تورو خدا کمک کنید تا نابود نشدم
سلام امیدوارم خوب و سرسبز باشید ببخشید مشکل بزرگی پیش اومده ببینید فردیو انتخاب کردم و مدتهاست ارتباط تلفنی و حضوری داریم و بدلیل فاصله مکانی خانواده ایشون میپرسن کجا اشنا شدین و ما هم به همین دلیل هنوز اقدام به خواستگاری نککردیم در صورتی که کلا خانواده فرد مقابل اطلاعی از اینترنت ندارن.ممنون میشم جوابشو بهم بدید ممنون میشم.درضمن من دانشجو هستم و هنوز خدمت نرفتم و دوست هم ندارم اونو از دست بدم فعلا خدانگهدار
RE: تورو خدا کمک کنید تا نابود نشدم
سلام دوست عزیز راستگویی و راست پویی آسانترین و راحترین راه است چرا راستش را نمیگویید و خود را خلاص نمیکنید ؟
سلام
اولا" مدت آشناییتون چقدره؟
ثانیا" سن و تحصیلات هر کدومتون چقدره؟
شاید بهتر باشه بیشتر راجع به این موضوع فکر کنید
سلام دوست من
برای پاسخگویی این مسئله ، به اطلاعات زیادی از طرف خانواده دختر نیاز هست.
شاید خود آن دختر باید چنین زمینه ای را بیابد وخانواده را توجیه کند.
بهتر است از طریق یک واسط مرتبط با این دختر خانم ، خانواده شما معرفی شوند و شما اقدامات عملی را شروع کنید.مثلا یکی از دوستان این دختر می تواند به عنوان واسط نقش بازی کند و طی تماس با منزل آنها خانواده شما را به آنها معرفی اجمالی کند و زمینه ارتباط شما فراهم شود.
باز هم تاکید می کنم. اطلاعات ما نسبت به شما ، خانواده شما و دختر خانم و خانواده اشان کافی نیست.
سلام دوست عزیز
با شهامت حقیقت امر را بگویید و از علاقه حقیقی خود به این شخص به خانواده آن خانم توضیح دهید مطمئنا آنها وقتی از نیت شما مطلع شوند به این امر رضایت میدهند
و توکل به خداوند داشته باشید او حلال همه مشکلات است:72:
منم مي خواستم نظر اقاي مدير و بدم . دوستان نظر دادن كه حقيقت و بگي ولي شايد بهتر باشه توي اين مورد نيازي نباشه حقيقت و بگي يكي از دوستان خود و يا ان دختر را به عنوان معرف انتخاب كنيد اگر امكان دارد اسمي نياوريد و بگوييد يكي از دوستان كه شما نمي شناسيد تا فرد معرف ناشناس باشد و بعدها كاسه كوزه سر او نشكند
سلام
صاف نزن وسط هدف. خانواده هاتون شوكه مي شن و اگر آمادگي شنيدن چنين مطلبي را نداشته باشند از بيخ و بن همه چيز خراب يم شود. بهتر است اول آمادگي قبول مطلب را به خانواده ها بدهيد، بعد از طريق شخص ثالثي اقدام كنيد.
من هم کاملا با اقای مدیر موافقم
سعي كنيد بيشتر فكر كنيد.گفتن حقيقت با صراحت تمام مشكل ساز ميشه. اول زمينه بحث را باز كنيد تا گوش خانواده با موضوع غريبه نباشه.بعد از ان بهتره از شخسي براي بيان موضوع استفاده كنيد كه خانواده نام برده به او اطمينان كامل داشته باشند.اهداف ره با ارامش دنبال كنيد .عجله مشگل را بيشتر ميكنه.
اميد وارم به خواسه دلتون برسيد.