مشکل در پیدا کردن شخص مناسب برای ازدواج
سلام، من یه پسر 28 ساله هستم که تا به حال ارتباط خاصی با جنس مخالف نداشتم.
در حدود یک ساله که تصمیم به ازدواج گرفتم و با چند نفری که از طرف آشنایان و دوستان معرفی شده بودند هم صحبت کردم اما به نتیجه نرسیدم.
چند ماهیه که هیچ موردی معرفی نشده، شرایط محل کار من هم به صورتیه که با خانم ها در ارتباط نیستم و عملا در شرایطی نیستم که بتونم برای ازدواج با کسی اشنا بشم.
شرایط شغلی و تحصیلیه نسبتا خوبی هم دارم اما برای ازدواج واقعا به مشکل برخوردم.
من چطور و تحت چه شرایطی باید فرد مناسب برای ازدواج رو پیدا کنم ؟ در حالی که خودم کسی رو نمیشناسم و کسی هم معرفی نمیشه.
RE: مشکل در پیدا کردن شخص مناسب برای ازدواج
kidopars محترم سلام
به تالار همدردی خوش آمدید دوست جوان
شما هنوز سن زیادی ندارید و فرصتهای بیشماری پیش رو دارید . اندکی صبوری را چاشنی روزها و شبهای خود کنید و از این فرصت و زمانی که دارید استفاده کنید تا معیارهای خودتان را برای یک ازدواج پویا شناسایی کنید ضمن اینکه هر فردی نیازمند خودشناسی است و این زمان برای شما یک زمان فوق العاده ارزشمند است .
و در ادامه
فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی و ورزشی و ....گروهی زمینه ی آشنایی های مناسب را نیز انشالله برای شما فراهم خواهد کرد .
سوال فني...احيانا مادر شما كيس خاصي معرفي نميكنه بهتون؟معمولا مادرها كلكسيوني از دختر هاي مختلف براي ايننده پسرشون زير سر دارن....ميتونيد از بين اونها كسي رو كه با معيارهاي شما مطابقت داره انتخاب كنيد...نميشه؟مشكلي هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
سوال فني...احيانا مادر شما كيس خاصي معرفي نميكنه بهتون؟معمولا مادرها كلكسيوني از دختر هاي مختلف براي ايننده پسرشون زير سر دارن....ميتونيد از بين اونها كسي رو كه با معيارهاي شما مطابقت داره انتخاب كنيد...نميشه؟مشكلي هست؟
متاسفانه مادر من سال ها پیش فوت کرده و خواهر هم ندارم، به همین دلیله که میگم مشکل.
به جهت فوت مادر نازنین شما متاسف هستم . اما مطمئن باشید که به وقتش دختری که شایستگی همسری شما را داشته باشد و با شما همخوانی های درونی و بیرونی داشته باشد پیدا می شود . خودش پیداش می شود و شرایط اشنایی فراهم خواهد شد .
در مراسم و مناسک مختلف اجتماعی که شرکت کنید مسئله حل می شود .
به این مورد نمی توان مشکل گفت .
مشکل چیزی است که راه حل نداشته باشد اما مسئله به موضوعی گفته می شود که راه حل دارد کافی است که راه های مختلف را امتحان کنید .
سلام دوست عزیز
به گفته دوست عزیزمون ana شما می تونی با فعالیتهای مختلف تویه جامعه شرایط زیادی داشته باشی اما به عنوان یه خواهر بهت توصیه می کنم چون به ظاهر تا حالا که قصد ازدواج نداشتی با کسی هم رابطه ای نداشتی پس مواظب باش زیاد قول ظاهر آدما رو نخوری وتا طرفتو نشناختی ومطمئن نشدی زود دل نبندی عاقلانه شرایطو بسنج راستی شما می تونی از مادر بزرگت یا خاله هات کسی رو که قبولش داری کمک بگیری مطئمن باش دیر نیست مهم اینکه مورد مناسبی که به روحیات واخلاقیات شما نزدیکه پیدا بشه به خداتوکل کن همه چی درست می شه موفق وخوشبخت باشی:203:
سلام
غیر از مادر و خواهر افراد دیگه ای هم هستند.:305:
شما می تونید این مسئله که قصد ازدواج دارید رو به دوستان متاهل خودتون بگین تا خانم های اونا به قول gh.sana یک کلکسیون کیس معرفی کنن (با توجه به اینکه میفرمایید موقعیت تحصیلی و شغلی خوبی دارید.)، بالاخره خاله ای، عمه ای، مادربزرگی....
البته میدونم که شما این موارد رو میدونید ولی خوب منم نوشتم دیگه.
با آرزوی خوشبختی شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
شما هنوز سن زیادی ندارید و فرصتهای بیشماری پیش رو دارید .
ani دوست خوبمون راست می گن هنوز تا 70 80 سالگی کلی وقت داری فعلا هم که سن زیادی نداری. پس نگرانی واسه چی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:3 11::163:
ببین دوست خوبم الان روانشناسان به این نتیجه رسیدن که سن 40 سن تکامله و بهتره تا اون موقع اصلا به ازدواج فکر نکنی!!!!
اصلا چه معنا داره به ازدواج فکر کنی!!!!؟؟؟؟؟ :320:
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااای
این چه توصیه ای هست دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه بجای اینکه انگیزه طرف رو بیشتر کنی واسه ازدواج دارید....
8 سال از سن ازدواجش داره می گذره هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
مطمئن باشید که به وقتش دختری که شایستگی همسری شما را داشته باشد و با شما همخوانی های درونی و بیرونی داشته باشد پیدا می شود . خودش پیداش می شود و شرایط اشنایی فراهم خواهد شد .
[align=justify]ani جان ببخشید قصدم جسارت به شما نیست ولی خواهش می کنم در توصیه هاتون کمی دقت کنید.[/align]خودش پیدا می شه؟؟؟ از کجا پیدا می شه؟؟؟
نخیر نابرده رنج گنج میسر نمی شود. یه توصیه مهم:
تا خودت پیش قدم نشی و از دیگران نخوای و اقدام نکنی هیچ اتفاقی در زندگیت نمی افته
من که با توجه به قانون احتمال می گم چون تا 28 سالگی ایشون نتونستن طرف مقابلشون رو پیدا کنن بعدش هم نمیشه!
دوست خوبم کمی واقع بینانه برو جلو
جاهایی که کار می کنید و فعالیت دارید از خانمهایی که اونجا هستند کمک بخواهید و معیاراتون را با آنها در میون بذارید و بگید اگه دختری با این مشخصات رو سراغ دارن بهتون معرفی کنن.
دست رو دست نذارین
نقل قول:
در مراسم و مناسک مختلف اجتماعی که شرکت کنید مسئله حل می شود .
مثلا من بیام نماز جماعت و مسئله ازدواجم حل شه؟؟؟؟
به همین راحتی؟
نه دوست خوبم؛ این طرز فکر 5 سال پیش منه و اصلا جواب نمیده مگر فعال باشی و تا به کسی نگویی کسی کاری نمی کنه.
دوست خوبم باید خودتون رو عرضه کنید و جذاب کنید.
من خدا رو شکر با همین تکنیکها دارم یه افرادی رو پیدا می کنم و در موردشون تحقیق می کنم[/code]
بابا زبان ما مو درآورد از بس گفتیم تاپیکهایی که بیش از یک هفته از آخرین پست آن گذشته را به روز نکنید .
مراجع این تاپیک از شهریور تا حالا سراغ تاپیک نیومده ٰ اونوقت شما نیمه گم شده عزیز ، برای کی پست ارسال می کنی ؟
.