بازی توصيف تصاوير محتوايي
سلام بازم اومدم با یه ایده نو
طراح : خودم
نویسنده :خودم و شما
اجرا کننده :خودم و شما
سلام از این به بعد سعی می کنم عکس ها هم در مورد محتوا و مضمون تالار باشه به همین جهت بازی که تو ذهنم جرقه زد و طرح کردم البته بازی که نمیشه گفت نمیدونم هرچی می خواهید اسمش رو بزارید در مورد محتوای تالاره!!
من بهش میگم بازی ...
بازی از این قرار که من یه عکس می زارم عکس ها معمولا محتوایی بعد شما می تونید در موردش حرف بزنید بحث کنید نظر بدید نظر همو رد کنید دلیل بیارید تفسیر کنید و.... بعد از مدتي نوبت به عكس ديگري مي رسه
بفرمایید سعی کنید تفاسیر یا .. محتوایی باشه و الکی نباشه ووبریم سراغ اولین عکس
بزارین من اولین تفسیرمو بکنم....
من می گم تو این عکس میتونیم استقامت یه نفر و ببینیم این که اعتماد به نفس و استفامت می تونه حتی یه کوه یه سنگ و حتی .... رو نگه داره یا تحمل کنه شما چی میگید.
RE: بازی توصيف تصاوير محتوايي
به نظر من اگه فتوشاپ نباشه پسره خیلی قویه البته امکان داره که کفش هاش خیلی خوب باشه .یا اصلا میشه گفت اون سنگ همون جا هست و اون پسره فقط ژس گرفته که اونو نگه داشته و ما دچار خطای دید هستیم.
من میگم طرف آبادانیه:311:
این عکس از یک بعد میتوان محتوایی برداشت کرد ازش و
از یک بعد هم سر کاری بهش نگاه کرد: یعنی بیننده با یک آبادانی طرفه:311:
مشکلات رو میشه اینجوری جمع کرد ، ( ظاهراً سنگین و مهیبه ) اما اگر باور کنی که قدرتت بیش از این مشکلاته ، حتی باهاش سربالایی رو طی می کنی و به قله رسیده و بعدهم از اون ور قله اهداف پرتش می کنی پایین .
این برداشت منه .
انسان با امید و توکل قدرتش به قد و اندازش نیست به همتشه و میتونه کوه را هم جابجا کنه چه رسد به این قطعه سنگ .
نشنیدید ، عارف کاری که خدا با یک « کن » انجام می دهد ( کن ، فیکن ) با « بسم الله » میتونه انجام بده .
منهتا نیازه درون ما به پاکی درون کودک باشه ( وجود کودک در برابر این قطعه سنگ و ... این برداشت رو برای من داره )
.
فکر کنم آواتار جناب بی بی باشه که توی تالار لو رفته :311:
هرچقدر تو کوچک باشی و هر چقدر مشکل بزرگ باشه باز هم این تو هستی که می توانی مقابلش بایستی:72:
مهم نیست که چقدر کوچک باشی و مهم نیست که چقدر مشکلاتت بزرگ باشد
مهم اینست که بخواهی ، تلاش کنی و به قدری به خدا یقین داشته باشی که هیچ چیز را نشدنی ندانی
و این یعنی توکل
احساس کردم دیگه حرفی توی این عکس نیست ای کاش شما این حس رو زودتر می کردید چون دوست داشتم عکس بعدی رو یکی از شما بزارین عیشالا در فرصت های بعدی .
من تو این عکس اولین چیزی که به ذهنم رسید به اخر خط رسیدن دختر جوانه
دارم له میشم.........همین
:302:
چه تاپیک خوبی زدید کنجکاو جان مثل تاپیک آدامسه آره...لابد الان مدیر میاد میگه آقا داری سنگ رو تبلیغ می کنی :311:
برداشت منه جمله زیبای "لئوبرسکالیا" است:
کلمه من نمی توانم به منزله یک کوچه بن بست و کلمه "نه" مانند انتهای خط است.
"بله" کلمه زیبایی است که درهای بسته را به روی شما می گشاید.
ببخشید تصویر دوم رو من الان دیدم.... :300:
برداشت من>>> ""نقــــــــــــــاب""