------
اگر ميخواهي محال ترين اتفاق زندگيت رخ بدهد ، باور محال بودنش را عوض كن .
پریوش جان
فکر کنم اینقدر آرزوهای زیاد دارند دوستان که نمیدونن چطور بنویسند :311:
من یه آرزو دارم که نتیجش میشه یه هوای پر از پاکی اخلاق و رفتار و ایمان و ... سلامت نفس و ..... خلاصه یه دنیای قشنگ ، آرزو و مکتوم است
غیر از این یه مورد ، واقعاً نمیدونم چه آرزویی دارم ، چون گاهی به خواسته ها که نگاه می کنم ، می بینم در حدی که آرزو باشه و انتظارش رابکشم نیست ، بقیه هر چه بیاد خوش آمداست و فقط عاقبت به خیری باشد ،هر چه که نیومد هم که نیومده ، دم را به صحت و سلامت غنیمت بدان که آینده را همین دم می سازد .........
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پريوش
شخصيتي كه دوست دارم داشته باشم .
دوست دارم اعتماد به نفسم رو بالا ببرم
واي چقدر آرزو خوب براي امروز كافيه [/color][/b]. [/size]
سلام پریوش جان
چند مورد به ذهن من رسید که در مورد هدف گذاری نیاز است که آنها را یاد آوری کنم
یک - ما یا اعتماد به نفس داریم یا نداریم مثلا فرض کن نقطه ی صفر و یک است . نقطه ی صفر یعنی اعتماد به نفس نداریم و نقطه ی یک یعنی داریم .
دو - برای اعلام و اذعان هدف از واژه ی " می خواهم " استفاده می کنیم نه واژه ی دوست دارم .
چرا که " دوست دارم " جنبه ی دریافت و میل به دریافت و رسیدن نمی دهد اما " می خواهم " برای شعور کائناتی کاملا معنای دریافت و رسیدن می دهد . ( یادت باشد که کائنات صاحب شعور هست اما نه آن شعور که ما فکرش را می کنیم ) پس اعلامهای ما باید کاملا از " کل به جز " مشخص و درست باشد و حتی از واژه های درست و مطابق با شعور کائنات استفاده کنیم و سنگ جلوی پای کائنات نیندازیم .
سه - شخصیتی که دوست دارم داشته باشم یعنی چه ؟! چه شخصیتی مد نظر توست ؟!
باید به وقت اعلام کاملا همه چیز را مشخص کنی و بعد در مسیر گام برداریم و تلاش کنیم .
باید اینگونه بگویی
مثال
من می خواهم زنی باشم عاشق - با اعتماد به نفس - پرانرژی و مثبت اندیش - تاثیر گذار و متعهد - با مسئولیت نسبت به خود و دیگران - با ارزش و احترام و اهمیت به خود و دیگران - بدون وابستگی و......
دقت و توجه
شل و ول گفتن هم باعث می شود که کائنات دریافت درست نداشته باشد . فکر کن وقتی یک نفر رو به روی ما می ایستد و شل حرف می زند ما دریافت و توجه درستی از حرفهای او نداریم در اصل با شل حرف زدن ، آن تاثیر گذاری که باید داشته باشد را ندارد اما کسی که محکم و با قدرت و از اعماق وجود و با باور قلبی حرف می زند چقدر ما را جذب خود و حرفهایش می کند . حساب کائنات هم همین است .
اینکه فقط اعلامهای شکسته بسته داشته باشیم در دریافت و رسیدن به هدف کمک کننده نیست اما وقتی محکم باشی و باور قلبی داشته باشی و بدانی که اعلام چه نقش مهمی در رسیدن به هدف داشته باشد نتیجه ی فوق العاده شگفت انگیز آن را به دست خواهی آورد و بقیه اش هم می شود اعلام مسیر برای رسیدن به هدف
مثال
من می خواهم در رشته ی روانشناسی در یکی از دانشگاه های معتبر ایران در شهر تهران تحصیل کنم برای اینکار باید روزی 7 ساعت درست بخوانم و اینگونه برنامه ریزی تحصیلی می کنم که ............( اعلام از کل به جز - اعلام چگونگی رسیدن )
با نوع دیدگاه فرشته هم که به هر حال یک نوع دیدگاه است و به آن احترام می گذارم کاملا مخالف هستم
و به نظر من این دست حرفها بیشتر جنبه ی شعار گونه دارد .
انسان تا زمانی که زنده است با آرزو و امید و هدف زنده است . هدف جهت پویایی را نباید فراموش کرد .
شاید فرشته آنقدر پیر شده ای که هدفی در زندگی نداری ؟
فرشته نمی توانی ادعا کنی در راه معنویت به بی نهایت درک آن رسیده ای ( مولانا و ملاصدرا و علامه طباطبایی و علامه جعفری و.......با آن هم عظمت چنین ادعایی نداشتند این ادعا ، ادعی بزرگی است و البته خطرناک ) پس هنوز و به قاعده سر انگشت به اهداف معني خود دست نیافته ای چرا که باب معنویت هم یک جاده ی عریض و طویل است پس آرزو و درخواست کن و هدف های خودت را در جاده ی رشد اعلام کن . تو هم یک انسان هستی مثل سایر انسانها .
