+معلمم بهم علاقه مند شده چطوری میتونم کمکش کنم.
سلام من 19 سالمه و کلاس گرافیک میرم چند ماه قبل فهمیدم معلمم بهم علاقه مند شده.ولی ادم مغروریه و تا حالا به من ابراز علاقه نکرده فقط از طریق دوستامون به من میگه حتی سر کلاس هم انگار نه انگار.کلا ادم عجیبیه مثلا بعضی اوقات از کلاس تا خونه رو دنبالم میاد بدون اینکه حرفی بزنه.از وقتی شمارمو هم پیدا کرده بعضی اوقات که زنگ میزنه فقط در مورد کلاس و تکلیفام حرف میزنه.دو ماه پیش که دوباره زنگ زد بهش گفتم چرا زنگ میزنه یا دنبالم میاد؟گفتم میخواد اذیتم کنه؟اما اون بهم گفت که نمیتونه به من ابراز علاقه کنه نه من نه هیچ ادم دیگه ای.می گفت به غیر از غرور ادم خشکیه.خوب من نمیتونستم به کسی دل ببندم که رفتاراش اینجوریه تازه اهل دوستی هم نبودم و سنم به ازدواج هم نمیخورد.اون 25 سالش بود.اما مثه بچه ها رفتار میکرد.بهش هیچ توجهی نمیکردم و کلاسم رو میرفتم و میومدم کم کم فهمیدم بیشتر از قبل داره بهم علاقه مند میشه حتی چند بار برای اینکه بهش بی توجهی میکنم پشت تلفن گریه کرد.خوب من دوستش نداشتم اما اون عین بچه ها شده بود.به خاطر همین کلاس هم دیگه نرفتم و الان شنیدم سر کار نمیره.هر روز بهم زنگ میزنه اما من نمیخوام رابطمون حتی معمولی ادامه داشته باشه.بهش گفتم که دیگه دوستش ندارم و خونمون هم عوض کردیم.از دوستم شنیدم که افسردگی گرفته و قرص میخوره.عذاب وجدان ندارم چون من مقصر نبودم اما دلم براش میسوزه چطوری میتونم کمکش کنم؟ادم عجیبیه ولی دوست ندارم از این بدتر شه.
RE: معلمم بهم علاقه مند شده چطوری میتونم کمکش کنم.
بهترین و بزرگترین کمکی که می تونید بهش کنید اینه که هیچ ارتباطی با هم نداشته باشین.
یه بار بهش بگید که علاقه ای به این ارتباط ندارین و بعد از اون همه راههای ارتباطیتونو باهاش قطع کنید، نه همدیگرو ببینید نه جواب تلفنشو بده، نه ریجکت کن، نه اس ام اس بده که دیگه زنگ نزن ... هیچ کاری نکن فقط کاملا بی تفاوت باش.
خيلي از طرز فكرت خوشم اومد....جالبه كه بر خلاف اكثر دخترها زود جو گير نشدي...افرين...خيلي خوب كنترل كردي تا همين جا هم عالي بوده...پس خرابش نكن و همين جور ادامه بده...تو هيچ نقشي توي افسردگي يا حتي از دست دادن كارش نداشتي...به زندگيت برس
با توجه به اینکه گفتی خونمون هم عوض کردیم ینی خانوادت از جریان خبر دارن؟
اشتباه كردي. ميتونستي درستش كني. خيلي زود ميشد اوني كه تو دوست داري. مطمئن باش. و اينكه سنتونم مناسبه چون اختلاف سني بين 3 تا 7 سال بهترين اختلاف سني ازدواجه. بهش فكر كن تا خيلي دير نشده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliakbar1363
اشتباه كردي. ميتونستي درستش كني. خيلي زود ميشد اوني كه تو دوست داري. مطمئن باش. و اينكه سنتونم مناسبه چون اختلاف سني بين 3 تا 7 سال بهترين اختلاف سني ازدواجه. بهش فكر كن تا خيلي دير نشده
مگه ازدواج به سنه که 3 تا 7 سال فاصله داری پس عالیه؟ مگه چقدر میشناسید اون پسر رو که می گید زود میشد همون چیزی که تو می خوای؟ مگه آدم ها به این راحتی تغییر می کنن؟ همچین پسری که عرضه نداره حرفش رو بزنه، همچین پسری که این رفتار ها رو داره رسما بچس!
وقتی که بر اساس راهنمایی شما کسی تصمیم مهمی رو قراره برای زندگیش بگیره، بهتر نیست که با دقت بیشتری راهنماییش کنین و اینقدر احساسی برخورد نکنین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
خيلي از طرز فكرت خوشم اومد....جالبه كه بر خلاف اكثر دخترها زود جو گير نشدي...افرين...خيلي خوب كنترل كردي تا همين جا هم عالي بوده...پس خرابش نكن و همين جور ادامه بده...تو هيچ نقشي توي افسردگي يا حتي از دست دادن كارش نداشتي...به زندگيت برس
من هم افرین میگم مثل gh.sana
مظمئن باش اگه بهش محل نظری خودش بعد یک مدت افسردگی ،عقلش سر جاش میاد و ...
نقل قول:
يعني وقتي كسي فاكتورهاي مد نظر مارو به عنوان همسر اينده نداره فقط به اين دليل كه اختلاف سني بين 3 تا 7 يال هست بايد بپريم وسط و ....؟؟؟
عجيبه واقعا!!!
كاملا مخالفم با نظرتون...ايشون بهترين كار رو انجام دادن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kourosh12345
نقل قول:
مگه ازدواج به سنه که 3 تا 7 سال فاصله داری پس عالیه؟ مگه چقدر میشناسید اون پسر رو که می گید زود میشد همون چیزی که تو می خوای؟ مگه آدم ها به این راحتی تغییر می کنن؟ همچین پسری که عرضه نداره حرفش رو بزنه، همچین پسری که این رفتار ها رو داره رسما بچس!
وقتی که بر اساس راهنمایی شما کسی تصمیم مهمی رو قراره برای زندگیش بگیره، بهتر نیست که با دقت بیشتری راهنماییش کنین و اینقدر احساسی برخورد نکنین؟
احسنت...:104::104::104::104:
سلام اولاحق با شماست
ثانیا فرض می کنیم که از هر لحاظی مناسبه و .........
ولی مهم نظر شماست که خوشتون نمیاد
و کسی هم نمیتونه به زور وارد قلبتون بشه
نقل قول:
این جمله هم اصلا جمله مناسبی نیست
شما نمیتونین به امید اینکه اون دلخواه شما بشه بشینین به اش
که معلوم هم نیست بهد ازدواج برنگرده سر خونه اولش
نتیجه اینکه آفرین و درود بر شما کهاینقدر منطقی و با هوشمندی عمل کردین