-
دوستان همفکری لطفا
سلام دوستان خوبم
راستش من یک ماه هست که ازدواج کردم و الحمدالله زندگی خوبی دارم ولی یه مشکل هست و اونم خاله اینجانب هست که فوق العاده پرتوقع هست.
ایشون یک دختر بیشتر نداره و اونم شوهر داده به یک شهر دور و الان با شوهر و پسرش زندگی میکنه.فوق العاده بدبین هست و به همه مشکوک.رفتار و اخلاق جالبی هم نداره یک روز اونقدر باهات خوبه که فکر میکنی جای مادرت هست و یک روز طوری رفتار میکنه که انگار چشم دیدنت رو نداره.
و اما داستان اصلی
چند روز پیش پدر و مادرم خوانه ما دعوت داشتند و من به خالم نگفتم اونم بیاد و حالا قهر کرده که چرا به من نگفتی به نظرتون اشتباه از من بوده یا اون زیادی پرتوقع هست به خدا چند بار دعوتش کردم حتی دختر و دامادشم بودن ولی یه رفتارهای زشتی نشون داد که شوهرم دیگه دوست نداره بیاد خونمون.مثلا وقتی من و شوهرم کنار هم هستیم میگه بسه دیگه چقد کنار هم میشینید .از این رفتارها داره. شوهرم میگه باهاش قطع رابطه کن ولی من وجدانم اجازه نمیده به نظرتون چیکار کنم آیا رابطه با چنین فردی به زندگیم لطمه میزنه؟ آیا من اشتباه میکنم . لطفا راهنماییم کنید.
-
RE: دوستان همفکری لطفا
شادزی عزیز
شما هماهنگ با همسرتون برای زندگیتون برنامه ریزی کنید ، قطعاً یکی از برنامه های شما روابط با دیگران و حد و حدود اون هست . آرامش زندگیتون در روابطی که تنظیم می کنید محور قرار دهید و خط قرمز روابط هم به هم خوردن آرامش و آسیب دیدن باشه .
شما و همسرتان در مورد روابط بین فامیلی لازمه توافق داشته باشید و هرگز برای اختلاف سلیقه در این موضوع بین خودتان را شکرآب نکنید بلکه با دلایل منطقی و بنا به محوری که اشاره کردم همدیگر را قانع و به نقطه مشترک برسید .
با این توضیحات فکر می کنم دستتان بیاید که با خاله محترم جه رابطه ای داشته ابشید .
یک نکته اساسی اینه که :
محدود کردن رابطه به معنای بی احترامی نیست ، یعنی اگر رابطه با خاله را بسیار محدود هم کردید حفظ احترام حتی در صورت بدخلقی وی سرجایش محفوظ باشد .
موفق باشید