براي اين كه اين تاپيك تو مسير اصلي خودش قرار داشته باشه من مايل هستم در جايي ديگر تاپيكي در خصوص ارزوها و اهداف و تفاوتهاي اين دو ايجاد كنم . چون احساس مي كنم اين مقوله جاي بحث داره و خودم هم دوست دارم يه سري مسائل در اين مورد برام روشن بشه .
همچنين مي تونه براي دوستان ديگه هم مفيد باشه .
از نظر من با توجه به اینکه این سایت یک سایت روانشناسی است معانی واژه ها نیز در بستر روانشناسی مورد نقد و بررسی قرار می گیرند و نه از جایگاه ادبیاتی .
و باز از نظر من نیاز به ایجاد یک تاپیک جدا نیست چرا که مسائل کاملا پیوسته و همسو هستند و این صحبتها انسجام بهتری به روند درک از تاپیک می دهد و متعاقب آن یاد گیری و مهارت و درک از بیان اهداف و آرزو ها .
در مسائل روانشناسی و زمینه های خود آگاهی و خودشناسی ما بحث ادبیاتی نمی کنیم وهر واژه و هر کلام با توجه به نوع کلامی که به کار می گیریم در شناخت ما نسبت به خود و یا طرف مقابل کمک کننده است .
از دیدگاه و منظر روانشناسی مدرن
اعلام آرزو از جایگاه خواستگاه درونی تمایلات و خواسته های درونی است ( جایگاه کودک برای عنوان و اعلام کردن )
کودک بی مسئولیت است و میل شدیدی به رسیدن به لذت (لحظه ، لحظه ای ) دارد .
اعلام اهداف از جایگاه بالغ است ( این زمانی و این مکانی ) و برای رسیدن به آن نیاز به تلاش مسئولانه هم هست که به والد شیفت می کنیم و در نهایت لذت کسب و رسیدن به هدف شیفت در کودک درون است ( جایگاه بالغ برای عنوان و اعلام آن در زمان و مکان )
مثال
اما اگر عنوان کردیم
من دوست دارم برج ده طبقه بسازم ( دوست دارم واژه ای می شود برای کسب لذت در نتیجه اعلامی کودکانه خواهد بود و نوع اعلام برای رسیدن به هدف دارای مشکل می شود )
یکی از اهداف من با توجه به نوع تحصیلاتم ساختن برج ده طبقه در آینده ای نه چندان دور است ( این حرف یک حرف بالغانه است ) ضمن اینکه زمینه های شهودی مسئولیت پذیری فرد در آن نهفته است ( والد ) و...
در نیتجه یک نکته ی دیگر باقی می ماند و آن اینکه یادمان باشد در هنگام اعلام اهداف خود جزیی ترین مسائل را نیز در نظر بگیریم
چندی پیش با دوست نازنینی صحبت می کردم حرف قشنگی زد که آن را عنوان می کنم
او گفت : روزی که تصمیم به ازدواج گرفتم صفحه کاغذ سفیدی برداشتم و روی آن شروع به نوشتن کردم و از خصوصیات ظاهری و فردی و اخلاقی همسرم تا نوع کار و میزان درآمدش همه و همه را نوشتم . به نظر یک اعلام بالغانه می آمد و صد البته کامل !!! اما زمانی که به این گزینه برخورد کردم و ازدواج کردم یک روز این کاغذ را به همسرم نشان دادم و در کمال تعجب همسرم دید کاملا با شرایط اعلام من همخوانی دارد به غیر از یک نکته که در اعلام من منظور نشده بود و امروز یکی از مسائل زندگی ما همان نکته ای است که از قلم افتاده است .
در ضمن یک نکته را عرض کنم
چرا تا به این اندازه به این تاپیک توجه دارم
از دید من عنوان کردن و حرف زدن غیر سازنده به جز وقت گذرانی ثمر دیگری ندارد اینکه بیاییم در این تاپیک و اعلامهای شکسته بسته داشته باشیم و کسی هم از ما غلط گیری نکند کمک کننده و مسئولانه و سازنده نیست .
وفکر می کنم زمانی این تاپیک که پریوش نازنین باز کننده ی آن است ثمر بخش خواهد بود که رمز و رازها و مهارتهای رسیدن به اهداف را یاد گرفته باشیم و اعلام های ما نتیجه ی درست داشته باشد . و به مرور دوستانی که اعلام های خود را به شکل درست می دهند اعلام دریافت آن اعلام ها را نیز داشته باشند و رمز و راز شگفتی دریافت ها را برای کل مسیر زندگی خود و در جای جای زندگی حقیقی تجربه کنند .