RE: آشنایی برای ازدواج؟؟؟
بهترین کار اینه که مادر ایشون منزل شما بیان و شما رو ببینن
و از خانواده شما اجازه بگیرن که شما همدیگر را زیز نظر هر دو خانواده بیشتر بشناسین .
شما هم با خانواده هماهنگ باشید و سعی کنید از مشاور هم کمک بگیرید برای شناخت بهتر و بیشتر ، که احتمالاً 3 الی 6 ماه این روند طول خواهد کشید .
اونچه مهمه که بدور از اطلاع خانواده ها و نظارت اونها در ارتباط نباشید ، و هر گونه احساسی شدن در رابطه با هم را هم برای خود ممنوع کنید کاملاً عقلانی وارد فاز شناخت رو طی کنید . جداً دمیدن در تنور احساسات ممنوع .
موفق باشید
سلام به نظر من حرفي كه فرشته زد كاملا بجاست
بهتره مادرش شما رو ببينه
با توجه به شناختي كه ازش و از شخصيتش قبلا داشتين و تو آينده قراره بدست بيارين انتخاب با شماست كه چه راهي رو بريد:72:
سلام
شما نسبت به ایشون تا حدودی شناخت پیدا کردید . اگر به فکر ازدواج هستید اول ببینید ایشون شرایط لازم رو برا ازدواج دارن . و اینکه گفتید مادرشون میخوان شما رو ببینن طبق گفته دوستان سعی کنید رسمی باشه و خانواده شما هم درجریان باشن . حد و حدود ارتباط هم مشخصه . هر جور دوتا دختر سالم و طبیعی باهم دوستن یا دوتا پسر سالم و طبیعی باهم دوستن شما هم همونطور باهاش باشید . عجله نکنید . از مشاور هم کمک بگیرید .
داشتن شرایط لازم برا ازدواج اونم مطابق با خواسته های شما یادتون نره .
ممنون . فقط چون فعلا شرایط جور نیست نمیشه رسمی بیان. ولی میگه مادرم میخواد ببینه شمارو. حتماً بیاد خونه؟ آخه اصرار داره که جلسه بعد مادرش بیاد من گفتم راضی نیستم ولی میگه قبول کنین . مثل اینکه مادرش اصرار میکنه که بیاد.ولی خونه نه!! منم نمیتونم خیلی صریح بگم که مادرش بیاد خونه!! به نظر خودمم بیرون خوب نیست بیاد ولی نمیدونم چه جوری بگم. نظر شما چیه؟
سلام
در مسائلی که تصمیمت یک عمر تو زندگیت تاثیر خواهد داشت این دست و اون دست نکن و رودرواسی و تعارف و اینجور کارا رو بزار کنار و با خودت و طرف مقابلت روراست باش .
شما چرا خودت رو معذب ميكني؟...چرا مادرش نميخواد بياد خونه؟؟
اصلا جالب نيست كه توي يه كافي شاپ يا پارك با مادر شوهر ايندت اشنا بشي!!
شما كاملا صريح و شفاف بفرماييد كه اگه مادرتون ميخوان منو ببينن تشريف بيارن خونه در حضور مادر من با هم اشنا بشيم...اولين جلسه اشنايي وقتي در حضور مادرت باشه خيلي چيزها دستت مياد تجربه مادرت خيلي بيشتر از شماس و خيلي چيزها رو زودتر و بهتر از شما متوجه ميشه...بعدها متوجه منظورم ميشي...
اولين جلسه در حضورت مادرت و مادرم همين:72: