RE: جواب سوال فرشته مهربان
زمان تصمیم گیری هم به اندازه تصمیم مهم هست.
اگه خواستگاران دیگری هم داری ، این فرد رو مثل دیگران بررسی کن و تصمیم بگیر و منتظر نمان.
اگه خواستگاران دیگری نداری و به صرف ترس از دیر شدن در امر ازدواج می خواهی پاسخ مثبت بدهی ، از نظر من این کار رو نکن.
در عین حال سخت گیری در انتخاب ، (حالت افراطی) نیز پسندیده نیست.
RE: جواب سوال فرشته مهربان
سلام دوست عزیز:46:
به نظر من ایشون که تا حالا ازدواج نکردند معلومه از اون دسته آدمهایی نبودند که زود تصمیم بگیرند احتمالا به فکر شما هستند امااگه شما خواستگاران دیگه ای هم داریند شرایط اونهارو هم در نظر بگیریند وهمینجوری منتظر نمونید شما راحت این موضوع رو بهشون بگین بلاخره نه اون سن کمی داره نه شما می تونین خیلی راحت بگین علت واقعی منتظر بودنشون چیه اگه عدم شناخت دوطرفه که خوب با هم بیشتر حرف بزنید اصلا ببینید روحیاتش به شما می خوره اگه مشکل خانوادگی شون هست بگید تا کی باید فرصت داده بشه به نظر من شما باید روحیات و اخلاقشون رو بیشتر بشناسین اینکه گفتین اما از بی تحرکیش منظورتون چیه یعنی اون روحیه ونشاط برای زندگی واسش کمرنگه توصیه می کنم باهاش حرف بذنین درمورد خودش و منطقش برای زندگی خودش و اینکه حالا سرپرستی دو تا برادر به عهده ایشون هست در آینده چه تصمیمی دارند مطمئن باش گفتگو و شناخت بیشتر تصمیم گیری رابرابت آسان خواهد کرد. موفق وخوشبخت باشی:72::72::72::72::72: