-
فرار از دست شوهر
سلام
من حدود 1 ماهه ازدواج کردم شوهرم تو دوران عقد دست بزن داشت ولی تو این 1 ماه اوضاع خیلی بدتر شده کار به جایی رسید که من مجبور شدم از خونه فرار کنم به بهانه کلاس اومدم خونه مامانم با تهدید اومد دم خونمون ولی من نرفتم حالا گفته میره از راه قانونی اقدام میکنه یعنی حکم عدم تمکین من میترسم به اون خونه برگردم از طرفیم نمیخوام کار به دادگاه و جدایی برسه امشب شب اولیه که خونه مامانم و دور از همسرم هستم راهی هست که این مشکل دوستانه حل شه از طرفیم به من اطمینان داده شه دیگه کتک نمیخورم؟
لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم.
-
RE: فرار از دست شوهر
به علت عدم امنيت در خانه همسر ميتوني ازش شكايت كني...راه دوستانه اي وجود نداره...تا دلت بخواد راه قانوني پيش پات هست...
يه سوال...
وقتي ميخواد به علت عدم تمكين ازت شكايت كنه چرا تو ميخواي دوستانه برگردي توي اون خونه؟
علت اينكه ميخواي كار به جدايي نكشه چيه؟
از دو حالت كه خارج نيست...
يا ميخواي به زندگي ادامه بدي و به قول معروف بسوزي و بسازي كه اون وقت چرا فرار كردي؟
يا نميخواي به خونه برگردي و ازش ميترسي و ....پس ديگه چرا دنبال راه دوستانه اي؟
-
چطوری می تونه عدم امنیتشو ثابت کنه؟شوهره می تونه عدم تمکینشو ثابت کنه چون رفته خونه مادرش.
-
چون امید دارم شاید راهی باشه که این زندگیه 1 ماهرو نجات داد میدونم دوسم داره یعنی با مشاوره چیزی حل نمیشه؟
منم ته دلم هنوز دوسش دارم
-
سلام دوست عزیزم
ورودتون رو به همدردی تبریک می گم و امیدوارم بتونیم با کمک هم مسئله رو حل کنیم.
به نظر من خیلی خوبه که زندگی تون رو دوست دارین و بر عکس اکثریت به فکر ترمیم هستین نه متارکه.
می شه لطف کنین و بگین
1- چی می شه که عصبانی می شن و کتک زدن شروع می شه؟
2- آیا بعد از کتک زدن، معذرت خواهی می کنن یا نه؟
-
بیشتر دعواهای ما سر برخورد خانوادمه البته از نظر اون بی احترامی تلقی میشه در حالی که نیست وقتی سر اینا حرف میزنیم به من میگه ازشون دفاع نکن وفتی دفاع کنم کتکم میزنه
بعد دعوا هم نه معذرت میخواد نه قبول میکنه اشتباه کرده توقع داره من خانوادمو نا دیده بگیرم
-
اگه ايشون قصد مصالحه داشتن كه خوب ميشد با هم برين پيش مشاور و ...
اما حالا كه ايشون قصد شكايت و اقدام از راههاي قانوني رو دارن خب ديگه راهي براي مصالحه شما باز نيست...
در مورد اثباتش هم ميتونيد به پزشكي قانوني مراجعه كنيد و گواهي بگيريد...
علت كتك كاري هاي ايشون هم طوري نيست كه بتونيد براي هميشه موضوع رو حل كنيد چون نه شما نه هيچ ادم ديگه اي نميتونه قيد خانوادش رو بزنه...نميشه خانواده رو ناديده گرفت اگه اين طور نشد كتك خورد!!
اين يه معامله ناجوانمردانه است:303:
-
اما به نظر من، شوهر شما برای اینکه شما بر گردین این تهدید رو کردند.
می شه یه نمونه رفتار خونوادتون رو بگین که بی احترامی نیست و ایشون فکر می کنن بی احترامیه؟
از نظر فرهنگی، خونواده های دو طرف چه قدر با هم اختلاف دارن؟
-
نمونش اینه که میگه چرا من وقتی تو اونجایی میام دم در دنبالت خانوادت 3 طبقه نمیان پایین به من سلام کنن دعوتم کنن تو در حالی که از نظر ما اون باید بیاد بالا سلام کنه حتی زنگ درم نمیزنه به گوشیم زنگ میزنه میگه بیا پایین!
اختلاف فرهنگی هست ولی نه به شدتی که اون میگه ضمنا ما 2 سال نامزد بودیم میومد و میرفت یعنی خانواده منو نشناخته؟؟؟؟
-
ببین اول می تونی از طریق مشاوره مشکلت حل کنی آیا در دوران نامزدی هم دست بزن داشت به نظر من کسی که دست بزن داشته باشه نمی تونه اونو ترک کنه و تو اگر می خوای با این آقا زندگی کنی باید همیشه یه کاری کنی که همسرت عصبانی نشه . وقتی که در خانه شوهر امنیت نداشته باشی شوهرت این اجازه را نداره که از تو به خاطر عدم تمکین از تو شکایت کنه نزار که همسرت بفهمد که تو می ترسی وقتی با شوهرت آشتی کن که متوجه اشتباهش شده باشه و از تو درست و حسابی منت کشی کنه به همین راحتی اون را نبخش اگر به راحتی اونو بخشیدی دیگه براش عادت می شه که اولاً از راه تهدید به نتیجه می رسه و ثانیاً هر وقت هم قهر کردی با پای خودت برمی گردی و دیگه منت کشی نمی کنه همسرت داره تو را تهدید می کنه تا منت کشی نکنه تو هم خواهش می کنم که نترس و بگو که برو شکایت کن اصلاً خودت برو پزشکی قانونی گواهی بگیر و شکایت کن اگر می خواهی با اون آقا زندگی کنی اگر جدی نگیری دیگه راحت بدون هیچ عذاب وجدانی تو را کتک می زنه در حال حاضر سازش به درد نمی خوره .اون آقا باید قدر شما را بدونه.از هیچی نترس